Strugurasi de Sept-Oct 2011 (84)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

seidana, pai sunt in 32 de saptamani si am incheiat saptamana 31 vineri.Mai eu cred ca nu este grasuna pentru ca era o alta fata la eco cu 2 saptamani mai mica ca mine si avea fetita ei 2 300 gr.

Se vedeau firele negre parca era un papusoi din desenele animate cu ele ridicate.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 32+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Lali, ne-am dat seama ca esti tu, dupa temperament. .
Am ras in hohote de pataniile tale si ale lui Paulica, dar faza cu pastaile a fost cea mai tare.:))))

Sei ...tot de-aia.ca m-am emotionat toata pana la ..

Ce frumosss, cu par...... A mea doctora, nu mi-a raspuns azi la tel. Si trebuia sa fac programare pentru vineri, ca facem 28 sapt , intram si noi in trim 3 si vroiam sa o intreb ce sa ma fac cu picioarele astea, ca ma distrug.....Imi plesneste pielea pana la glezne de umflate ce-s...

La capitolul si la noi e pauza de la confirmarea sarcinii. Nu ca ne-a fost interzis de la inceput sau ceva, ci pentru ca amandoi am fost prea fericiti de eveniment, incat ne-a trecut ....sa nu cumva sa pateasca ceva mogaldeata aia microscopica(la acea vreme)....:))))

27+ cu minune de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Nanna.. secs .. explica-mi ce inseamna? a meu zicea aseara ioi imediat putem reinvata sa facem secs.. eu da? peste vreo 3 luni... el : da dar 8 luni au trecut deja .. astea o fost mai multe si mai grele..

32+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Ce sa mai zic io, ca doar v-am povestit ca am avut cosmaruri ca am uitat cum se face si plangeam de mama focului si o intrebam pe mama, sa imi zica macar asa in mare si ea radea de se prapadea....Imi venea sa o bat de ciuda si disperare, ca io ce ma fac acum?....Si tot io in vis ma consolam cu ideea ca doar si e ca mersul pe bicicleta...

27+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:

Ionela.. sa mor de esti normala la capatana.. auzi tu semisiecs...rar si neinteresant

Am vazut fel de fel de geluri de dus si creme pt bebe... care mai de care mai scumpe : Klorane. Mustela, ceva cu L... bunchen.. sau chestii de genul Nivea Johnson?
Apropo paturici absorbante unde sunt de cumparat? dar cearceaf din ala de plsatic pus sub cearceaf sa nu se ude salteua?

N-am pretentia ca sunt normala

Paturici absorbante( aleze ) gasesti de la happy la raioanele de scutece in supermarket. Protectie impermeabila pentru saltea eu am luat tot din supermarket( Carrfour) cam in acelasi loc unde sunt saltele de infasat, scutece de finet si paturici. A mea e de la Bertoni si mi-a placut ca se prinde fain de saltea, trece aerul priun ea dar nu si lichidul si se spala la masina de spalat la tem mari

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

MAi eu ma consolez ca dupa 9 -10 recuperam si o fi iau ca in adolescenta.. vai ce vremuri... eram ca iepurasii , veseli, entuziasmati, peste tot si tot timpu .. ce strica dormiorul oamenii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:

MAi eu ma consolez ca dupa 9 -10 recuperam si o fi iau ca in adolescenta.. vai ce vremuri... eram ca iepurasii , veseli, entuziasmati, peste tot si tot timpu .. ce strica dormiorul oamenii...

Da, da... exact ca in adolescenta cu program si cand apuci: intre 2 ture de alapta, pe cele 20 minute de somn ale copilului in liniste sa nu se trezeasca dar sa-l auzim noi...(deci pe repede si pe furis si unde apuci si daca apuci sa termini... ca in adolescenta) Mai, ce sa mai, revenirea e faina tare daca o abordezi cu umor ( noi radeam ca tampitii) Daca astepti sa fie ca inainte de copil.... nu stiu cum e.... ca eu ma asteptam sa fie mai complicat

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

buna seara, burticute!!!
Eu sunt la braila, la socri, va citesc zilnic dar nu prea am timp sa scriu, am tot felul de ocupatii pe aici. Ma bucur ca sunteti toate bine.rach ce faza tare cu bebelina ta, sa i se vada parul la eco, pletoasa mica si scumpa
Hayat tensiunea ti-ai luat-o? desi atata timp cat picioarele se desumfla cand stai in pat e bine, citeam pe undeva ca e ingrijoarator daca raman mereu umflate.
va si va imbratisez pe toate!

29+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna fetelor.Gata controlul
Bebelina mea s-a intors slava domunului .
Insa, e cam mare fetelor .Eu am 31 sapt si 5 zile si arata ca pentru 33 si 4 zile.
Are 2102 gr. Sper sa nu se faca f. mare ca sa nu am probleme cu nasterea.
Am luat de la chico sterilizator , biberon, sampon, crema de fundulet si am vazut ptr cine intereseaza.............carut 2 in 1 (sport si landou) modelul polar rosu 1000 ron redus de la 1300.
va pup.

31+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

buna seara, burticute!!!
Eu sunt la braila, la socri, va citesc zilnic dar nu prea am timp sa scriu, am tot felul de ocupatii pe aici. Ma bucur ca sunteti toate bine.rach ce faza tare cu bebelina ta, sa i se vada parul la eco, pletoasa mica si scumpa
Hayat tensiunea ti-ai luat-o? desi atata timp cat picioarele se desumfla cand stai in pat e bine, citeam pe undeva ca e ingrijoarator daca raman mereu umflate.
va si va imbratisez pe toate!

29+ cu Maria-Alexandra

Pai la mine de sambata sunt permanent umflate, chiar daca mi le-a masat sotul cu crema.Bebe agitat.Tensiunea nu mi-am luat-o , pentru ca din pacate nu am un tensiometru in casa. De obicei nu aveam probleme cu tensiunea si nu m-am grabit sa imi cumpar. Acasa aveam unul pe care il imparteam cu mama, dar cand am plecat l-am lasat lor. Ca asa stiam si eu, ca daca nu se desumfla nici daca stai cuminte in pat cu ele in sus, e ingrijorator si de-aia am incercat sa dau azi de dr. Cand am sunat-o prima data era in operatie si cand am sunat-o mai tarziu , avea tel inchis. Asa ca o sa mai incerc maine.

Poarta-ti si tu de grija si nu iti cauta prea multe "ocupatii" pe caldurile astea.

27+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Camady, nu mai plange ca este mare ma bucur ca totul este bine

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 32+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput