Iul-Aug 2011-Bv Ruxi&Oxidoni! Hai Theo!(74)
Raspunsuri - Pagina 15
lisssa_ana spune:
i am homeeeeee![]()
nastere usoare REuxi, Theo si Oxidoni
revin la o noua pauza de papa a lui bb
Mama de Ana si
40+
Fashion
sdcristian spune:
RUXI
OXIDONI
THEO 
noi suntem foarte bine, doarme non stop aproape ca imi fac griji sa nu aiba ceva, cam la 3 ore mananca, face o gramada de kk ... ne-a cazut buricul.
carol in schimb e adorabil, il tot mangaie pe Pat, o data stiu ca a venit la el, i-a pus mana asa protector pe cap si i-a zis PACHIC FRATE. e foarte gentil si delicat cu bebe, doar ca urla tare la el, de fericire.
de fiecare data cand vede o prajitura el stie ca se canta la multi ani, asa face si acasa. ieri le-am facut o placinta cu fructe si tati a pus-o in frigi si a tot plans unde-i la multi ani? si a trecut pe langa o vitrina cu praji si placinte si da-i tare LAAAAA MUUUULTI AAAANI si toata lumea pe strada ii tot zicea la multi ani.
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
corry_28 spune:
Buna dimineata,
Alexia, ce dor imi era de cafeluta ta.

Nu stiu ce o sa facem cu caldurile astea.Oricum sunt umflata la picioare...Sper sa nu am noroc de temperaturi d-astea cand voi naste
Lisssa, bine ai venit acasa.
Asteptam detalii...(sunt curioasa de mor
).Aaaa, si sper ca ai pus poze (sa ma conving ca este baiat
)

Oxidoni, nastere usoara

34+cu
"Mugurel" si
"Strugurel"
anaemi spune:
Neata ! 
Hai Oxi !
Hai Theo !

Hai Ruxiii!
Azi e ziua fetitelor! ![]()
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
alexia_ada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corry_28 Buna dimineata, Alexia, ce dor imi era de cafeluta ta. ![]() ![]() Nu stiu ce o sa facem cu caldurile astea.Oricum sunt umflata la picioare...Sper sa nu am noroc de temperaturi d-astea cand voi naste ![]() Lisssa, bine ai venit acasa. Asteptam detalii...(sunt curioasa de mor ![]() ![]() Oxidoni, nastere usoara![]() ![]() ![]() 34+cu "Mugurel" si "Strugurel" |
o da picioarele....zicea Ireth de Shrek, asa ma simt !!! parca nici mobilitate numai am ...si caldura imi pune capac ...dar toate fac parte din peisaj, nu?
am terminat si bagajul ptr buburuza si o sa vreau sa merg la farmacie sa iau novocalmin ( am inteles ca tare bun este si ptr nasterea naturala si ptr cezariana , imediat te lasa orice durere) si cam gata la capitolul bagaj .
34+
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
anaemi spune:
Mihaela
...imi imaginez ca trebuie sa fi fost groaznic ! Bine ca totusi bebe este bine !
Hai ca mai ai putin putin si o sa-ti tii puiul in brate ! 
Mihahegarty eu am nascut acum fara sa mi se rupa apa inainte sau sa pierd dopul. Am avut contractii destul de suportabile si cand am fost la control aveam deja dilatatie 3.
Oricum tu esti la teremen...deci...scoatem motatele??? ![]()

Lissa bine ati venit acasa!
Krissy
si zbor lin Sophiei si mamei tale! Sa ajunga cu bine!
Sdcristian, f dragut Carol ! 
Laura ce mai face buricelul lui Alexandru? 
Burtocicka si mie mi-ar prinde bine o listuta cu meniu
Eu inca nu ma simt in stare sa dau sfaturi pt ca am impresia ca de cand am nascut, mananc numai aiurea (ce apuc si cand apuc
)
Windy, Squirrel 

fetelor din butoi ... sa iesiti cat mai repede !
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
anaemi spune:
Alexia
...Novocalmin este si pt dureri? Habar nu aveam...Ca altfel , ce bun mi-ar fi fost in prima zi cand am venit acasa cu bebe ! Eu stiam ca este doar pt febra
...E bine de retinut! ![]()
iul_aug2011 spune:
Neatza!!!
Alexia, medicamentul de care zici, nu incurca alaptarea? ca la ceza shtiu ca ai dureri dupa...
Babylicious sunt, schimb acu
alexia_ada spune:
nu incurca alaptarea deloc, este un algocalmin mai puternic , chiar se pune in perfuzii la spital , dar cum mie imi este teama ca astia de la Ilfov stau aiurea cu medicamentele, am zis ca mai bine sa am eu la mine
Anaemi , Babylicous
34+
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
Babylicious spune:
Mai zicea Mihaela V de un calmant ceva pt ceza...mie imi e cam frica de durerile alea...
Oana
39+ cu
Eliza Maria