cazare in Paris pt 3 nopti
Dragele mele, suntem 4 adulti ,2 familii, si avem nevoie de o cazare in Paris. Nu stiu poate un apartament(adica sa aiba 2 dormitoare), un hotel ieftin si bun ca pret, de unde sa avem acces la punctele turistice. Perioada este 23-26.10.2011
Si mai am o intrebare PARIS PASS se poate cumpara si din Paris (si de unde anume?)sau numai online. Mi-ati recomanda sa cumpar asa ceva pentru a vizita cat de cat ceva in 2 zile.
Mii de multumiri.
Raspunsuri
delphin spune:
Perso, as lua big bus pt. doua zile, asa ai acces la cele mai renumite puncte turistice. Va hotarati apoi la ce intrati si la ce nu.
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui speranta Dragele mele, suntem 4 adulti ,2 familii, si avem nevoie de o cazare in Paris. Nu stiu poate un apartament(adica sa aiba 2 dormitoare), un hotel ieftin si bun ca pret, de unde sa avem acces la punctele turistice. Perioada este 23-26.10.2011 Si mai am o intrebare PARIS PASS se poate cumpara si din Paris (si de unde anume?)sau numai online. Mi-ati recomanda sa cumpar asa ceva pentru a vizita cat de cat ceva in 2 zile. Mii de multumiri. |
Buna!
De hotel nu stiu sa iti spun ceva ieftin si bun sau apart. ca noi, eu cu sotul am stat undeva pe langa Arcul de triumf, il vedeam de la fereastra si a fost destul de scump dupa cate imi aduc aminte, nu stiu exact ca sotul s-a ocupat de bookings... dar pot sa iti spun de paris pass , daca se merita sau nu... noi am stat 5 zile si am avut asa ceva, a dat comanda online sotul pe un site, nu mai stiu care, ne-au venit acasa in posta in plic... si sa stii ca ne-a ajutat mult, mai ales ca am avut si ghid inclus. Noi am fost in sept anul trecut si desi nu mai era varf sezonier era destul de multa lume si nu am mai stat la cozi imense dupa bilete, ne-a scutit mult timp.. in loc sa stam la cozi la bilete am avut mai mult timp de vizitat si admirat, plus ca in paris pass ul asta ai si transport la metrou gratis si pe autobuze, deci se merita ... daca imi aduc aminte bine si la autobuzul turistic am avut gratis pentru 2 zile parca , nu-mi aduc aminte sa fi platit nimic.... l-am luat direct de la capat de linie de la arcul de triumf de langa hotel si am coborat si urcat de unde am vrut noi e super asa plus ca am avut gratis la metrou si autobuzele din Paris, si intrarea la Versailles unde era o coada imensaaaaaaaaaaa la bilete, am fi petrecut vreo 2-3 ore numai asteptand sa cumparam bilet, dar in Paris Pass nu este inclus bilet si pentru gradinile versailles , pentru ca era zi in care se facea specatacol la fantani, deci a trebuit sa platim separat ... si biletul de tren spre Versailles l-am platit separat ca nu a fost inclus... deci nu stiu sa iti spun daca pentru 2 zile se merita sa dai 100 euro , parca 136 euro a fost pe persoana pentru 4 zile ca in prima zi am ajuns destul de tarziu in paris cu trenul si ne-am plimbat pe Champs Elysee seara si am stat la cina la un restaurant acolo , dar daca vrei sa vizitezi cat mai multe si sa iti fie comod sa circuli cu metrou/autobuz si sa nu mai stai la cozi la bilete peste tot sa stii ca se merita .. mi-am adus aminte, si biletul la funicular sper Sacre Coeur a fost inclus in prestul passului
Distractie placuta si sa vii cu povesti dupa
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
stuart spune:
Citat: |
citat din mesajul lui speranta Dragele mele, suntem 4 adulti ,2 familii, si avem nevoie de o cazare in Paris. Nu stiu poate un apartament(adica sa aiba 2 dormitoare), un hotel ieftin si bun ca pret, de unde sa avem acces la punctele turistice. Perioada este 23-26.10.2011 Si mai am o intrebare PARIS PASS se poate cumpara si din Paris (si de unde anume?)sau numai online. Mi-ati recomanda sa cumpar asa ceva pentru a vizita cat de cat ceva in 2 zile. Mii de multumiri. |
Hotelurile IBIS sunt (dupa parerea mea) OK. Au un anumit standard si stii la ce sa te astepti (adica cele 3 stele sunt 3 stele). In general in weekend au preturile ceva mai mici. Daca te intereseaza da o cautare cu google si alegi zona hotelului in functie de obiectivele pe care vrei sa le vizitezi.
Vacanta placuta!
Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
olim spune:
noi am stat la Paris la hotel Ibis langa Turnul Eiffel, si am platit 160 de euro cu mic dejun inclus pentru 2 persoane si un copil de 3 ani, anu trecut pe 27 si 28 decembrie.
Plus ca ai sanse sa stai la etajul 6 sau mai sus si stai in pat si admiri jocul de lumini din turn, sunt camere care dau direct dpre el.
Merita sa cumperi PARIS PASS, mai ales daca veniti in aceasta perioada cand e plin Parisul de turisit si stai si cate 4 ore la o cozi ca sa vezi obiectivele turistitce.
Sedere cat mai placut la Paris!