LMA Letizia si Radu- Delfinasi de sarbatoare(158)
Raspunsuri - Pagina 22
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/puiutz_mic/puiutz_mic.jpg)
puiutz_mic spune:
Crispro, la multi ani fericiti impreuna, sa va bucurati vesnic unul de altul si de Vladut! O cina romantica se anunta cumva pt. diseara? E libera socrela?
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
crissteo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 CRISTTEO cum dadeau lapte cu portia cand copilul urla efectiv de foame???? ![]() ![]() Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
Denisa, pai pana in momentul cu pricina in care a plans saracul disperat de foame, nu s-a intamplat asta, ca oricum a fost o mica leguma, a dormit sau a fost inert tot timpul.
Si era 10 seara, sotul fusese la noi pe la 9, a trecut pe la doamna unde il lasasem pe Teo si abia ajunsese acasa, unde sa-i mai chem?
Deci a fost cam asa, a inceput sa planga, dupa vreo 10 minute de plans neconsolat, ma gandesc sa chem asistenta, medicul de garda, sa-l vada cineva. Pe urma imi amintesc ca e posibil sa dau iar peste vreun pregatit si renunt. Ii era si somn, in salon era galagie, alte 2 mamici cu copilasi care plangeau, vorbeau, etc, o mamica cu probleme psihice, tocmai fusese externata de la Spitalul 9, asta alta poveste, va spun mai incolo daca ma lasa baietii.
Asa,incerc sa-l linistesc cu ceai de menta, apa, incerc disperata san, desi mi-au spus clar sa nu-l alaptez si surpriza trage saracu disperat la san- asa mi-am dat seama ca lui chiar ii era foame. A fost singura data in cele 5 zile in care am stat in care a vrut sa suga.
M-am enervat, m-am dus la asistenta, era 10 si zic dati-mi niste lapte praf, ca ii e foame, plange, etc.
Imi spune sa astept ca vine masa acum, vine masa la 10.20, el a plans in tot timpul asta.
Am fost asa de suparata ca am vrut sa cer externarea, a mancat, am vorbit cu sotul la telefon, i-am spus ca a doua zi cer externarea ca oricum stam degeaba si el nu e mai bine si ne culcam.
Culcam e impropriu spus, in salon erau 2 patuturi metalice cu gratii si 2 taburete, in patuturi aveau voi sa stea copii si ati ghicit, ammele dorm pe taburet.
Intre timp a venit asistenta care a auzit ce vociferam si m-a sfatuit sa-i cer doamnei doctor sa-i mareasca portia, ca ele nu au lapte, vine gata preparat.
A fost si o faza haioasa, dupa ce tras dintr-o suflare cei 140 ml lapte cu mucilagiu, vine victorioasa asistenta, v-am mai adus lapte, eu zic bine, si-mi da, cat credeti 20 ML.
![](icon_smile_big.gif)
Si i-am spus ca cer externarea, nu marirea portiei.
Pai daca stiam, normal ca-mi aduceam lapte de acasa, dar de unde sa stiu. Oricum regret amarnic ca am acceptat sa ne internam, a fost cea mai proasta decizie, dar na, era sambata seara, medicul lui nu era in oras sa-l vada, asa ca am ascultat ce au zis la caemra de garda, are 40 febra, il internam.
Alta mare suparare, e ca s-a intarcat baiatul meu, incerc mereu sa-l mai alaptez si nu mai vrea, nu stiu daca vom mai reusi, si asta iar din prostia sistemului sanitar din Romania, ca e interzisa alaptarea in enterocolite, cand am zis aca eu stiu ca e indicat ca laptele de mama etc, etc, mi-a spus- daca va pricepeti asa bine, nu vreti sa-l tratati acasa, asta era dupa ce ne inetrnase si eu na, am vrut sa-l alaptez.
Au fost atat de multe ca am regretat amarnic ca stau inca in Romania.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
crissteo spune:
Da Rody, asa e, painea da dependenta, noi avem masina de la Paste, ne-am facut-o cadou atunci si n-am mai mancat altfel de paine decat de vreo 2 ori, ca n-am apucat sa facem.
Dar deh, nu m-am gandit ca si gemul da dependenta, asta e o problema pentru mine, ca si asa sunt mareeee.
Am mai facut si aluat pentru gogosi si pentru cornuri la ea, mama mama, a fsot batalie la noi.