LMA Letizia si Radu- Delfinasi de sarbatoare(158)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Neata!

La multi ani LALALA!!! Mami, sa ne traiesti, sa infloresti, sa fii fericita si iubita mereu! Sa ai parte de sanatate, noroc in toate si multe bucurii!

La multi ani papusa Alexia!!! Sa cresti mare, sanatoasa si vesela!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Si de la noi!!! La multi ani!!!
Astazi e sarbatoare mare la noi in casa asa ca eu va invit la o feliuta de tort de branza cu visine, suc pt fetele insarcinate, sampanie/ vinut/ bere pt celelalte. Astazi sarbatorim maimutzica doar in familie, noi 3 iar sambata avem petrecere mare. Luam si din mot asa ca sambata iar fac cinste la fete!!!!
Va pup!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

LA MULTI ANI NATALI SI BOGDANEL

LA MULTI ANI frumoasei surioare ALEXIA

LA MULTI ANI mamica LALALA, sa fii fericita si puternica ca si pina acum

Am ajuns si noi cu bine, desfac bagaje, masina de spalat nu mai face fata, frigiderul l-am umplut,Victor e la plimbare, eu coc vinete, spal afinele pt congelator,si scriu pr DC in timp ce-mi beau cafeaua.
Poate reusesc sa pun si poze mai pe seara.
Si sa citesc din urma

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

LMA Alexia!
LMA Natalia si Bogdan!

Diana_Eva, la noi indulcitor universal e banana. Poti folosi si glucoza pudra, se gaseste la farmacie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata!!
Raul e afara, sta de la 9 pana la 10,30. Asa rau imi pare ca nu am curte cu multa umbra sa-l las mai mult afara. Tocmai ce am citit ca, Cristina sta cu Vladut pana la 12 afara...
Azi noapte a avut o criza de plans de nu l-am putut potoli. Daca mai plangea 2 min, ne imbracam si mergeam la urgente. S-a potolit doar dupa ce i-am dat cu un pic de apa pe fata. Nu stiu ce a fost...ori e un dintisor, ori a visat urat, dar plangea cum nu a facut-o niciodata.
Nu mai are scaune moi, deja am dat-o in constipatie.... De acum mancam normal si trecem la laptele lui normal. A inceput si sa manance mai bine.
Si sa va mai zic ca azi dimineata a cazut din pat.... Stiu, stiu...v-am tot batut la cap sa nu-i lasati nesupravegheati in pat , dar stiti voi povestea cu cizmarul , care umbla cu papucii gauriti. Dar nu sunt vinovata chiar asa tare. Sa va povestesc...dupa ce a plans azi noapte, l-am pus cu mine in pat. Mi-am luat si masuri de precautie. La picioare am pus o plapuma facuta sul, sa nu cumva sa cada din pat, la ce somn agitat are!! Dar a cazut cu tot cu plapuma, nu s-a lovit pt ca a cazut peste plapuma, dar s-a speriat.. Deci e adevarat, de ce ti-e frica tot nu scapi
Si acum sarbatoritii:
LA MULTI ANI SIMONA!!!!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii in viata!!!
LA MULTI ANI ALEXIA!!
LA MULTI ANI NATALI!!!
LA MULTI ANI ANDREI!!!
LA MULTI ANI BOGDAN!!!
LA MULTI ANI EMA!!
Sa cresteti mari, vioi, sanatosi si fericiti!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata eu sunt afara cu mara. Am obosit deja nu prea mai pot sa tin pasul cu cerintele ei. A inceput sa ma doara soldu sau ma rog ceva pe acolo. Intru sa fac urarile mai tarziu

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Neata! Eu astept sa se trezeasca Medeea, deja baga primul somn. Asa mi-e ciuda ca de cateva zile si-a facut un program tare nasol. Se trezeste pe la 7:30-8:00 si la 9:30 deja pica de somn. Se trezeste la 10:30-11:00 cand afara e deja foarte cald si nu-mi mai vine sa o scot, ca pana ne imbracam etc. se face aproape 12:00. Seara la fel, o apuca somnul la 6:30-7:00 si doarme pana la 8:30 de obicei, asa ca ne cam prinde 10:00 pe afara cand e deja super maraita de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

Buna dimineata!

Tati e cu fata afara, e in concediu, asa da viata mai poate omul sa respire

Sorina sa-ti traiasca baietelul! Eu vreau o bucatica de tort ca asta e din ala racoritor, multumim

Eu o spal pe Daria pe dinti de cand a iesit primul dintisor si dimineata si seara, ii place

Cris, spor la shoping!

Racusor, te inteleg perfect cu caldurile, asa mia-s dori si eu sa am curte cu multa umbra, vorba Paulei sa stam afara mult si sa se joace in voie. Noi acum incepem constructia casutei dar pana e gata cred ca face Daria majoratul si eu atunci cand e pe terminate casuta vreau sa fac bb2 va dati seama...

O zi faina sa aveti!

Ramona,mami fericita de printesa Daria-Cristina

Daria 10 luni jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

La Multi Ani Natali si Bogdan!!!!!
La Multi Daria!!! cu intarziere, scuze ca am uitat. vazut si eu video, e super simpatica si ce bine merge
La Multi ani Lalala

Racusor, vazut rochia, e superba!!!! Vorba Paulei, vezi ca nu e frumos sa eclipsezi mireasa. Iti dai seama ce bine o sa vina cu tenul tau alb si cu ochii

Belu, bine ai revenit, ne-ai lipsit

Sigur mai vroiam sa zic ceva dar nu mai stiu.

Acum m-am si emotionat ca m-a sunat prietena mea sa imi zica ca pana vineri sigur naste. Noi o sa il botezam pe piticut iar ea e prietena mea din copilarie....Deci vine finutul pe lume, deabia astept
Pe de lata parte, egoista din mine se gandeste ca nu mai pot pleca decat sambata dupa pranz probabil la Larisa mea si imi e un dor....

Aaa, mi-am adus aminte, Ooana, mi-a placut tare mult tortul!!!

Da sa vedeti cum mi-am adus aminte, tot gandindu-ma la ce dor imi e....ca nu m-am putut uita la poze si la filmarea cu Daria pana la sfarsit, ca mi se face si mai dor si imi vine sa plang

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Hello

Am pus si eu poze pe yahoo cu pustiul.

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

i acum sarbatoritii:
LA MULTI ANI SIMONA!!!!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii in viata!!!
LA MULTI ANI ALEXIA!!
LA MULTI ANI NATALI!!!
LA MULTI ANI ANDREI!!!
LA MULTI ANI BOGDAN!!!
LA MULTI ANI EMA!!
Sa cresteti mari, vioi, sanatosi si fericiti!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare
[/quote]

si din partea noastra

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput