LMA Letizia si Radu- Delfinasi de sarbatoare(158)
Raspunsuri - Pagina 6
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 oana, doar o poza ai pus pe FB cu tine nasa? sau nu m-am uitat eu bine??? mai vreaaaaaauuuu! minunata rochita... la fel si rochita Alinei, superba... pai cu manechine ca voi ce sa mai zic... |
eu nu am nici o poza iar finii nostrii sunt la Venetia saptamana asta, abia cand se intorc o sa am ce sa va arat
cea de pe FB e pusa de ei
si eu caut sa cumpar un carucior ieftin pt concediu(ca nu mai dau bani pe unul scump)... as vrea sa fie tip umbrela, cu spatar reglabil si cu o latime a spatarului cat de cat rezonabila...acu sunt in cercetari... |
si eu
mi-ar fi placut un MacLAren rosu
nu il mai gasesc pe al lui Racusor, poate ni-l mai arata o data, zicea ca e multumita de el...
sa nu uiti sa imi spui la ce te-ai decis pana la urma
Matei - luna a 12-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ramo1901 spune:
La multi ani Natali si Bogdan!!!!!!!!! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi..
La mult ani Lala! Sanate,fericire si tot binele din lume.
ainotna spune:
Sasha a mancat astazi soldatei cu branza si cu caise scazute(ca un fel de gem dar fara zahar), vinete coapte cu rosii, prajitura cu caise si sana. Asa, de vara Plus piureul de legume cu carne.
Am fiert si poumb dar nu am apucat sa ii dau si lui...In schimb am mancat eu, plus prajitura cu caise...Azi mi-am luat o pauza de la regim, ca n-am putut sa ma abtin Toata ziua am mancat doar porumb si prajitura
ainotna spune:
La multi ani si de la noi tuturor sarbatoritilor!
Natali
Bogdan
lalala13
Alexia
Multi ani frumosi si sanatosi!
puiutz_mic spune:
ainotna, multumesc pentru reteta de lapte cu gris!
pentru ce tii tu regim? sper ca nu pt. slabit
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
rodyka spune:
citat din mesajul lui paula_m Nu mai are scaune moi, deja am dat-o in constipatie.... De acum mancam normal si trecem la laptele lui normal. A inceput si sa manance mai bine. |
asa si noi . iar dupa ce am revenit la mancarea normala, iar am luat-o pe aratura . asa ca de dimineata am fost la pediatru (nu era al ei, dar ii tinea altul locul), i-am spus ce si cum in ultima luna, a consultat-o, a pipait-o, a intors-o pe toate partile, a zis ca e bine, m-a si intrebat cat cantareste ca arata foarte bine. pe final s-a uitat si in gurita si a zambit, concluzionand: sunt dintisori pe drum, poate fi de la asta... asa ca ne-a dat alte pliculete, cate 2x3 ori, pana trece. doar ca azi, surpriza! inca nu a facut deloc!! i-am luat pliculetele, sa le pun la colectie , inca nu i-am dat niciunul! astept o placinta sa vad cum e . asa bine m-am pregatit ca i-am luat si un mini-wc, ca olita nu-i placea deloc, ii lasa urme in sunculite
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
puiutz_mic spune:
citat din mesajul lui rodyka asa bine m-am pregatit ca i-am luat si un mini-wc, ca olita nu-i placea deloc, ii lasa urme in sunculite am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
ha, ha, ce tare! ii lasa urme pe sunculite!!!! pupam sunculitele cu pricina
puiutz_mic spune:
ainotna, in lapte de vaca faci grisul? acum imi amintesc ca si pediatra mi-a zis la fel... dar nu inteleg, parca pana la 1 an nu se da lapte de vaca, nu? sau daca e preparat ca branza/cu gris nu e acelasi lucru
carla_2008 spune:
Buna mamici dragi,
Oana te-am vazut pe FB dar nu am putu lasa acolo comment.Superba nasa ai fost!si asortata cu nasul!
Racusor vei fi nasa in rochia albastra?foarte eleganta rochia!
Ilinca m-ai intrebat unde e locatia chefului.E inainte de Hidiselul de Sus daca stii,la o pensiune Larysse se numeste.Am ales locatia pt ca avea cel mai mult spatiu verde de joaca pt copii si totusi la vedere langa mesele adultilor,plus piscina.Cam astea au fost criteriile.
Aelita maio se face ca laptele.NU INTELEG!asa ciuda imi e!!!
Fete legat de regurgitatul soriceilor,va rog mai spuneti-mi ceva pareri!ca dr mi-a raspuns in 2 peri.
Maine facem vaccinul Pentaxim(nimeni nu face varianta asta numai infarixul?) si Ror nu stiu ce sa fac.
Le-am dat la pici acum 2 zile prima oara o coaja de painica .Maaama ce le-a placut sa o rontaie,la nebunie.Intai Mateo,Carla nu a vrut dar vazand ce face frate-sau s-a luat dupa el.Asa draguti erau.Painea era facuta de mine.DAAR!!EU pun de obicei in paine miere in loc de zahar,si acum am facut la fel ca am uitat,oare nu e o problema?au un an picii,dar mie mi frica inca.Are de-a face cu botilismul etc..?totusi a fost preparata termic.Ce spuneti?si totusi au trecut 2 zile...eu sunt mai stresata de felul meu
ps:poate o sa vedeti la MI.ma trimiteti acasa
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
carla_2008 spune:
LA MULTI ANI LALALA13!!!!!!
LA MULTI ANI ALEXIA!!!!!FRUMOASO!sa ai grija de fratiorul dulce!
SI NU IN ULTIMUL RAND LA MULTI ANI NATALI,papusa rusoaica cu cohi minunati!!!
LA MULTI ANI BOGDANEL!!!!!!SORINUSH MAI HAI LA POVESTI
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana