Mai tineti minte Dallas?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos
Capcaunule, ai dreptate,in timp ce scriam mi-am amintit si eu de Kojak!

Esti tanara!
Primul meu serial a fost Mannix.

Wow, eu sambata dimineata mergeam la gradinita, iar seara de la 21.00 la 22.00 eram cu ochii pe Mannix! Dar acum ii bag pe copii in pat la 9 seara.

Mergi la inceput

Din Dallas mi-a placut de la bun inceput JR.
Si miss Ellie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Omul din Atlantis a fost favoritul meu! Si m-a facut sa citesc cartea la care am plans sub plapuma cu lanterna in mana(deh, era pe vremea cu caderile de curent).
Dallas a fost sigur difuzat inainte de revolutie.

----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis

Eram in clasa 1 sau a 2-a cand se difuza Dallas-ul. Deci in 1980, in 1981 cel tarziu.

Poate a fost difuzat de doua ori? Eu cu siguranta l-am vazut mult mai tarziu, la sfarsitul lui 80 abia ma nascusem da' sigur l-am vazut si eram chiar maricica. Dupa revolutie, in orice caz.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui motanik
Poate a fost difuzat de doua ori?

Chiar de trei ori!
TVR l-a reluat prin '90
Iar dupa 2000 l-a redifuzat una din televiziunile comerciale.

Mergi la inceput

Iata www.romanialibera.ro/actualitate/fapt-divers/cum-a-daramat-serialul-dallas-comunismul-din-romania-225742.html" target="_blank">ce declara JR:

"Ceausescu a permis difuzarea serialului īn Romānia pentru ca romānii sa vada asa-zisa decandenta a noastra, a americanilor. Iar romānii s-au uitat si au spus ca vor si ei sa fie asa, ca americanii".

Nu degeaba mi-a placut omul asta hātru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Eu cred ca serialul a inceput la sfirsitul anilor 70 in Romania.
In 94 cind am zarit serialul la TV franceza am fost deceptionata rau de tot caci filmul era dublat si nu subtitrat si nu mai avea nici un farmec.

Mie imi placea Lucy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui andacos
Capcaunule, ai dreptate,in timp ce scriam mi-am amintit si eu de Kojak!

Esti tanara!
Primul meu serial a fost Mannix.

Wow, eu sambata dimineata mergeam la gradinita, iar seara de la 21.00 la 22.00 eram cu ochii pe Mannix! Dar acum ii bag pe copii in pat la 9 seara.

Ups! capcaunule te-am luat. Al meu a fost Razbunatorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Sa vedem cine ma ia pe mine : mie mi-a placut Belphegor, fantoma de la Louvre. Da' nu cred ca erati prea multi pe-atunci...
Dallasul s-a difuzat, cum ziceti, imediat ce a aparut in SUA. S-a derminat cu celebra impuscatura a lui JR pana in 1981, eram in liceu si primeam pagini din reviste (de la o fosta colega, emigrata) in care se "trata" zilnic in SUA subiectul: cine l-a ucis?
Sigur ca am revazut cu placere toate continuarile.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Si mie mi-a placut Dallas-ul
Eu l-am vazut prima data in anii 90, cand l-a dat din nou TVR-ul.
Pe urma, da, prin 2007-2008 l-a dat RomanticaTVm parca, dar nu a mai avut acelasi farmec, mai dadeam cand si cand sa ma uit, dar nu l-am mai urmarit continuu.

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput