Iul-Aug 2011-Bv Ruxi&Oxidoni! Hai Theo!(74)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Doresc nastere usoara, mamicilor Ruxii si Teo.
De abia asteptam vesti de la voi

In ceea ce priveste vestile despre Babyblue, am aceeasi parere ca si Krissy.

34+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Multumesc frumos!

Theo 39+ Maria Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Multa bafta maine Teo
sa ne dai de stire cat mai repede

Legat de Ramona... asta am zis si eu, ca trebuie scos copilul ACUM, ca sa nu ii fie ei rau mai rau, si apoi implicit si copilului. Daaar.. se pare ca nu vrea ea. Maine are discutia cu ginecologul, vedem ce se mai stabileste.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

m am uitat si eu pe pozele cu bebeii vostrii unul mai frumos ca altul ce sa zic...mor de nerabdare sa mi tin si eu strumful in brate

35+super fericita cu un
AMR cca 5 sapt.pana o sa mi tin in brate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Multa bafta maine Teo
sa ne dai de stire cat mai repede

Legat de Ramona... asta am zis si eu, ca trebuie scos copilul ACUM, ca sa nu ii fie ei rau mai rau, si apoi implicit si copilului. Daaar.. se pare ca nu vrea ea. Maine are discutia cu ginecologul, vedem ce se mai stabileste.

36+

Multumesc frumos!

Theo 39+ Maria Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Fetele, am si eu o intrebare please!

De cateva zile tot am o senzatie ciudata, parca ma jeneaza usor ca de ciclu. Este obligatoriu sa pierdem mai intai dopul gelatinos si apoi la cateva zile sa vina nasterea, sau se poate rupe apa dintr o data? Eu nu inteleg de la ce ma jeneaza ca la ciclu, ce vrea sa mi spuna corpul asta? Si asta se intampla mai ales seara. Multumesc anticipat de raspunsuri.

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 39+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 7 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Fetele, am si eu o intrebare please!

De cateva zile tot am o senzatie ciudata, parca ma jeneaza usor ca de ciclu...
AMR 7 ZILE!!!!!

Hai Miha ca poate mi-o iei inainte! Las-o si tu mai usor! Din ce mi-au zis fetele, nu e neaparat sa pierzi dopul... Nu ai un No spa sa iei? pe mine ma ajuta cand am dureri de genul ala.... Te pup

Oana 39+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Multumesc mult de tot pt incurajari!! Am terminat toate pregatirile pt maine...sa vedem daca o sa pot dormi :) va voi tine la curent...va puup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Buna seara!

Felicitari proaspetelor mamici

Bafta maine Theodora si Ruxiii

Va citesc zilnic, dar bineinteles ca sunt si eu in butoiul cu melancolie Ieri a fost cea mai groaznica zi de cand sunt gravida si pana acum. Duminica l-am simtit pe bebe doar vag de 2 ori, luni la ora 11 l-am simtit tot asa vag si pana ieri la 12 nu l-am mai simtit deloc... Douazeci si cinci de ore de groaza pt mine, sot si mama. Luni seara am sunat-o pe dr mea si nu mi-a raspuns, am tot insistat si de abia ieri la 12 a catadicsit sa-mi raspunda si mi-a zis ca e la mare cu familia pt 10-14 zile si sa nu o mai deranjez. Putea macar sa ma recomande altui doctor, dar nu vreau sa ma mai enervez ca nu merita. Am sunat-o repede pe vechea doctorita si mi-a zis sa merg la spital ca e de garda. A facut sotul 15 minute pana la spital, desi ala era drumul meu zilnic la facultate si masterat si sub 40 minute nu am scos. Cand am ajuns nu era nici un ecograf liber si dr a propus ca pana se elibereaza sa il asculte cu stetoscopul. Mi-a palpat burta 5 minute si nu se auzea nimic si mi-a zis: A MURIT!!! eu aproape am lesinat, mama si sotul plangeau. Era ingrozitor. Apoi s-a eliberat un ecograf si pt ca dr ii tremurau mainile nu ii gasea inimioara si asa s-a chinuit inca 3-4-5 minute, iar pt noi parea ca a trecut o vesnicie. Intr-un final i-am auzit bataile inimii si plangeam de fericire de data asta M-au dus si la monitorizare si pana sambata cand imi face inducere asa o sa merg zilnic. Ma doare rau burta de la centurile alea, ca fiind grasa trebuie sa le stranga tare, dar pt bebe suport orice. Si azi l-am simtit doar de 2 ori, dar la monitorizare mi s-a spus ca e un mare puturos. Are in jur de 3,5 kg, iar sambata seara dupa 19 voi merge sa-mi faca inducere. Mie imi e teama de nastere naturala datorita streptococului auriu, chistului vaginal si ca bebe are peste 10,5 cm diametrul capului, dar pt a fi aprobata o cezariana la spitalul unde nasc trebuie sa se faca o solicitare cu 10 zile inainte. O sa am sambata 38 saptamani si 2 zile.
Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista nasterilor induse cu data de 16 iulie
Nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu Simt ca nu mai rezist.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxiiiii

Multumesc mult de tot pt incurajari!! Am terminat toate pregatirile pt maine...sa vedem daca o sa pot dormi :) va voi tine la curent...va puup pe toate

Suntem doua in gasca cu dormitul.... eu sper sa atipesc un picut... da nu dau niciun semn. Ba sa zic ca am si mai multa energie

ici pentru burtici, mamici, strumfite si pitici!

Theo 39+ Maria Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Beiiii..ce atmosfera de Pearl Harbour prin zona...ce puisorii mei faceti?Nu vad si io un dram de fericire, putina relaxare, o linguritza de frematare in asteptarea minunilor ce vor veni...ia hai, realinierea!!!!zambetul la loc pe buze si nu va mai lasati uterasele sa va controleze hormonal in halul asta...
Mihaelavlasa panica, draga mea, imi inchipui prin ce-oi fi trecut nene, cred ca muream cu ei de gat...auzi...isi da ea/el cu parerea " a murit" inainte sa aiba argumente palpabile...cata imbecilitate in randul doctrilor din Ro...o sa fii ok, stai linistita, streptococul se trateaza cu antibiotice iar oasele tale sunt facute sa faca loc la bebe sa treaca...chiar si cu 10.5 diametru...trebe sa ai incredere in tine si in Dumnezeu, ok??? Iti promite fata ca vei fi bine....
Alexandra si matale la fel...iubi asta al tau ar face bine sa inghita o cana cu maturitate daca te enerveaza in halul asta inainte sa nashti; chiar daca n-ai dreptate ar trebui sa te lase in boii tai si sa-ti scuteasca nervii...stiu cum e, am si io un exemplar orgolios acasa...
Io zic sa incerci totusi o nashtere naturala...mult, mult prea usor se impart cezarienele pe la voi si zau ca nu e firesc; parerea mea e ca esti mai mult decat capabila sa nashti pe bebe natural, insa este optiunea ta si zau ca nu vreau sa tropai in viatza nimanui cu bocancii plini de opinii personale...
Squirrel radarul meu competent detecteaza si la tine o oarecare urma de "blue"...cum adica n-ai nimic inteligent de spus? lasa-ne pe noi sa decidem asta; iar la faza cu intrebarile despre nashtere te inteleg perfect...in conjunctie cu pusul mainilor pe burta mea, e chestia care ma calca pe nervi in asemenea hal incat cochetez cu ideea unor omoruri in serie...fiindca unii oameni nu merita sa detina limba...sau poate ar trebui sa gaseasca o alta cavitate unde sa o bage...
Ramona tin pumnii fata mea, ti-am mai spus ca am convingerea ca vei fi ok insa n-ar fi rau sa consideri o cezariana cat de curand vorba lui Krissy daca nu vrei sa tragi toata viatza pe urma...copilul e ok, ei sunt mai puternici decat credem, noi suntem insa mai subrede si a nu se ignora faptul ca cele 9 luni de papat din buric sunt doar inceputul , ei au nevoie de noi toata viatza...daca ne bulim asha de la inceput, cum ii vom putea ajuta?

Mama de Anna Sophie( 6/11/2008) si +36 cu

Mergi la inceput