am ramas insarcinata dupa ce am facut POLIDIN
Raspunsuri - Pagina 2
Ioana1971 spune:
Si eu am fost la Sovata in vara, si nimic pana acum .
Si din pacate se termina cele 3 luni, in care d-na dr. de acolo ne-a spus ca ar avea efect tratamentul. Acum am toate semnele ca va veni ciclul in cateva zile, asa ca sunt f. hotarata sa incerc luna viitoare:
- Polidin (daca nu face bine, macar nici nu strica)
- vitamina E
- ceai de naprasnic - apropo, stie cineva cum se ia exact; si sper sa gasesc in Timisoara, pe la Plafar-uri
- sa merg din nou la medic, ca de cateva luni am tot amanat, ca poate, poate luna viitoare... ma duc si ii spun ca a iesit testul pozitiv.
Va pup pe toate,
Sa fiti optimiste!
Ioana
livia spune:
Ceaiul de naprasnic:
Ceaiul isi indeplineste toate calitatile daca este preparat astfel:
-doua linguri pline de naprasnic se pun la inmuiat de seara pana dimineata in 250 ml apa. Dimineata se strecoara licoarea intr-o cana iar planta ramasa se opareste cu inca o cana(250 ml) de apa fiarta.Dupa ce se lasa 1/2h apoi se strecoara si lichidul rezultat se amesteca cu lichidul dinainte. Se bea pe stomacul gol.(La prepararea ceaiului se foloseste apa plata sau de izvor).Se bea o cana de dimineata si una seara pe stomacul gol,inghititura cu inghititura.
pupici
bian spune:
INCEPAND CU PRIMA ZI DE CICLU
quote:
Originally posted by LICUTA1
Bian,
incepand cu a cata zi ai facut polidinul?
Licuta
bian spune:
AM SCRIS UNDEVA "FESA"...DECI IN POPONEATZA....NU?:)NU E GREU
quote:
Originally posted by neda
Bian,
sa inteleg ca in sold ti-ai facut injectia?
Neda
bian spune:
FIIND VASO-DILATATOR, POLIDINUL FACE BINE IN MULTE AFECTIUNI, IN CAZUL OVARELOR SI TROMPELOR, DACA-L FACI LA CICLU, MARESTE VOLUMUL MENSTRUATIEI SI CURATA MAI BINE INTERN....EU NU AM RECOMANDAT NIMIC, DOAR AM POVESTIT CE MI S-A INTAMPLAT MIE
CINE ARE PROBLEME GRAVE SA SE DUCA LA DOCTOR, EU NU AM AVUT SI LA MINE A MERS SI CU UN POLIDIN
quote:
Originally posted by gabid
Nu vreau sa supar pe nimeni dar cred ca polidinul face bine la cele care au infectii uterine,ale trompelor(anexite)etc si in niciun caz la probleme de ovulatie...cred ca tot un dr le poate recomanda.Si mie mi-a recomandat o asistenta dar nu am bagat-o in seama!
Gabi si Simonica de 2 anisori .
Ioana1971 spune:
Pt. Livia: Multumesc f.f.f. mult pt. raspunsul prompt. Mai am 2 intrebari: Cat timp sa beau ceaiul? Pe tot parcursul ciclului? Si poate sa foloseasca si sotul tratamentul?
Pt. Crinuta:Din cate investigatii am facut pana acum (analize hormonale, histerosalpingografie si curba temperaturii) la analizele de sange a iesit bine, la histero: o trompa sigur permeabila si a doua cu umplere intarziata, cu supapa (?!), iar la curba temperaturii am observat ca am avut cam 2 luni in ultimele 6 in care nu am ovulat - cred ca din cauza stresului de a ramane gravida. Mai am de facut teste de sange ptr. Chlamidia, Toxoplasma si testul post-coital in viitorul apropiat; apoi merg cu toate la medic.
La Sovata am fost din proprie initiativa; am aflat de pe Forum ca ar face bine si cum eram in vara destul de aproape de Sovata am zis ca am putea incerca. Dar n-am facut decat 5 zile de tratament din 10 cate se recomanda.
Ioana
livia spune:
Ceaiul il vei bea timp de patru luni dar daca ramai cu bebe intre timp,intrerupi si vei bea doar ceai cretisoara pt.fixarea sarcinii.
Pt.sotul tau vei face separat alte 2 cani si la el este nevoie doar de 3 luni.
ghiocelgrig spune:
Bian ,
ma bucur ptr. tine nespus, si te felicit,daca am inteles bine ai facut zilnic cate o singura fiola de polidin?
Auzisem si eu urmatorul tratament: 2 fiole pe zi, 5 zile, incepand cu prima zi de ciclu concomitent cu ampicilina din 6 in 6 ore. Stiu de un caz unde a mers, merita incercat orice numai sa reusesti.
papadie spune:
quote:
Originally posted by maudi
fetelor, cum se traduce Polidin in engleza?
din ce am gasit pe internet tot POLIDIN ii zice