Iul-Aug 2011-Bv Ruxi&Oxidoni! Hai Theo!(74)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexad77 spune:

LAURA - bb meu face 12-14 scaune pe zi si sunt apoase, se carceste, are gaze.Coprocultura cred ca arata o posibila infectie .Ea zicea ca s-ar putea sa fie de la alimentatia mea.Pana acum a crescut bine in greutate si pampi este ud.Dar oricum mi-e teama , sper sa fie scaunele mai legate sa nu se deshidrateze.Daca continua mergem sa il vada neonatoloaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vn_edelweiss spune:

Buna ziua la toata lumea,

Apar si eu in peisaj dupa oarecare absenta. Nu am avut inca timp sa citesc, dar felicit din inima noile mamici, Ilida Christelle, Lissa, iertati-ma daca am omis pe cineva, felicitari mamicilor, sa va traiasca minunile si voua recuperare rapida, mult curaj celor care asteapta sa traiasca acest frumos eveniment.
Pe scurt, cateva cuvinte despre noi…pe sase iulie,la ora cinci m-am trezit cu o dorinta de a merge la toaleta, nimic neobisnuit in ultima vreme, cand m am bagat in pat am simtit, o durere puternica in dreapta jos si am simtit ceva curgand , dar in mica cantitate. M am gandit ca e pipi, dar tot curgea cate putin, am inceput sa umplu doua trei tampoane, aveam si ceva contractii usoare dar d’astea tot aveam in ultima vreme.
Am sunat la maternitate si m au chemat sa verifice daca s au fisurat membranele sau e pipi. Am plecat fara valiza desi aveam sentimentul clar ca o sa nasc. La control dilatatie doi, membrane fisurate si pierd si dopul. Ma cazez in camera, sotul pleaca acasa sa recupereze valiza de maternitate, eu raman cu fetita in camera si aici incepe show-ul, contractii dureroase, ma aoleam prin baie, un ginecolog a venit mi-a zis ca am dilatatie 3 sa merg in sala de travaliu, dar eu trebuia sa mi astept sotul.
Cand a venit eram déjà in a noualea cer , am intrat in sala de travaliu si am cerut imediat epidurala (preciez inca o data ca eu sunt rea de durere gen, la dentist cer din prima anestezie sau la ciclu ma indop cu pastile, acum intorcandu-ma in urma, parca durerile nu erau asa insuportabile)
Anestezia nu a mers din prima, am mai cerut alte doze pana la urma mi-am gasit linistea si zambetul, intr-o juma de ora m am dilatat de la cinci la zece. Apoi a trebuit sa astept doua ore pentru ca nu vroia sa coboare domnul …incepusem sa simt din nou contractii dureroase, dar moasa mi a zis ca nu imi vor mai face anestezie pentru ca trebuie sa simt ca sa imping si adevarul e ca eram atat de concentrata sa imping, inchideam ochii si impingeam cu toata puterea si nu mai simteam mare lucru din contractie, impingeam contra durerii
N am simtit cand i -a iesit capul, cand m- am rupt (nu am vrut in ruptul capului epiziotomie, mi -era mai frica de asta ca de nasterea in sine), n-am simtit cand m a cusut… Am simtit ceva ca aluneca cand a iesit, mi l a-u pus pe piept cu funduletul la mine, a oracait din prima, apgar zece.
In concluzie, as naste fara teama un al treilea copil si as alege tot natural sa nasc, fetita s-a nascut prin cezariana si am avut o refacere mai dificila. Recunosc ca mi-a fost teama sa nasc natural dupa cezariana, dar nu prea am avut de ales, aici se merge mult pe nastere normala daca nu sunt probleme.
Cu exceptia unei mici jene unde am fost cusuta, si a celor cateva contractii cand se retrage uterul numite transee, nu am avut probleme. Pt contractiile alea am luat un calmant de tip paracetamol si a fost ok.
Dupa nastere au inceput problemutele, bebe vomita laptele, am inteles ca ar fi inghitit lichid amniotic, la inceput mi a vomitat ceva verde, m am panicat, mi au schimbat laptele am ales unul hipoalergenic vomita si de la asta, acum l am trecut iar pe lapte normal si vad ca nu mai vomita dar are inca ceva diaree, asteptam sa vedem cum evolueaza si daca nu, mergem la urgente. Si cateodata nu vomita dar aveam senzatia ca se sufoca, parca ar avea ceva in gat si tot icnea asa ca si cum ar vrea sa vomite (imi cer scuze pt detalii)
Precizez ca nu alaptez, am avut o experienta traumatizanta cu fetita, nu aveam lapte, ma mulgeam pana la sange, ea nu vroia sa suga asa ca nu mi am dat nici o sansa acum, am ales alaptat cu lapte praf.
Cam atat, acum suntem capii de somn, Matei confunda ziua cu noaptea, si ii place tare mult sa fie tinut in brate mai ales noaptea….aseara prima noapte acasa, aveam tipete pe doua voci, fetita mea care nu intelege mare lucru din ceea ce se intampla si care vroia sa doarma si micul terorist care vrea sa faca legea in casa, doreste sa doarma pe burta noastra. Cum il punem in patutul lui cum se lasa cu scandal.
Daca doriti sa ne cunoasteti, as vrea adresa contului sa va pun cateva poz e si, de ce nu, sa vad si eu mamicile si frumosii bebelusi.
Am ales sa il cheme Matei , am visat acest prenume si ca o sa am baietel inainte sa aflu la ecografie. Si stiu ca inseamna « dar de la Dumnezeu »
Dupa ce a cazut diagnosticul fetitei mele, nu credeam ca sufletul meu o sa mai zambeasca vreodata, si totusi a zambit pe sase iulie
Multumesc din inima voua ca v am citit ca mi ati umplut serile si diminetile cand ma simteam singura, desi am intervenit tarziu pe acest forum, v am citit mereu. Am fost impresionata ca numele meu a aparut acolo, in titlu, multumesc tuturor pentru cuvintele voastre….

Mami de Emma Alessia si + 39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

]
Felicitari Betty, Cristelle, Edelweiss! Bun venit bebelusilor Filip, Rafael si Matei, sa fiti sanatosi si norocosi, sa le aduceti numai bucurii parintilor!

Mami Betty si Edelweiss sunteti super, ce frumos trebuie sa fie cu pereche!!!!

Oxidoni parca tu intrebai de brau: eu mi-am luat din proprie initiativa si il port. Ideea e ca eu nu pot face acum exercitii pt abdomen (oare cine poate face in primele 2-3 saptamani?) si am zis sa-l port doar si pt faptul ca transpira zona, are efect de sauna. Cred ca acum cand nu exersam muschii, rau nu poate face. Dar fetele cu experienta ne pot da mai multe sfaturi.

Mi-a venit si mie acel nipple de silicon (apropos Krissy si Betty, am asteptat comanda pt ca nu am avut de ales, nu l-am gasit in stoc la magazinele din zona). Deocamdata bebe il moflaie ca pe suzeta vreo 10-15, tot nu are forta sa traga dar cred ca ceva picaturi tot ajung la el. Dar nu disper, sunt convinsa ca in timp rezolvam cumva si problema asta. Vad ca relaxarea, zen-ul ala de care vorbeati aduce lapticul, youpiiiii!!!

Am pus o poza cu Tudor in albumul comun, era galbejit pt ca are icter. Voi le-ati dat si ceva medicamente ori a trecut de la sine?

Fug la strumf! Pup toate fetele, va tin pumnii la urmatoarele din lista!

nasteri usoare si bebelusi sanatosi!

36+ voi avea un cavaler!

Mergi la inceput

Va rog frumos, sfatuiti-ma si pe mine ce pompa electrica sa iau? Imi trebuie una puternica, sa traga bine. Deja mi s-au umflat degetele de la cea manuala, nu o mai suport!
Astazi as vrea sa comand si mi-ar prinde tare bine experienta voastra!

36+ voi avea un cavaler!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexad77

LAURA - bb meu face 12-14 scaune pe zi si sunt apoase, se carceste, are gaze.Coprocultura cred ca arata o posibila infectie .Ea zicea ca s-ar putea sa fie de la alimentatia mea.Pana acum a crescut bine in greutate si pampi este ud.Dar oricum mi-e teama , sper sa fie scaunele mai legate sa nu se deshidrateze.Daca continua mergem sa il vada neonatoloaga.

eu am doi si sora'mea doi. toti 4 s-au chircit si zvarcolit ... pentru ca ii doare burta. are gaze ... ffff bine, inseamna ca elimina aerul pe care il inghite atunci cand papa. ca fapt divers la Dani am cumparat supozitoare care ajutau la eliminarea gazelor (NU facea kk de la ele, doar elimina gazele, sunt impotriva colicilor si sunt fff faine). deci e f bine ca elimina gazele.
sincer, nu inteleg cum adik vrei ca scaunele sa fie mai legate ... pai fiu'miu face explozie in pampers ... de la ce sa fie tare scaunul unui nou nascut?????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ilida

Va rog frumos, sfatuiti-ma si pe mine ce pompa electrica sa iau? Imi trebuie una puternica, sa traga bine. Deja mi s-au umflat degetele de la cea manuala, nu o mai suport!
Astazi as vrea sa comand si mi-ar prinde tare bine experienta voastra!

36+ voi avea un cavaler!

eu nu am luat, dar am auzit ca cea de la avent ar fi cea mai cea ...

Mergi la inceput

vn_edelweiss m-ai facut sa plang ... sa fiti sanatosi, recuperare rapida, acomodare rapida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Ilida, fara ezitare MEDELA electrica, www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2409068" target="_blank">asta sau www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2588014" target="_blank">asta. Daca vrei este si www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=10812796" target="_blank">dubla, eu o am si pe aia ca am primit-o de cadou, ca altfel e f scumpa, dar zic ca nu merita, mai ales ca intai sa vezi cum ti se potriveste. Eu am folosit-o cu mare succes pe www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2409068" target="_blank">prima (am pompat en-gros la serviciu pana la un an, deci a fost folosita intensiv), dar vezi ca ii trebuie si accesoriile www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2409076" target="_blank">astea cumparate separat.Trimite sotul sa ti-o ia din magazin, nu mai astepta de pe internet ca faci scurta la mana intre timp. Mult succes! Altfel cum te mai descurci cu alaptatul, cel putin lapte este? Multa bafta.

Io fug curand la doctor sa vad cum ne mai prezentam cu dilatatia si contractiile, revin mai tarziu.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 34+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Meci Laura, merci Cristina

Exact intre cea de la Avent si Medela Swing ezitam si eu. Am citit acum customer reviews si in top pare a fi Medela. Azi mai scap de niste verzisori, youhoooo!!!

36+ voi avea un cavaler!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilida
Exact intre cea de la Avent si Medela Swing ezitam si eu. Am citit acum customer reviews si in top pare a fi Medela. Azi mai scap de niste verzisori, youhoooo!!!
Pai ca e vorba de verzisori, nu trebuie neaparat s ate arunci la Medela Swing, cum am zis la mine Simple Deluxe a trecut proba timpului si eficientei mai departe de review-urile online... Deluxe mai are avantajul ca e convertibila pe baterii, si nu stii cand ai nevoie. In plus cu accesorii cu tot te costa in jur la 100$, pe cand Swing are si accesoriile incluse dar te costa cu vreo 60$ mai mult. Your call daca merita sau nu...

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 34+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput