Pufi frumosi de ian-feb 2010 (33) LMA Sagetutza!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Buna!

alicredo, condoleante sincere! nici mama n-a putut ajunge la inmormantarea tatalui /nu l-am putut tine mai mult /n-a avut cursa rapida ca s-a intamplat de pe o zi pe alta... e dureros cand nu poti sa-ti iei ramas bun de la cei ce pleaca...

tomaca, e tare pustiul tau cu ascunzatorile, si Kay are cateva locuri in care doseste lucruri... nu asta fac catzelusii??? si pudic si precaut... se prefigureaza ditamai personalitate!

alexutza, bilingvul e romano-grec sau englezo-grec? parca asa am retinut ca va propuneti engleza si greaca pentru el? sau engleza va fi a treia limba? bravo Yannis

ce-ma mai citit si am retinut... dormitul noaptea... si noi in sfarsit am pus plase de tantari si am putut dormi cu geamul intredeschis... la o bucata de noapte l-am simtit ud fleoasca si l-am dezbracat in pielea goala, doar cu pampersul pe el... si asa era tot lac, transpira intr-un hal fara de hal, mai ales cand doarme...

olitza, ieri am patzit o alerta de bomba chimica... s-a kkcit o data, vroia sa se urce asa murdar pe canapea, eu mancam in momentul asta la bucatarie, mi l-au adus murdar ca sa-l spal si asa mi-am gatat cina, l-am spalat, pus la oala, facut carnacior mic, apoi lasat copil in pace, apoi iar facut ditamai balega pe covor... a strans Ela cu masca pe fatza, apoi spalat covor cu vanish... se tineau de nasuri ca niste tampiti, imi venea sa-i iau la palme...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

alexutza Plecati in vacantza sau de tot?
Istetz tare bilingvul vostru... dar sunetele emise de animale sunt la fel in greaca ca in romana? Catzelul cica in romana latra ham-ham iar in engleza bow-wow si in rusa gav-gav.... am si eu o curiozitate

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Eheeei, vacanta, nu-i de mers de tot acolo, nu auzi si tu ce criza e la ei?
Animalele nu fac toate la fel.
Catelul rusesc e si grecesc, gav gav face, eu lui Yannis nu-i zic nici ham ham nici gav gav, imit latratul asa un fel de wouf- wouf...?{nebu] si ptr catel are niste sunete specifice un fel de aaa-aaaa! aaa-aaa!
Ratza in greaca se numeste papakya ptr ca face pa-pa-pa, ratza o stie numa in romana (mac mac)
Si in engleza face quack? nu?

In rest...cam la fel

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

Despre noi? Cred ca cedez nervos... se bat/ciupesc/ciondanesc intr-una, exceptand cand dorm... in rest non-stop... si asta inseamna urlete din partea cel putzin a uneia la cel putzin 10 minute... nu mai shtiu ce sa le fac.

Ieri la baie, dupa ce Alena i-a dat cu canutza in cap Nataliei (aceasta din urma evident incepand sa planga) i-am luat cana (de obicei doar o amenintz ca ii iau jucaria sau ii ofer ceva in schimb) s-a pus si ea pe un urlat neconsolat + arcuiri, de am scos-o nespalata si neclatita din baie si a urlat pana a primit suzeta... Vad ca se agraveaza si disputa dintre ele, dar si reactziile lor... si ale mele .

_

ufffff..nasol...nu am idee ce sfat sa iti dau
Crezi ca functie daca esti relax?....oricum nu ai cum sa fi relax treb sa iei o actiune...dar care?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

olitza, ieri am patzit o alerta de bomba chimica... s-a kkcit o data, vroia sa se urce asa murdar pe canapea, eu mancam in momentul asta la bucatarie, mi l-au adus murdar ca sa-l spal si asa mi-am gatat cina, l-am spalat, pus la oala, facut carnacior mic, apoi lasat copil in pace, apoi iar facut ditamai balega pe covor... a strans Ela cu masca pe fatza, apoi spalat covor cu vanish... se tineau de nasuri ca niste tampiti, imi venea sa-i iau la palme...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Ia-le niste clesti de nas ca poate ii ajuta Sa stii ca si eu ma tin de nas cand il schimb pe Tudor de kk. Cu masca n-am incercat. Merita stiut.
Cand mai primeam eu informari de pe sites americane, am citit ca opinia lor ar fi ca procesul asta de renuntat la pampersi care incepe la un copil de 2 ani dureaza pana la 3 ani, iar la un copil care incepe la 3 ani, dureaza pana la 3 ani. Deci...inarmeaza-te cu mult vanish

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:

Eu ma gandeam sa incerc www.greenbaby.ro/ro/scutece-training-la-olita/218-chilotei-trainingimse-vimse.html" target="_blank"> asta . Vad ca sunt mai stransi pe picior si cred nu se mai scurge nimic pe langa. Acum m-am uitat la pret ... sunt cam scumpi.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

Si se catzara ... ceva de speriat... azi Alena s-a suit din sertar (al doilea de jos din 5) pe masa din bucatarie... Nu am fost pe faza 30 secunde... Pun si o poza sa vedetzi si voi...

Iar Naty ieri in parc s-a urcat pe scara (cu spatzii destul de mari) de la tobogan. Si Alena ar fi vrut dar mie mi-a fost frica s-o las; in schimb Naty si-a facut de cap cu ta'su...

_

Sorry dar, ....Le-am vazut si in poze. Mi se par bune de pus pe net la faze hazlii.
Tudor nu se catara. Am noroc. Are niste incercari timide, dar cum este el super precaut... Sa vezi ce incetiosr si cu grija trece peste un cablu, sau prag sau furtun aspirator etc.

cand le-am vazut pe ale tale mi s-au parut Terminator, dar hazlii rau.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Exact! si Yannis la fel! Fetele sunt mai zvapaiate, vad mai ales cand se intalneste cu Mara diferenta asta. mara e mare cataratoare si se aventureaza in diverse, Yannis e precaut, daca e un obstacol (scara, cablu etc) de care nu e sigur, intinde mana sa il tin.

Bravo ptr kk tot e ceva ca anunta. Al meu acum cateva zile a anuntat prima si singura data ca a facut, se juca la el in pat si cum am intrat mi-a aratat spre pampers si a zis "ka-kaaaa"!

Mai zice, dar de multe ori "ka-ka" e fals pozitiv (adica zice si nu face) acum a descoperit cuvantul si ii place cum suna si tot zice

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

Buna!

alexutza, bilingvul e romano-grec sau englezo-grec? parca asa am retinut ca va propuneti engleza si greaca pentru el? sau engleza va fi a treia limba? bravo Yannis

E....romano-grec sau mai degraba greco-roman ca ce pronunta pronunta cu accent grecesc nu "ma-ma" ci "ma-maaaa", nu "ca-ca" ci "ka-kaaaaa" nu tata ci "ba-baaaa" . Nu-mi explic cum, pentru ca el petrece majoritatea timpului cu mine sau cu romani.
La engleza nu reactioneaza inca, nici nu prea o folosim, aude la toate jucarelele in engleza, aude ca vorbim noi in casa, aude la filmuletele educative si winnie, dar inca nu reactioneaza cand il intrebi ceva in engleza.

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Ale1212xa bine ca ti-ai dat seama ce-l supara pe Dragos. Si ai mei sufera de caldura...

Tomaca sarumana pt info despre olita. N-am apucat sa intru pe mail, dar o sa o fac curand.

Larisel mama ce de peripetii... si ziceai acum cateva saptamani ca ti se pare mai usor cu 2 pt ca se joaca impreuna . Rabdare si putere

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Tomaca, lipseste pagina 142-143 din scanul cu olitele.
Poti sa te uiti, te rog?

merci frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:

Buna!

alicredo, condoleante sincere! nici mama n-a putut ajunge la inmormantarea tatalui /nu l-am putut tine mai mult /n-a avut cursa rapida ca s-a intamplat de pe o zi pe alta... e dureros cand nu poti sa-ti iei ramas bun de la cei ce pleaca...

tomaca, e tare pustiul tau cu ascunzatorile, si Kay are cateva locuri in care doseste lucruri... nu asta fac catzelusii??? si pudic si precaut... se prefigureaza ditamai personalitate!

ce-ma mai citit si am retinut... dormitul noaptea... si noi in sfarsit am pus plase de tantari si am putut dormi cu geamul intredeschis... la o bucata de noapte l-am simtit ud fleoasca si l-am dezbracat in pielea goala, doar cu pampersul pe el... si asa era tot lac, transpira intr-un hal fara de hal, mai ales cand doarme...

de ce nu-l lasi in pantalonasi scurti, nu ti-ar fi mai usor sa speli pantalonii decat covorul?

Mergi la inceput