unde mergem la mare cu copiii

unde mergem la mare cu copiii | Autor: monaraus

Link direct la acest mesaj

Ma intereseaza litoral Romania, un hotel care sa fie child-friendly, ca sa spun asa..

Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si Stefan (18.11.2008)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

http://www.travelro.ro/hotel-phoenicia-holiday-resort_mamaia.html

Se pare ca este cel mai nou hotel din Mamaia dar si cu preturi pe masura.Daca cauti pe net observi ca multi au fost multumiti de servicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Auzeam la radio o reclama la complex california din jupiter, au loc de joaca pentru copii si pana intr-o anumita varsta nu platesc cazare deloc.

http://www.hotelcalifornia.ro/promotii.php?promotion_id=8

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu am fost saptamana trecuta 5 zile la mare cu copilul, intr-o mica evadare . Am fost la California in Jupiter. A fost f bine , mai ales ptr copil, a fost super ptr ca au activitati toata ziua. Au loc de joaca cu piscine chiar pe plaja, apoi au un alt loc de joaca cu gonfabile uriase, tot gratuit ptr cei cazati aici. In hotel au loc de joaca pentru copiii mai micuti. Hotelul e foarte curat, are si piscina , iar peisajul care se vede din camere e deosebit. Eu nu am mai fost demult la noi pe litoral, dar am ramas placut surprinsa. Eu il recomand !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu am fost de doua ori la California.Am fost prima oara in 2008, iar 2010 am revenit cu inca o prietena plus alte doua prietene forumiste - evident toate cu copiii din dotare.Toata lumea a fost incantata.Pentru cine are copii intre 2 si 14 ani e ideal !
Pe langa ce a amintit Anda, mai au zilnic teatru cu diverse piese pentru copii de la ora 20 ,curs de balet (cu o profesoara deosebita) si curs de desen pe la ora 16-17.Dar nebunia e seara de la ora 21 la 23 la gonflabile Muzica,dans,animatori costumati in diverse personaje de desene animate.Toate evident incluse in pret. Si piscina e foarte draguta,cu vedere la mare.Tot acolo e si restaurantul cu muzica live seara - dar noi n-am prea avut parte de asa ceva ca dansam de zor la gonflabile
Doar plaja are minusul ca mai sunt ceva pietre in apa pe ici colo ... dar asa e la Cap Aurora.Macar e mai goala plaja,ceea ce pentru familii cu copii mici iar e f. bine - nu risti sa ii pierzi Si la capitolul mancare e ok se gaseste mancare diversificata si buna in zona. Sunt o gramada de restaurante si "impinge tava" in zona - si in Cap Aurora si in Jupiter.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si preturile cum sunt? Ofera doar cazare, sa inteleg. Nu tin minte sa fi stat vreodata in Jupiter. Anul asta marea romaneasca o vom vedea, asa ca ma intereseaza parerile voastre.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Ellinia ba ofera si cazare si/sau masa. Noi anul trecut am luat bilete la reducere platite in ianuarie,doar cazarea.Am luat doua sejururi consecutive de cate 5 nopti ca sa stam 10 nopti si stiu ca am platit parca cca 1300 lei cazarea pentru cele 10 nopti.Daca nu aveam reducerea cred ca ne iesea pe la 16-1700 lei, era in plin sezon iulie-august cand e cel mai scump.Dar avand in vedere conditiile - hotel de 3 stele pe malul marii cu piscina+ chez-longuri+umbrela gratis ,facilitatile pentru copii gratis a fost super ok. Tot gratis mai au in oferta si sauna si jacuzzi,odata am fost si eu la jacuzzi ala cu o prietena sa nu murim proaste
Mancarea e ceva mai scumpa la restaurantul lor si se mai si asteapta uneori.N-am vrut sa fim legati de ei,de-aia n-am luat bilet cu masa inclusa,dar eu oricum mai mult acolo am mancat la amiaza cel putin,ca sa nu circul prin soare pe te miri unde.
Cine ia bilet cu cele trei mese incluse beneficiaza gratis de mancare si pentru copii - au portii+meniu pentru copii.La noi nu renta defel,ca io si fiica-mea plus sotul la un loc abia mancam cat un om sanatos De exemplu prima oara cand am mers am avut obligatoriu cu mic dejun inclus ,dar am primit bonuri valorice.Si la micul dejun mancam la camera ca aveam frigiderul blindat cu iaurturi,lapte mezeluri,legume etc. ,iar bonurile le-am folosit pentru a plati masa de pranz si cina si ne-au ajuns la vreo 7 zile din 10!
Cauta pe net oferte si o sa vezi preturile.Eu de la Eximtur am luat biletele,dar sigur au si alte agentii.Nu stiu de ce reclama e pe statiunea Jupiter,ca de fapt in Cap Aurora e hotelul California .Poate fiindca tot al lor si cu aceleasi facilitati - piscina si loc de joaca e si hotelul alaturat Delta iar, ala face parte deja din Jupiter.
http://www.eximtur.ro/hotel-california-cap-aurora-romania--5436.html
Pe net la am fost acolo .ro sau hoinari . ro sunt impresii despre hotel si pozitive si negative evident,ca fiecare are standardul lui.
De exemplu era f. curat si lenjeria de pat ne-au schimbat-o de 3 ori in 10 zile.La mine minusul era ca anul trecut am asteptat ceva mai mult la restaruant decat in 2008 cand fusese super ok,dar asta cred ca depinde de personalul pe care il nimeresc si ei in anul respectiv ... Mie mi-a placut mancarea lor,altii poate au alte gusturi,de-aia am zis ca sunt o gramada de oferte in zona pentru toate gusturile.Alta chestie - majoritatea camerelor au aer conditionat,cred ca cca 75% ,dar noi am luat anul trecut una fara fiindca aia era libera si situata in N-E chiar cu balconul spre mare.Am preferat asa decat cu aer conditionat si la alt etaj si cu alta priveliste.De la toate camerele se vede marea,dar in diferite proportii
Daca te intereseaza spune-mi ca iti trimit si un link cu poze in pm.

PS Uitam sa va zic.Pe langa psicina principala e si una mai mica rotunda pentru bebelusi, cu apa asa de cca 20 cm (cred) ,iar in piscina mare, adancimea apei variaza intre cca 100 cm si 170 (180?) cm ... eu am cautat mult pe net info de genul asta si nu gaseam nicicum ,asa ca m-am gandit ca poate intereseaza pe cineva.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

multumesc si eu pentru sugestie, l-am notat pe lista! planuiam un sejur in Bulgaria, dar ne=am cam razgandit...drum lung, copil mic si sot fricos ca daca era dupa mine il luam pe cel mic si la 2 luni la mare
acum...nu vroiam sa merg la bulgari asa, de fite, dar ma gandeam (printre altele) sa ma bucur macar cateva ore de programul pt copii - animatori, joculete, piscina...sa nu-mi stea chiar mereu pe cap - trebuie mereu sa inventez ceva ca sa nu aud "ma plictiseeesc, n-am cu cine sa ma joc" sau sa nu-l gadile mereu pe frate-su (se joaca, rad impreuna, sunt tare dragalasi, dar dupa un timp din prea mult entuziasm isi mai pierde controlul si uita ca nu e bebe de jucarie)

DECI: inteleg ca se ocupa de copii...cat de cat? si plaja e aproape, nu?
cu privire la masa...daca nu luam masa "la pachet" cu cazarea, putem manca acolo? mancarea e ok? nu ma astept la minuni, ci doar daca e buna de dat copiilor, un piure, un gratar, niste legume fierte, chestii obisnuite, ca pentru alte figuri ne deplasam noi daca e nevoie. inca ceva - daca luam bilet cu masa, putem alege mancarea, nuuu? banuiesc ca nu e ceva gen "meniul zilei"
si agentia iti spune si orientarea camerei? (wooow, la asta nu ma asteptam, e drept ca am cam mers de capul nostru pana acum, nu prin agentii); a fost ok fara aer conditionat?

mami cu doi strumphi poznasi - Miruna (18.09.2005) si Andrei (13.07.2010)

Mergi la inceput

EMUSHI sa o luam pe rand Vad ca baiatul are aproape 6 ani asa ca sigur va sta si fara tine la programele pentru copii.De ocupat se ocupa sigur la balet si desen unde-s copii mai putini in general si mergi cu ei,ii lasi acolo si vi dupa ei peste o ora.De la ora 20 e teatru si poate si acolo sa fie lasat singur.Dupa ce se termina piesa/piesele,la ora 21 , animatorul da strigarea si toti copiii fac lant,sir-indian in urma lui si trec cantand si dansand soseaua pana la gonflabile - ca sala unde-i teatrul/baletul e la hotel Delta,dincolo de sosea.De obicei copiii mai mici erau insotiti de parinti,dar cei mai mari erau lasati si singuri.La ora 23 cand e gata balamucul iar da animatorul strigarea si iar se insira copiii dupa el si se reintorc la hotel Delta - adica aia pe care nu i-au cules parintii intre timp.A mea avea doar 4 ani jumate anul trecut si n-am lasat-o singura,am stat prin zona la toate activitatile,inclusiv la gonflabile,dar nu pot zice ca lipita de ea - de multe ori habar nu aveam pe unde bantuie ca e mare spatiul - vreo 3 tobogane uriase,cateva mai mici,saltele de sarit cat cuprinde si alte instalatii de gen.Dar sigur nu iesea de-acolo.Locul de joaca e imprejmuit ,insa intrarea e fara poarta.Chestia e ca e greu sa se piarda fiindca la sosirea in hotel toti copiii primesc bratari de identificare roz fetitele si albastre baietii si pe baza alora au acces peste tot.La gonflabile in partea de la intrare e un spatiu mai larg si acolo animatorii se ocupa de copii cu cantece,dansuri,jocuri,dar copiii nu stau tot timpul acolo,unii nu stau defel ci dau iama doar la gonflabile.Altii vin si pleaca - gen a mea ,tzopaia o tura doua si fuga iar la tobogane.Deci acolo nu pot zice ca sunt supravegheati in permanenta ... in plus e si mai semi-intuneric,ca de obicei seara e distractia.Ziua nu prea e nimeni pe-acolo,ca e prea cald.
La locul de joaca de pe plaja privata nu stiu cum e ca n-am servit,acolo dupa cate stiu e cu plata,e liber doar cu anumite conditii ,nu mai stiu sigur care ... poate daca ai si masa inclusa ? Acolo-s jucarii din plastic,din alea de bebelusi,casute,tobogane,piscinute.Dar parintii nu cred ca pot intra in apa marii pe-acolo ,cred ca-s bolovani,erau parca placi de beton pe mal.Noi mergeam de obicei pe plaja spre Venus,la doua golfulete distanta cale de 5 minute.E f. aproape fiindca hotelul e situat direct pe plaja,doar mai la inaltime,cobori si dai direct in plaja.Noi stateam de la 8 la 10-11 pe plaja si apoi urcam la piscina si mai stateam si acolo o ora.Ca sa prinzi chez long liber sau in zona "buna" e de preferat sa se coboare pe la 7,30-8 cu prosoapele Le lasam de obicei acolo si aveam la dispozitie chez longurile respective cand aveam chef.Dupa-amiaza uneori mergeam iar pe plaja,alteori la piscina,sau in ambele locuri.Pentru cei mici e ideal la nisip,dar cei mai marisori care stiu sa inoate sau sa se tina in colac,cam prefera piscina.
Eu zic ca si daca n-ar servi nicio activitate din program,tot nu s-ar plictisi pe-acolo fiindca e full de copii - nu cred sa fi vazut pe-acolo vreo familie fara macar un copil
De mancare eu zic ca-i ok,eu am mancat in principal ciorbe si mi-au placut toate,iar la felul doi recomand pastele,care mi-au placut ff mult .Au si pizza (au cuptor propriu) si evident gratare,legume,de toate ... Si deserturi f. bune Din cate stiu nu au meniu fix ca-s cu bonuri valorice.Dar sunt spre Jupiter o gramada de terase din alea cu "meniul zilei" la pret fff bun si peste tot pe unde am mancat am fost multumita.Nu-s departe,cam 5-10 maxim de mers pe jos.
La capitolul camere si orientare,nu ti le da agentia ci se negociaza la receptie Anul trecut am ajuns prima eu cu o prietena si cum mai asteptam sa soseasca celelalte doua prietene din alte orase,eram cu pretentii ca voiam camere cat de cat alaturate si din ce era liber la ora aia s-au gasit doua camere la etaj 2 si doua la etajul 3 ,eram calare pe telefon sa-si zica fiecare pretentiile,adica ce aleg aerul conditionat sau vizibilitatea mai larga la mare
Nu stiu ce sa zic daca a fost ok sau ba fara aer conditionat,depinde de fiecare.Cand am fost noi a fost extrem de cald,ziua erau peste 32 de grade,iar seara la ora 23-24 stateam pe-afara in maieu fara spate,erau nopti tropicale.Dormeam noaptea cu usa de la balcon deschisa spre mare ( la cca 10 m ,mai ca se spargeau valurile de hotel ,) si descoperiti,era f.f. cald dar chiar de aveam aer conditionat,nu cred ca ii dadeam drumul.Eventual sa mearga cat eram plecati din camera si apoi sa il inchidem,asa mergea.Dimineata la ora 6 ne trezea rasaritul soarelui si ca niciodata inainte de ora 8 eram deja pe plaja si in apa !!! Apa era super placuta la ora aia deja ! Mai tarziu era calda ca supa
Uf, io tare as mai merge si anul asa acolo sa il duc si pe cel mic (anul trecut era prea mic) ,mama ce destrabalare ar mai baga la gonflabile,ca e turbat dupa tobogane! Dar nu stiu inca daca mi se arata Fetita mereu ma intreaba cand mai mergem acolo.Ar putea aia sa imi de un sejur gratuit la cata reclama le-am bagat Poate ma trezesc la toamna cu kilul de rosii in cap de la nemultumiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ei, e la granita acolo. Nu stiu pe ce statiune e reclama dar eu asa am retinut, de-aia am zis jupiter. Si Delta tot din acelasi grup face parte. Stiu ca la pizzeria delta am mancat eu acum vreo 10 ani cea mai buna pizza de pana atunci. Ce-a mai trecut timpul

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

ANDROIX ai retinut bine tu,ca asa e reclama de la radio pe Jupiter! E a grupului Co-hotels parca? Delta e intradevar in Jupiter,dar California e in Cap Aurora.E unul din cele cu nume de piatra pretioasa ca acolo-s Diamant,Cristal,Onix,Agat,Topaz etc. Parca Granat se numea inainte de a fi preluat de CoHotels astia.

Mergi la inceput