Super!
Raspunsuri - Pagina 4
Androix spune:
Ce poza? Ca la tine apare un patrat gol, io nu vad nimic.
Moama ce s-a ales de subiectul asta. Unii chiar nu pot trece fara sa se impiedicee de altii.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui abramburika
Eu nu am vb de userii comuni, obisnuiti. Am spus despre moderatori si admini, ca ar fi indicat (nu am obligat, era o sugestie fara nici o rautate) sa avem in fata imaginea reala a pers. care ne reprezinta. Si intr-o institutie, daca cer sa vb cu directorul, imi apare in fata o figura, nu desene animate. Era o idee. androix - da, tocmai, si eu mi-am pus poza reala pt. ca nu imi place transparenta. Sa stie omu' cu cine vorbeste . ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 21s Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
ai dreptate,dar nu stiu cati ar face asta
*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
abramburika spune:
citat din mesajul lui Androix Ce poza? Ca la tine apare un patrat gol, io nu vad nimic. Moama ce s-a ales de subiectul asta. Unii chiar nu pot trece fara sa se impiedicee de altii. www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
Eu chiar mi-am pus poza reala la avatar. Nu apare? Eu o vad ...
Cam la fel ca tine, nu te-ai putut abtine de la o ironie mica la adresa mea .
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 21s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
My_Lady0091 spune:
Si eu o vad.Insa intr-un timp nu aparea.
*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Laura25 spune:
abramburika, acum te vad si eu. Nu aparea poza pana acu.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
abramburika spune:
aha ... o fi fost de la revizia tehnica a forumului.
Deci nu-s chiar atat de blonda (deloc, as zice ), m-am descurtat cu tehnica asta ...
Androix spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui abramburika
Eu chiar mi-am pus poza reala la avatar. Nu apare? Eu o vad ... Cam la fel ca tine, nu te-ai putut abtine de la o ironie mica la adresa mea . ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 21s Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
Eu n-o vad, si ironia nu era la adresa ta, Doamne, atat de subtila am fost???
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Laura25 spune:
citat din mesajul lui abramburika aha ... o fi fost de la revizia tehnica a forumului. Deci nu-s chiar atat de blonda (deloc, as zice ), m-am descurtat cu tehnica asta ... ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 21s Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
Iar ai 'disparut' si ai fost inlocuita de un patratel alb.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
abramburika spune:
Hahhaaaaa ... mai bine taceam . Da' pe bune ca nu-s eu de vina, e o conspiratie impotriva mea .
Admin, am gresit eu ceva de "uite poza, nu e poza"?