Iul-Aug 2011-Bv Ruxi&Oxidoni! Hai Theo!(74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3xutza_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian
hai alexutza, plangi, descarca-te si apoi fa un dus si fa ceva care te face sa te simti bine

cu exceptia plansului care ma face sa ma simt vulnerabila si slaba in fata celorlalti....

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious
Alexuta, lasa mami gandurile ca nu fac bine nimanui, cu atat mai putin tie si bebelinei!! Ai grija de tine!

am simtit asta chiar intr-una din seri cand m-am suparat foarte tare si ea s-a agitat jumate de noapte saracutza! m-am simtit vinovata, sincera sa fiu!

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV
Va citesc zilnic, dar bineinteles ca sunt si eu in butoiul cu melancolie Ieri a fost cea mai groaznica zi de cand sunt gravida si pana acum.....
....Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista nasterilor induse cu data de 16 iulie
Nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu Simt ca nu mai rezist.

Mihaela

doamne, bine ca e totul bine acum... cred ca a fost un episod din cele mai urate cosmaruri! hai ca mai e putin! iti tinem pumnii!

Citat:
citat din mesajul lui wndyctygirl

Beiiii..ce atmosfera de Pearl Harbour prin zona...ce puisorii mei faceti?Nu vad si io un dram de fericire, putina relaxare, o linguritza de frematare in asteptarea minunilor ce vor veni...ia hai, realinierea!!!!zambetul la loc pe buze si nu va mai lasati uterasele sa va controleze hormonal in halul asta...
....Alexandra si matale la fel...iubi asta al tau ar face bine sa inghita o cana cu maturitate daca te enerveaza in halul asta inainte sa nashti; chiar daca n-ai dreptate ar trebui sa te lase in boii tai si sa-ti scuteasca nervii...stiu cum e, am si io un exemplar orgolios acasa...
Io zic sa incerci totusi o nashtere naturala...mult, mult prea usor se impart cezarienele pe la voi si zau ca nu e firesc; parerea mea e ca esti mai mult decat capabila sa nashti pe bebe natural, insa este optiunea ta si zau ca nu vreau sa tropai in viatza nimanui cu bocancii plini de opinii personale...

Mama de Anna Sophie( 6/11/2008) si +36 cu

Dea, esti minunata! nu stiu cum dar ai reusit sa spui din prima lucrurilor pe nume! (ex. sot orgolios, etc...)
Cat despre cezariana, crede-ma ca nu vreau asta de nici un fel, sunt total impotriva, decat in cazuri de maxima urgenta, si probabil ca si asta este unul din motivele care m-a pus la pamant atat de rau!
Dar acum ma gandesc, daca mi se declanseaza travaliul si ma apuca dilatatiile si toate cele, ce-o sa-mi faca? adica tre' sa fie o solutie sa scap de pacatoasa asta de taietura pe burta (nu de alta dar mai am una de la extrauterina de acum 6 ani)! Adica de maine incheiem 38 de saptamani, eu zic ca sunt mai mult decat LA TERMEN! ce sa fac, curat prin casa, spalat, calcat, o iau de la inceput, ca asta am facut si saptaman trecuta numai ca nu prea mai am energia necesara! in fine, toate astea ar trebui sa declanseze ceva!
nu stiu ce sa mai zic.

Cu drag,

Alexandra, cea mai fericita cu Anastasia (DPN 28 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Ashaaa...fetele si in special Babylicious, Crisspy, Fecian, Anaemi, Squirrelmultam fain de complimente...adevarul e ca fara o audientza superfaina ca voi nu m-as fi riscat la atatea comentarii colorate...so, e un efort de grup!
Foarte multe felicitari , emoticonuri si urari de bine pentru AlinaOprea si Cereline, sa le traiasca fetitele si sa fie la fel de frumoase si destepte ca mamele lor!
Tin pumnii strans pentru Thaimeedsi Ruxiii maine, insa sunt sigura ca totul va decurge ca la carte!
Majorete si pentru ilustra doamna Krissy caci vine copila maine si sa te tii mopuit prin casa....ha ha ha! A propos madam, astazi nu prea ti-ai facut simtita prezentza....
Babylicious calcat? Ce-i aia frate???? Pentru care motiv va chinuitzi nene in halul asta ???? Si pe caldurile de rigoare... Tu si cu Anaemi chitita pe gemuri...in loc sa stati cu burtile la soare!
Ireth de fii-miu vorbeam tutzi...el va avea probabil vreo 5 kile la nashtere...sa vezi chin pe mine, nu v-as dori sa stati pe-aprape de gura mea la consumarea evenimentului...
Mihahegarty mai draga, la semnatura ta scrie 39, ai observat matale???? Ceea ce inseamna ca body-ul ce inveleste spiritul tau frumos se pregateste de expulzarea bebeului, si in consecintza, iti ofera toate semnele premergatoare pe care ni le-ai relatat! Tine minte, iubito, nimic nu e obligatoriu si nu exista nashteri dupa plan...fiecare corp reactioneaza diferit, singurul lucru pe care tre sa il constientizezi acum este ca garantat vei stii cand intrii in travaliu! Garantat...inca nu esti acolo, dar esti pe-aproape...tot ce ti s eintampla este absolut normal! Stai zen si pregateste-te de nopti nedormite( dupa nashtere, of course)!
Oxidoni acelasi sfat si pentru matale...se apropie marele eveniment...
Feciannumai 50 de euro???? Pai esti mic copil tanti, eu tre sa ma-puc sa mai plantez niste pomisori cu verzisori ca am sarit din buget demult! Si daca are putza, pune mana si mai fa unu' fara putza...da' stai listinita ca nu e cazul, de data asta faci gagica!!!Te sfatuiesc sa mai cumperi un dulap daca ai boala toalelor asha ca mine...ti se vor lipi tot felul de chestii de maini...ah, stai asha sa vezi ce -ti vor straluci ochii la capitolul funde si agrafe...

Adrasarumana pentru articolele cu alaptarea and co, foarte faine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Bei, in exact doua minute ma car..am programare la NST si parca vad ca fac o mie de ani pana la spital in trafic!

Cateva cuvinte despre mine, ca sa ma dau mare si tare... am fost la doctoritza azi si ne-a bagat manutza la savarina...
Baiatul meu are capul balotabil cica, cu alte cuvinte e cam mare si nu izbuteshte sa se fixeze in pelvis...vom vedea la nashtere! Ba e jos, ba e sus...se hatana cu foarte mare placere in burta mea...
Pe mine m-a pocnit foamea de vreo doua zile si cica am luat trei kile deja...nu stiu care s-a rugat puternic pentru mine dar m-au lasat considerabil durerile de stomac si -acum infulec ca lupu'...femeie nebuna, deh!
Ciuciu strep B ceea ce e superb...planul e urmatorul: cum se crapa de leu ma duc sa-mi traga de membrane( cam vineri, 22) deci preconizez o nashtere cu chiuituri sambata sau duminica...cam pe 23-24 iulie...
Acum o tai la NST si va mai tin la curent..sa fiti cumintzi si sa lasati angoasele la o parte...ganditi-va cate-ar da orice sa fie in locul nostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui wndyctygirl
Majorete si pentru ilustra doamna Krissy caci vine copila maine si sa te tii mopuit prin casa....ha ha ha! A propos madam, astazi nu prea ti-ai facut simtita prezentza....
Pai unu la mana: cum vin printesa si mama maine vezi matale ca nu prea am vreme, doar n-o sa le astept ca la casa fara stapan, m-au napadit trebile si le fac in ritm de melc - o mancarica, un praf, una-alta. Doi la mana: cum am zis maine e zi grava la serviciu si le-am mai dat si lor toata ziua cate o mana de ajutor de la distanta, da' destul cat sa-mi manance ziua, bateriile la telefon si vreo cativa milimetrii din col... Si trei la mana: ai as o verva si asa bine le zici, ca sincer vreau sa-ti las loc sa te desfasori in toata splendoarea, ca nu stiu cat te tine si iar dispari cu tot cu sesiunile de terapie prin ras. Stai pe-aproape si baga mare! Succes la test, ne-auzim!

Mihaela, groaznica experienta si f lipsita de tact si profesionalism doctorita! Hai ca mai ai un pic pana sambata, linisteste-te si stai increzatoare ca va fi bine!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 34+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Neatza fetelor, cand pp ca majoritatea dintre voi dorm.
Asa as dormi si eu...sincer...imi pica ochii in gura.

Dar de la 3:15 m-a trezit prima contractie cu adevarat dureroasa (cele de ieri se pare ca erau parfum...si stiu ca e abia inceputul)...Nu cred ca am cum sa ma insel, deci se pare ca a inceput travaliul. Acu bantui prin casa si le notez...sunt cam la 10-15 min.

O astept pe urmatoarea, si apoi incerc sa ma mai bag in pat putin...daca treburile se precipita, imi trezesc sotul si plecam la spital. Oricum azi la 7:50 aveam programata intalnirea la dr.

Deci...am sa incerc sa va tin la curent

oxidoni

Va pe toate!

39+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Bravo mami, aia este, ai intrat in linie dreapta. Hai ca-ti tin eu companie si asmut majoretele pentru tine si celelealte doua viitoare mamici:

HAI OXIDONI!

HAI RUXI!

HAI THEO!

Gata, vin fetitele acum pe banda! Bafta, sanatate si nasteri usoare, doamnelor!

Intre timp raportez si eu 35 de saptamani implinite! Pupici,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 35+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Hai Oxidoni!!!!!

Nu ramai fara galerie, fii linistita. Maine pe cand ne trezim si noi de peste ocean sa de-a Domnu sa iti tii printesa in brate. Sa ai un travaliu scurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Bravo Krissy si sa stea acolo piticul cat mai trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Multumesc fetelor

Inca sunt cam la 10 min, da-s dureroase....
Imediat ma imbrac si plecam la spital.

Va pup si sa fie o zi minunata, cu vesti bune!

39+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

NASTERI USOARE OXIDONI, RUXIII, THEO !!!!!
neata si de la noiam facut cafeluta, cine pofteste , doreste ,este asteptata
aseara am dormit ceva mai bne, doar pe la 4 m-am trezit transpirata toata si am adormit greuuu dar bine ca am mai furat 1 ora jum de somn . Fetele, imi este groaza de zilele ce urmeaza , ce canicula 36-39 grade ..ce o sa facem???
Mihaela m-ai omorat cu patania ta!!! bine ca este ok bebe si tu
Despre Ramona, eu raman fara cuvinte de fiecare data....
Babylicous ai intrat in 39 sapt??? mama ce trece timpul...abia te astept cu motatele
Krissy tu ar trebui sa stai mai potolita !!!usurel cu treaba
Arianna, Corry
la toate proasptele mamici!!
aaaa..ce vroiam sa va intreb...de multe ori cand se misca domnisoara o simt asa, parca ca o incordare si cam doare (nu este contractie..zic eu), este o senzatie de parca numai are loc acolo ...am pus si noi o poza cu burtoiul
nu stiu cat de coerenta am fost , termin cafeluta si revin

34+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput