am ramas insarcinata dupa ce am facut POLIDIN

am ramas insarcinata dupa ce am facut POLIDIN | Autor: bian

Link direct la acest mesaj

timp de 3 zile pe ciclu, mi-am facut singurica cate un polidin pe zi (cumparand acele si fiolele de la farmacie), nu e greu deloc si nu doare, chiar cand faci iti faci singura injectia (imparti fesa in patru imaginar, bagi acul singur in partea exterioara sus, apoi fixezi si seringa in el, nu doare deloc)
polidinul e recunoscut ca are efect de curatire interna ..si mai ales a ovarelor, doar daca faci pe ciclu
dupa ce ma chinuisem 5 luni inainte, dupa ce mi-am facut, am ramas gravida imediat, n-a fost nevoie sa repet tratamentul
la mine a mers...nu stiu daca de la asta...eu asa inclin sa cred
incercati si voi:)
succes

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

eu mai auzisem la o cunostinta ca a ramas gravida dupa ce a luat nush ce antibiotice..tot asa..ea incercase 2 ani si nimik..si dupa acest tratament..a ramas..
nu ma mira ce spui..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Acum cativa ani un doctor mi-a dat sa fac polidin pentru a ramane insarcinata, dar nu a fost sa fie, la mine nu a mers. Depinde de organism cum reactioneaza si in primul rand de cauza sterilitatii. Considera-te o norocoasa! Iti doresc o sarcina usoara si un bebe cum vrei tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si eu cred ca depinde de la caz la caz. Nu se poaye generaliza. Bine ar fi sa fie atat de usor.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Bian,
sa inteleg ca in sold ti-ai facut injectia?

Neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LICUTA1 spune:

Bian,
incepand cu a cata zi ai facut polidinul?

Licuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maudi spune:

fetelor, cum se traduce Polidin in engleza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Nu vreau sa supar pe nimeni dar cred ca polidinul face bine la cele care au infectii uterine,ale trompelor(anexite)etc si in niciun caz la probleme de ovulatie...cred ca tot un dr le poate recomanda.Si mie mi-a recomandat o asistenta dar nu am bagat-o in seama!

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Mie mi se recomanda Polidin numai la anexite, dar, este atat de slab incat eu nu observam nici un efect.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Din ce am inteles eu de la fete, Polidinul se face , adica e inclus si in tratamentul de la SOVATA. Corect?
Cine a facut, poate ne da mai multe amanunte, in ce consta tratamentul de acolo.

O prietena a fost la Sovata in vara, si nu a ramas insarcinata ,desi ei nu au probleme, ea OK, el Ok, si se chinuiesc de 5 ani...si tot nimic....DOAMNE!

AniS

Mergi la inceput

Anis, ti-am mai spus ca eu nu am incredere in Sovata. De ce nu ii spui prietenei tale sa incerce la Techirghiol?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput