Iul-Aug 2011-Bv Ruxi&Oxidoni! Hai Theo!(74)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3xutza_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Citat:
citat din mesajul lui gogoshika10

Am si eu o intrebare pentru mamicile din Ro sau care cunosc produsele care se gasesc aici?
Cu ce produse cosmetice va spalati bebeii? Mai am doua saptamani si nasc, medicul neonatolog mi-a indicat sa luam un gel pentru curatare totala (capsor si corp) si un ulei/o lotiune pentru masaj si, ca, daca gasim o gama cosmetica ce-i face bine micutului, sa nu o schimbam. Bine, zic, dar cu ce incepem? Ce gama sa alegem?

Voi cum faceti?

Cristina G.
36+ Andrei

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Eu la Filip si Anastasia am folosit Sanosan si Nivea. Acum i-am luat lui bebe de la Bubchen ca cica nu au parabeni !

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Si eu tot SANOSAN am luat pentru bebelina mea!

Felicitari proaspetelor mamici si fetitelor! chiar ma gandeam ca baietii sunt la putere ! o sa fie bataie pe fete!
_

Eu azi am fost la spital, la prima ora am facut test NST unde am avut niste contractii foarte urate si dureroase dar bebelina a fost foarte bine, jucausa ca de obicei!
Am mers apoi la doc unde s-a cam stresat de acele contractii si chiar si in timpul eco am avut una motiv pentru care a rugat-o pe asistenta sa-mi faca un calmant injectabil de am fost droggy aproape toata ziua!
grasunica mea e bine are acum 3400gr!
El e convins ca cel mai bine ar fi sa facem cezariana ca am bazinul mic si bebe e maricica si a ramas sa stabilim data cand ne vedem, miercurea viitoare. Daca mai apucam sa ne vedem si nu ma ia travaliu de la contractiile astea pana atunci!
Acum daca ma ia travaliu, ce sa fac, o iesi ea pe undeva! zic eu!
Deci, stau cuminte si astept!

Va pup pe toate si va citesc cu drag! Mai ales mamicile care ne impartasesc experiente noi zilnic!

Cu drag,

Alexandra, cea mai fericita cu Anastasia (DPN 28 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Buna dimineata (la mine)! Ce frumos ca au inceput sa vina tare din urma si fetitele! Asadar,

Felicitari EMILIA! Bun venit pe lume MAYA-MARIA!
Felicitari ALINA! Bun venit pe lume CARLA-MARIA!
Sa va fie fetitele sanatoase si sa aibe mult noroc in viata. Mama ce grasunica e Carla!

Si pentru maine, scot si eu hoarda de majorete, sa fie de incurajare si noroc pentru doamnele care maine devin mamici:
HAI RUXI
HAI THEO

Asa, si tot maine mi se intoarce printesa de la Sibiu cu mama yyyeeeyyyy, le astept pe amandoua cu cea mai mare nerabdare si cel mai mare dor! Sper sa calatoreasca bine, am un pic emotii pana ajung, ca tare lung e drumul...

La multi ani cu intarziere Cristina/Crisspy pt sot, mi-am amintit doar azi sa zic ceva! Sa fie sanatos si sa fiti impreuna cu puii vostri fericiti! Sa scriu si cu litere de-o schiopa ca, asa cum ziceam acum cateva zile, tot ieri era ziua socrelei, si uite ca n-am nascut de cadou, asa ca piticul asta de pe creier s-a linistit.

Flavia, da' de ce intrebi mami de condus dupa cezariana, am crezut ca-ti face numa' inducere?! Ai ceva schimbari in "evolutie" sau se arata cam "barosan" domnisorul tau?

Cristelle, bine ai revenit cu vesti, mamico! Spor la toate cele, ai o scumpete de copil!

Multumesc fetele care m-ati felicitat pt stagnare, ca de obicei sunteti niste dragute! Da, stau cuminte in continuare, cel putin in mare parte (ca mai lucrez totusi cate ceva pt serviciu, maine e una din zilele Z cand incepe procesul de certificare pt care ma stresez eu de luni de zile)...

Gata ca nu stiu ce sa mai spun, sunt cam cheauna de cap azi. Va pup si spor in toate!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 34+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3xutza_81 spune:

aaaa.... am uitat sa precizez ca nici eu nu am scapat si am cazut in butoi rau de tot! de vreo 3 zile ma cert cu iubi din orice motiv si am niste ganduri negre de nu le pot spune nimanui ! ar zice ca-s paranoica! sper sa-mi revin repede!

Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

ireth rusinica ... mi-ai facut pofta de vinete ...
anaemi am luzt si eu colief, inca nu i-am dat, dar, datorita experientei voastre, l-am luat
ruxiiii pe mine m-au tinut la terapie doar pana cand mi-a trecut anestezia, eu am avut rahie. dar am vazut ca asa au facut si cu mamicile cu anestezie totala. dar de ce faci totala? intreb si io ...
gogoshika10 mie mi-au fost de folos noptile dormite de la spital. nu am alaptat noaptea, doar ziua, dar, uite, multumim lui DD bb papa san acum, fara eforturi supraomenesti. eu i-am luat lui bb de lotiune de spalat de la avene, am luat asa pt ca dani a avut dermatita atopica si am zis sa o iau din timp cu bb ...
cristelle felicitari si acomodare usoara acasa.
eiii, felicitari si cereline, bine ai venit pe lume Maya Maria!!!!!
vn_edelweiss eu i-am taiat unghiile de 2 ori, deja.
thaimeed tinem pumnii pentru maine!!!!!!!!!!! nastere usoara.
AlinaOprea woooowwwww 4.500, felicitari mamico!!!!!
squirrel eu am condus azi, deci la 13 zile. dar abia azi am avut treaba, daca as fi putut sa plec mai repede cu masina si daca as fi avut treaba, as fi facut-o.

gata am raspuns. pup fetele, ma duc sa zac un pic pana papa bb. care a fost cuminte azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Crisspy,Laura merci mult. Nu stiam daca exista sau nu restrictii si cu doctora ajung sa vorbesc doar vineri.

Krissy piticul meu dupa ce ca de la 23 saptamani era cu capul in jos luni afluu ca s-a pus transversal. Incerc sa-l conving sa stea iar in cap macar pana se naste, pe urma il aduc eu cu picioarele pa pamant. Maine mergem sa vedem din nou cum ne prezentam.

Zbor placut pentru printesa si mama si succes in procesul de certificare.

Mai vin sa iau pulsul, acum merg sa-l vad pe Humpty-Dumpty cum cade de pe London Bridge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui squirrel
No vedeti cat de bine ma cititi si ma ignorati? Piticul meu dupa ce ca de la 23 saptamani era cu capul in jos luni afluu ca s-a pus transversal. Incerc sa-l conving sa stea iar in cap macar pana se naste, pe urma il aduc eu cu picioarele pa pamant. Maine mergem sa vedem din nou cum ne prezentam.
No aia am vazut, dar nu e musai sa ramana asa, se mai poate invarti el... Deci intrebi just in case nu se rezolva, acum am priceput. Bafta la control atunci, sa vii cu vesti bune!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 34+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3xutza_81

aaaa.... am uitat sa precizez ca nici eu nu am scapat si am cazut in butoi rau de tot! de vreo 3 zile ma cert cu iubi din orice motiv si am niste ganduri negre de nu le pot spune nimanui ! ar zice ca-s paranoica! sper sa-mi revin repede!

Cu drag,

Alexutza stiu cum e!!!

Dar trebuie sa iti revii, sa incerci sa iesi din butoi. Acum mai mult ca oricand ai nevoie sa fii puternica. Desi stiu ce vrei, prieteni , cineva care sa te inteleaga sa te sustina, sa te alinte din cand in cand. Stim...toate trecem prin asta. E aiurea ca virtualul desi ajuta e atat de putin...

Cand ai nevoie de cineva fizic sa fie langa tine si vezi ca nu intelege durerea e crunta.
Singura solutie e sa privesti adevarul in fatza, sa fii trista sa plangi, sa lasi totul sa iasa din sistem si apoi sa te ridici de jos.
Nu e usor dar din pacate e ceva pe care numai noi singure putem sa o facem.

Si pentru Dumnezeu, suntem puternice!!! Nu avem nevoie de nimeni sa ne scoata din butoi. Pentru ca NOI putem sa o facem singure!
Gandeste-te asa cu cat e durerea mai grea cu atat e satisfactia mai mare cand o invingi!
hai alexutza, plangi, descarca-te si apoi fa un dus si fa ceva care te face sa te simti bine

Felicia,de (Gabriel) si 37+ cu bulina Anamaria AMR 3 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Vin fetitzeleee!!!

Felicitari Cereline, mihaa, ALINAOPREA!!!!Bine ati venit pe lume printeselor, fifitza de mihaa, Maya-Maria, Carla-Maria!!!
Mamicilor le doresc o recuperare cat mai usoara iar piticelor o adaptare lina, sa fie sanatoase, papacioase si necolicoase

squirel acolo nu se practicca intoarcerea bebelului? ca aici am vazut ca e o practica destul de frecventa.

Povestea lui Gabriel

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Felicia, 10 grade????? vrei sa dau cu ceva dupa tine??? eu ma chinui sa fac macar un 25 ca sa nu curga apa pe mine siroaie in somn si sa ma trezeasca... Oricum imi pare rau ca nu poti dormi

Alexia, felicitari pt saptamanile implinite, si pt bagaj

Ruxii, nastere usoara mamico! abia asteptam vestile!!!!

Roberta ce ai patit?? Hai ca mai e putin...

Felicitari Cereline!!! Bine ai venit Maya-Maria!!!
Felicitari AlinaOprea!!! Bine ai venit Carla-Maria!!!!

Theodora, iti tin pumnii maine!!! Nastere usoara si te asteptam cu vesti! Poate stai mai mult cu noi dupa ce vine printesa
Au inceput sa vina si printesele!!! Si ce de Marii...

Krissy, stai cuminte acolo in continuare, ca uite ca face bine!! Drum bun printesei si mamei!

Burtocika, imi pare rau de faza cu dr tau! Astia nici cand e vb de sume mari de bani se pare ca tot nu le pasa....

Chicago-Girl, imi pare rau de problema cu stomacul...si eu m-am chinuit ani de zile cu gastrite si alte minuni! Dar ador stilul tau, asha ca tine aproape!

Laura, sanatate multa lui bb pt problema cu buricutul!

Gogoshika, eu tot Bubchen a luat pt inceput! au doua game, una cu galbenele si una...fara! Succes!

Alexuta, lasa mami gandurile ca nu fac bine nimanui, cu atat mai putin tie si bebelinei!! Ai grija de tine!

Oana 39+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

eu azi chiar mi-am facut de cap.

Am cumparat la hainutze la bebelina sa aiba am cheltuit cam 50 de euro (cu multe multe reduceri). Altfel ma costa dublu.
Si asa mia placut ce am cumparaatt ca am exilat hainele flacaului in dulapul lui si am acum tot dulapiorul numai al ei!

Si asa imi placeee ce vad

Acum mi-a trecut un gand: daca totusi o sa aiba putza? Asta e , o sa poarte si rochitze ca doar nu le-am cumparat degeaba

Povestea lui Gabriel

_

Mergi la inceput