Strugurasi de Sept-Oct 2011 (84)
Raspunsuri - Pagina 4
Anilansa spune:
Buna
Hop si noi la tastatura, cu unele noutati
Am intrat sambata in 27 de sapt si azi am fost la ECO, am vazut-o pe printesa, e bine, facea nani si dr, a profitat si ia facut poze la fata si ia facut toate masuratorile. avem in jur de 900g, dif de 2 -4 zile la calcule fata de sapt dupa dcm.
Am vorbit si de nastere si eu as vrea tot natural, dar sa vedem mai e pina atunci.
La capitolul Kg... am plecat cu 56 si acum la 27 sa sapt am 63.
Alina cu Darius Gabriel si 22+
http://community.webshots.com/user/Anilansa
seidana spune:
Camady bine ca e bine pitica, oricum voi ati fost mereu mai mari , poate ai avut si ovulatie devreme?
tu cumperi serios nu te lasi
aveti vreme buna asa-i? sunteti in mamaia?
Mikka.. ne fu dor de tine.. ia zi ce indeletniciri ai tu la socrii?
Hayat hai maii. nu te mai niciodata de esti plangacioasa...
Andreea cum e cu apartamentul?
May in ?Ro esti si tu in miscare.. o obosesti si tu pe micitza
32+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anilansa Buna Hop si noi la tastatura, cu unele noutati Am intrat sambata in 27 de sapt si azi am fost la ECO, am vazut-o pe printesa, e bine, facea nani si dr, a profitat si ia facut poze la fata si ia facut toate masuratorile. avem in jur de 900g, dif de 2 -4 zile la calcule fata de sapt dupa dcm. Am vorbit si de nastere si eu as vrea tot natural, dar sa vedem mai e pina atunci. La capitolul Kg... am plecat cu 56 si acum la 27 sa sapt am 63. Alina cu Darius Gabriel si 22+ http://community.webshots.com/user/Anilansa |
vai mai da scumpa esti la vedere... pt vestile bune
camady spune:
Seidana eu n-am luat nimic lucrusoare.Ma bazes ca mai am de la razvan si o sa mai cumpar cateva bady-uri.
Ovulatia am avut-o din a 10 zi a menstruatiei pana in a 17 a zi......ca atunci am prestat .
Oricum dr m-a felicitat ...........mi-a zis ca burta o am mare dar n-am pus asa mult in rest.
31+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
Hayat_Kh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Camady bine ca e bine pitica, oricum voi ati fost mereu mai mari , poate ai avut si ovulatie devreme? tu cumperi serios nu te lasi aveti vreme buna asa-i? sunteti in mamaia? Mikka.. ne fu dor de tine.. ia zi ce indeletniciri ai tu la socrii? Hayat hai maii. nu te mai niciodata de esti plangacioasa... Andreea cum e cu apartamentul? May in ?Ro esti si tu in miscare.. o obosesti si tu pe micitza 32+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Nu-s plangacioasa, ci doar astazi mai emotiva. Poate si din cauza tuturor gandurilor negre care imi trec prin minte acum, de la picioarele astea. Sute de motive si ma mai pune gaia sa mai si citesc pe net toate prostiile si ma alarmez si mai rau. Bebitzu sa fie bine, ca restul ..... Asa ca poti sa ma pupi cat vrei , daca iti place sa fii pupata inapoi :)))))))
Am o prietena tare draga si mai ghidusha asa, cu care de fiecare data cand mergeam cu trenul la Cluj, ma pupam in fiecare tunel (pe obrajiiiiii, da?), repede-repede , sa nu se termine tunelul. Acum a plecat in Germania la iubitelul ei ...il pupa pe el in tuneluri, in locul meu , acum.
27+ cu minune de
seidana spune:
Camady.. atunci bucura-te de concediu si lasa kg in grija altora
Lali_mete spune:
Cred ca noi suntem "odiseea care viseaza tot timpul sex si mancare" ...
Nanna daca mai ai chef,nu te apuca contractii , spor la treaba. La Paul nu am avut probleme,cautam pozitii pe net, sa fie mai confortabil.Acum ...chef ciu-ciu, burta se intareste rau dupa , ma simt greoaie din cauza caldurii,si obosesc repede...
Hayat hai ma, chiar ,m-ai recunoscut ? Eee,e bine ca m-am remarcat si eu prin ceva. Cu mare placere,pentru capitol nou . La picioarele umflate,la prima sarcina ca atunci erau painici, imi facea sot masaj in fiecare seara,si le bagam in apa rece. Pana adormeam se dezumflau ,si dimineata o luam de la capat. Tensiunea era miiica ( 8 cu 6 si 9 cu 6 cel mai adesea) ,asa ca la mine nu era aia de vina,si nici nu mancam sarat
Citat: | ||
citat din mesajul lui Hayat_Kh
Ce sa mai zic io, ca doar v-am povestit ca am avut cosmaruri ca am uitat cum se face si plangeam de mama focului si o intrebam pe mama, sa imi zica macar asa in mare si ea radea de se prapadea....Imi venea sa o bat de ciuda si disperare, ca io ce ma fac acum?....Si tot io in vis ma consolam cu ideea ca doar si e ca mersul pe bicicleta... 27+ cu minune de |
,esti mortala,pe cuvantul meu ,rad ca toanta in hohote de se uita copilu' ciudat la mine. Imi place tare stilul tau, auzi la ea,are cosmaruri si ne face sa radem cu lacrimi .
Seidana de care bibieroane ai luat? Direct de 240 ml sau 125? Nu aveau si tetine? Vezi sa se potriveasca tetinele la sticla,daca le iei de la firme diferite . Cu cremele nu stiu ce sa spun...Au compozitii diferite, texturi diferite...
Vaaaai,fi-miu isi etaleaza talentele de desenator ,mi-a creionat cu albastru juma' de perete in hol,atat cat ajunge el . am si imortalizat momentul,poza e proasta ca e cu webul de la laptop,de lene.
Zubi ai terminat de facut dovleceii? Eu i-am prajit,am facut si usturoi,si acum nu stiu daca sa mananc sau nu,ca parac ma incearac o greata.
Racheel ce frumos ,pai sa ii cumperi clamite,sa i le pui in par cand iesiti din maternitate.
Eeee,Ionela daca ai ... sub dus,poate nu ar mai fi semi.
Acum am vazut ca avem copilasii nascuti la diferenta mica,si acum tot cam asa va fi .
Seidana placinta de aia rotunda,de patiserie,ca eu ma rog de branza sa se faca singura placinta,dar cica nu merge,decat din manutele mele. Langosi as papa,dar cu ciocolata.
Astea de spalat,sa dea DD sa nu avem copilasi care sa se irite repede ,si sa fie nevoie sa folosim produse scumpe. Acum,si daca am folosi de alea,la cat samponel/gel/sapunel folosim la mogaldeata,se merita si ceva mai scump. Acuma,ce e mai important,compozitia. Ca daca e scump,si contine aceleasi chestii muuulte si inutile ca si unul ieftin, nu stiu ce sa zic... Eu am folosit Sanosan la Paul, crema de dus/sampon (parca) si crema de corp,ca il dadeam cu crema dupa fiecare baita,pana aproape de un an. Eu nu il dadeam la fundulet cu crema la fiecare schimbat de scutec,il dadeam numai daca vedeam ceva urme de roseata.
Paturici absorbante sunt si in hipermarket,la raionul de scutece,lapte praf,mancarica de bebei. Am vazut ca au mai aprut un fel, nu numai de la happy,dar sunt mai mititele. alea de la Happy ocupa aproape tot patutul.
Camady se mai pot si insela la greutate , nu mai plange ca e maricica. Una din fetele care era cu mine in salon,dupa nastere,avea 19ani,mititica de inaltime si a nascut un zdrahon de baiat de 3900 gr,natural, cu o epiziotomie cu 3 copci ( si eu aveam 8 in muschi,7 in piele, in vagin 13 copci) . Asa ca se poate sa fie si in regula,cu copilas maricel.
Anilansa o sa te trecem si pe tine la catastif cu kg .
Cine mai voia,parca Hayat,nu?
Hayat tare prietena ta.Eu am o singura prietena cu care sunt mai "ghidusa". Restul sunt mai serioase,nu se lasa pupate decat de Paul.
Botoseii cum i-ai facut, crosetati sau impletiti? Pozici ati pus cu botoseii sa ne inspiration am si noi?
Va pup, ma bag la un film.
Mama lui de apostrof ca din cauza unuia imi iesise o varza de mesaj. Si imi mai apasa si Paul pe mouse, de imi vine sa ii pap manutele grasunele.
Hai ca din a treia iese...
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 32+ cu Ioana Teodora
AMR 8 saptamani
nanna_mika spune:
Hayat, ce am mai ras ai fost simpatica tare cu uitatul de secs. hehehh
Seidana, gata, ma potolesc si eu, ca si asa barbatu-meu zice sa am o obsesie . Acum sunt calma si linistita
De ce luati paturica absorbanta de pus sub cearceaf? Eu la prima fetita nu am avut si nici nu am simtit lipsa.
Mai, mai, dar ce bebitze grasunele aveti! Abia astept sa ma duc si eu la eco de 32 sapt sa vad ce mai face printesica mea :)
Pentru ca vorbeati de creme, intr-adevar, Bepanthen e f buna si inca una careia i-am uitat denumirea, este cu ceva ulei de pste, miroase groaznic si pateaza, insa a fost singura care a scapat-o pe fetita mea de bubitele facute dupa nastere pe tot corpisorul.
Ah, si inca ceva: sa nu luati ulei de corp pt bebei, se irita f tare, ca intra mai greu in piele, face un strat care impiedica pielea sa respire si se irita.
Va pup!
mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)
29 cu Eva Alexandra
stefy13 spune:
Azi sunt happy !
Am reusit si noi sa cumparam carucior lui bebe mic.
Saptamana asta urmeaza sa vina si patutzul comandat pe net ... hainutze pt scos bebe din spital am luat mai demult .... mai am de facut bagajul pt mine cu cele necesare la spital (adica un halat, papuci de casa si pt dus, sosete calduroase pt per travaliului, camasute de noapte si o pijama, pasta+periuta de dinti,deodorant si prosoape,plus cosmeticele, restul ti se da de la spital... camasa cand nasti, chiloti speciali, tampoane de bumbac de toate marimile).... si apoi o sa rasuflu si eu usurata. Bine mai sunt multe multe de cumparat ... insa strictul necesar zic ca l-am luat in caz ca ma apuca nasterea mai devreme.
In cele din urma mi-am gasit si moasa ... saptamana asta avem intalnire cu ea .... sincer m-am linistit si eu un pic.
la toate burticutzele.
+30
mikka11 spune:
vai sei, pai tocmai tu te-ai gasit sa ii spui lui camady ca s-a apucat serios de cumparaturi?Apropo, tu mai ai ceva de cumparat pentru bebelina? cred ca nu, asa-i?
pe la socri fac diverse, adica mai mult plimbari, putina curatenie (nu mult, de fapt mai mult o asist pe soacra mea), stat la barfa, mai invat 2-3 ore pe zi...si trece timpul.Mi-a trimis cumnata mea, sa-i dea DD sanatate, hainute pentru bebelina si noi si f putin purtate, sunt pur si simplu superbe, pompa de san electrica de la medela, pompita de nas, termometru digital pentru bebe.Tot de la ea am si patutul, sterilizatorul, scaunel pentru bebe, salteluta, aparatori de patut, scaun de masina (pentru mai tarziu un pic). Mai trebuie sa luam carut si cateva maruntisuri..
hayat nu mai citi prostii pe net ca te apuca deprimarea, totul e bine, nu te panica. Picioarele umflate sunt ceva obisnuit in sarcina.In cel mai rau caz, daca nu te linistesti, mergi la o unitate de urgente si roaga o asist sa iti ia tensiunea, daca nu e mai mare decat normal, nu ai de ce sa iti faci probleme, e ff cald, de aceea se umfla.
29+ cu Maria-Alexandra