Super!
Raspunsuri - Pagina 7
marius spune:
Ce (de) lume stresata. Chestia cu avatar off by default mi se pare onorabila.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
admin spune:
Despre performanta: In felul in care am implementat aceasta optiune, folosirea avatarelor are impact minim la viteza de incarcare a unei pagini.
dana n. spune:
Sunt singura careia nu i se vede poza de la avatar? Oare de ce?
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 21+ cu
abramburika spune:
dana - nu o fi din cauza dimensiunilor pozei? Sterge avatarul asta pe care il ai, redimensioneaza fotografia cu vreun program de editat foto (au am facut cu picasa) si apoi pune-l din nou. Eu asa am facut si a mers. Acum nu stiu ce dimensiuni exacte trebuie sa aiba poza ... fa-o si tu cat mai mica.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 22s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana n. Sunt singura careia nu i se vede poza de la avatar? Oare de ce? Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 21+ cu |
Dimensiunea sau formatul. Daca doresti trimite pe mail sa verific marius@desprecopii.com
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
dana n. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
Dimensiunea sau formatul. Daca doresti trimite pe mail sa verific marius@desprecopii.com Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Am trimis mail
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika dana - nu o fi din cauza dimensiunilor pozei? Sterge avatarul asta pe care il ai, redimensioneaza fotografia cu vreun program de editat foto (au am facut cu picasa) si apoi pune-l din nou. Eu asa am facut si a mers. Acum nu stiu ce dimensiuni exacte trebuie sa aiba poza ... fa-o si tu cat mai mica. ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 22s Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
Petro, de micsorat am micsorat...dar tot nu merge...poate ma ajuta Marius.
admin spune:
dana n. - era un BUG care se manifesta din cauza ca ai in nume spatiu si punct. Am fixat aceasta problema