Pufi frumosi de ian-feb 2010 (33) LMA Sagetutza!
Raspunsuri - Pagina 11
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower Tomaca, lipseste pagina 142-143 din scanul cu olitele. Poti sa te uiti, te rog? merci frumos. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Asa e. Mi-am dat seama cand scanam, dar am uitat sa verific. Le-am trimis acum.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Ruxita spune:
of... il las in pusa goala tocmai pentru a usura procesul... dar vad ca e de citit cartea! am zis ca atunci cand simte ca ii vine, sa se aseze singur pe olita care trebuie s-o aiba tot timpul la indemana... inca nu stiu cum sa abordam toata treaba ca taica-su l-a certat, s-a facut scandal in jurul kkceilor de pe covor si el zambea cumva vinovat, neintelegand prea bine de ce ne agitam in halul asta... eu merg doar pe explicatie si pe asociere, uite kka care e pe covor trebuia sa fie in oala, kka se face la olita, nu culpabilizez copilul, trebuie discutat serios cu ceilalti membri ai familiei, sa nu-l mai certe pentru treaba asta... ii dau si chilotei, normal, si pantalonasi scurti, dar fara pampersi!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
danasor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
Eu ma gandeam sa incerc www.greenbaby.ro/ro/scutece-training-la-olita/218-chilotei-trainingimse-vimse.html" target="_blank"> asta . Vad ca sunt mai stransi pe picior si cred nu se mai scurge nimic pe langa. Acum m-am uitat la pret ... sunt cam scumpi. Mamica fericita de Mara si de David |
oi fi eu nebuna si cumpar toate kk-turie pentru copil, dar sa dau 50 de ron pe o pereche de chiloti mi se pare totsl aiurea ... parerea mea, oricum trebuie sa-i schimbi daca se uda , nu? si cei de 3-5 ron sunt fffff buni; doamne de unde le mai vin tot felul de idei din astea
tomaca spune:
citat din mesajul lui Ruxita of... il las in pusa goala tocmai pentru a usura procesul... dar vad ca e de citit cartea! am zis ca atunci cand simte ca ii vine, sa se aseze singur pe olita care trebuie s-o aiba tot timpul la indemana... inca nu stiu cum sa abordam toata treaba ca taica-su l-a certat, s-a facut scandal in jurul kkceilor de pe covor si el zambea cumva vinovat, neintelegand prea bine de ce ne agitam in halul asta... eu merg doar pe explicatie si pe asociere, uite kka care e pe covor trebuia sa fie in oala, kka se face la olita, nu culpabilizez copilul, trebuie discutat serios cu ceilalti membri ai familiei, sa nu-l mai certe pentru treaba asta... ii dau si chilotei, normal, si pantalonasi scurti, dar fara pampersi! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Ruxita chiar nu trebuie certat. Ceilalti trebuie sa inteleaga. Lasa-l mai usor cu renuntarea asta. E mic, sa nu dai in alte anxietati.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui danasor
de ce nu-l lasi in pantalonasi scurti, nu ti-ar fi mai usor sa speli pantalonii decat covorul? pui mic |
Da chiar! Si eu cand il mai las pe Yannis la putzulica goala ptr ca are vro iritatie la fundulet, la fel, il las fie in body inchis la capse fie in bluzita si pantalonasi scurti mai mici ca sa nu fie cracu prea larg si sa cada pleasca pe crac pe acolo.
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui tomaca
Ruxita chiar nu trebuie certat. Ceilalti trebuie sa inteleaga. Lasa-l mai usor cu renuntarea asta. E mic, sa nu dai in alte anxietati. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
Mie mise pare grea chestiunea si mereu o sa tin minte aia cu daca incepi la 2 termini la 3 , daca incepi la 3 termini tot la 3, ne-a spus-o mai demult , vara trecuta parca nicole. Bine poate nu o sa incep la 3, dar macar sa inceapa sa vorbeasca sa ma inteleg cu el cumva si sa fie pe la 2 ani asa sa se poata controla.
Daca e cineva de certat apoi aia sunt eu ca am dat 150lei pe o mega super olitza care inca e in cutie, am scos-o de cateva ori fara efect so...astept...
Mi se par atat de usoare lucrurile facute atunci cand ei sunt pregatiti. De ex Yannis nu a facut ca vaca sau ca pisica cand ii bateam io apa in piua cu cartea in fatza la fiecare masa de 3 ori pe zi ci cand s-a simtit pregatit, si dupa ce stia ca pisica face miau a invatat imediat si ca gatula (pisica in greaca) face miau, adica odata ancorat conceptul, restul vin mult mai usor.
Cu mersul la fel, degeaba statea el copacel si ma dadeam io de ceasul mortii sa il fac sa vina la mine, el cand s-a simtit pregatit a inceput pur si simplu sa alerge incolo si incoace.
Vin atat de usor si de natural lucrurile cand sunt ei pregatiti! Si toata lumea e fericita si nimeni nu e anxios.
de Yannis
danasor spune:
citat din mesajul lui Ruxita of... il las in pusa goala tocmai pentru a usura procesul... dar vad ca e de citit cartea! am zis ca atunci cand simte ca ii vine, sa se aseze singur pe olita care trebuie s-o aiba tot timpul la indemana... inca nu stiu cum sa abordam toata treaba ca taica-su l-a certat, s-a facut scandal in jurul kkceilor de pe covor si el zambea cumva vinovat, neintelegand prea bine de ce ne agitam in halul asta... eu merg doar pe explicatie si pe asociere, uite kka care e pe covor trebuia sa fie in oala, kka se face la olita, nu culpabilizez copilul, trebuie discutat serios cu ceilalti membri ai familiei, sa nu-l mai certe pentru treaba asta... ii dau si chilotei, normal, si pantalonasi scurti, dar fara pampersi! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
lui A.i-am pus pampers doar acum jum de ora cand am culcat-o, a facut de vreo 3 ori la olitza, dar nu cere deloc, eventual daca face pune manutza la chilotei si ma atentioneaza; cred ca e prea mult acum sa spuna ca vor sa faca, trebuie noi sa avem grija sa-i punem... zic eu
nyny spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danasor
oi fi eu nebuna si cumpar toate kk-turie pentru copil, dar sa dau 50 de ron pe o pereche de chiloti mi se pare totsl aiurea ... parerea mea, oricum trebuie sa-i schimbi daca se uda , nu? si cei de 3-5 ron sunt fffff buni; doamne de unde le mai vin tot felul de idei din astea pui mic |
Da, ai dreptate. Eee, eu cautam niste chilotei mai stransi pe picior ca prin pantalon scurt sau body curge tot.... dar vorba ta, imposibil sa nu se gaseasca si prin magazine mai ieftini...
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Mie mise pare grea chestiunea si mereu o sa tin minte aia cu daca incepi la 2 termini la 3 , daca incepi la 3 termini tot la 3, ne-a spus-o mai demult , vara trecuta parca nicole. Bine poate nu o sa incep la 3, dar macar sa inceapa sa vorbeasca sa ma inteleg cu el cumva si sa fie pe la 2 ani asa sa se poata controla. Daca e cineva de certat apoi aia sunt eu ca am dat 150lei pe o mega super olitza care inca e in cutie, am scos-o de cateva ori fara efect so...astept... Mi se par atat de usoare lucrurile facute atunci cand ei sunt pregatiti. De ex Yannis nu a facut ca vaca sau ca pisica cand ii bateam io apa in piua cu cartea in fatza la fiecare masa de 3 ori pe zi ci cand s-a simtit pregatit, si dupa ce stia ca pisica face miau a invatat imediat si ca gatula (pisica in greaca) face miau, adica odata ancorat conceptul, restul vin mult mai usor. Cu mersul la fel, degeaba statea el copacel si ma dadeam io de ceasul mortii sa il fac sa vina la mine, el cand s-a simtit pregatit a inceput pur si simplu sa alerge incolo si incoace. Vin atat de usor si de natural lucrurile cand sunt ei pregatiti! Si toata lumea e fericita si nimeni nu e anxios. de Yannis |
Eu am inceput cu Mara la 1 an si vreo 8 luni, am incetinit un pic pe la 1 an si 10 luni cand s-a nascut David si la 2 ani si 1 luna a renuntat foarte usor in max 1 sapt. dupa ce am lasat-o numai in chilotel.
Mamica fericita de Mara si de David
Beatrice1982 spune:
nyny tu mai tii minte cum ai fc cu CIC?????????la Dav???????
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si 20+ cu Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!