Strugurasi de Sept-Oct 2011 (84)
Raspunsuri - Pagina 2
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sept-Oct2011 Sunt o catastrofa!! Am nervi,imi e caaald,ma sufoc mama ei de zapuseala ! M-am razbunat pe sot,l-am pus sa-si calce singur nadragii si tricoul pentru munca! Copilul e morocanos si el,ca dormea asa de bine si au plecat val-vartez de langa noi o masina de pompieri si una de la smurd( au statie la intrarea in santier,am inteles,care este la doua-trei blocuri in spatele blocului meu),si s-a trezit mititelul speriat,eu adormisem de cateva minute si m-am trezit buimaca,sirenele nu le-am auzit dar el m-a speriat rau,ca nu stiam de ce urla in halul ala . Si uite asa, acum am nervi acum cu carul.Si Paul vrea sa se joace cu aspiratorul,i l-am dat,dar se enerveaza ca nu poate sa il bage in priza( sunt acoperite toate) ,si vine nervos la mine cu aspiratorul taras, mai si tranteste cate ceva de nervi ca doar seamana cu ma-sa la "hambitz" . Atoshel cum mamicule sa te uitam? Nu te-am uitat . Pun acusica si kg voastre la listuta ,ale tale si ale lui Marryan. Revin dupa ce bag o placinta cu branza sub nas,asa,de nervi,ca foame nu imi e ! |
Eu eram... Am spus a sunt catastrofa azi. Am ars si o tura de dovlecei.
Atosik garmastan cumva?
Nu mai stiu care spunea de ... Pai e,mai facem? Nu draguta,doar in cel mai bun caz ne uitam la altii,la un film ,ceva, ca noi gata,am luat pauza. Dupa ce ultima data am avut ceva contractii am zic ca gata,se pune dop pana dupa nastere. Dar naiba stie, batraneste cred ca tot o sa facem ceva. Si azi misuna pe langa mine,ca e plecat cumnatul,baiatul dormea... dar ciu-ciu,ca era insuportabila zapuseala , si enervanta,si eu aveam de rupt capetele la niste pastai de fasole, si nu am facut nica. nici pastai,nici altceva.
Am papat placinta,acum imi e foame.
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 32+ cu Ioana Teodora
AMR 8 saptamani
racheel spune:
gata, am revenit.totul este bine, micuta are 1, 850 gr, este cu capul in jos si are.............par.ma amuz de cate ori imi aduc aminte.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 32+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
May3 spune:
citat din mesajul lui racheel si are.............par.ma amuz de cate ori imi aduc aminte. |
ce tare
bravo
28+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
stefy13 spune:
Felicitari Racheel pt micutza dolofanutza si cu perisor. Sa ii faci codite la nastere.
+30
ionelamaria spune:
Despre siecs , la noi ca la mosnegi.... rar si neinteresant. Tind sa cred ca o lasam pentru cand om fi in forma mai buna amandoi sau asta e planul meu.... ca sa mor daca merita efortul sa te dezbraci pentru semisiecs... ca pentru mine atat e.
Caldura asta ma termina si pe mine... as dormi sub dus, as manca sub dus, as... in fine... sub dus.
Azi am facut( pe caldurile astea) ardei umpluti... nu-s normala , da asta e. Parca salata de vinete nu mergea ( cu vinete congelate )... acu as sta cu burta in sus, daca pozitia in sine nu mi-ar fi deja prea incomoda
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 24+ cu
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui racheel gata, am revenit.totul este bine, micuta are 1, 850 gr, este cu capul in jos si are.............par.ma amuz de cate ori imi aduc aminte. Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 32+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
Intrebare: s-a vazut la eco? parul zic. Pe Mihnea l-am nascut aproape chel( inca e destul de chelbosica). Pásta cred ca tot asa il aduc acasa... asa ca asta cu parul e o curiozitate pentru mine. Stiu copii care din nastere aveau parul bun de facut codite... dar ca se vede la eco nu m-am gandit
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 24+ cu
nanna_mika spune:
Marryan, Lali, eu eram cu intrebarea despre S . Si sincer am intrebat in spranta ca imi veti raspunde ca DA, si nu e problema, se intampla frecvent si e ok etc, etc, insa dupa raspunsurile primite... asta imi mai ramane de facut in pat. Oricum, din trim 3 mi-a cam scazut apetitul, dar doar asa...de dragul amintirilor si mi se face dor
Mi-ati facut pofta de porumb fiert!!!!!!!
Seara faina va doresc si nboapte linistita si racoroasa
mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)
29 cu Eva Alexandra
racheel spune:
ionelamaria, da se vede de asta ma amuz.Mi-a aratat doctora.Imi zice uite ce par are.....si se vedeau firele ridicate.
in craiova este furtuna si ploua cu pietre.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 32+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
seidana spune:
Ionela.. sa mor de esti normala la capatana.. auzi tu semisiecs...rar si neinteresant
Rachell... ioi ce fain par... blond sau negru?.. 1850 grasuna sa o pape mama de fetita cu codita.. cat ai 32 + cat?
Lali ... plancinta cu branza zici? adik langosi sau in cuptor?
Athosik ... vrei sa cumperi cremusoara.. garmastanu e 34 lei un as mic de crema...
Am vazut fel de fel de geluri de dus si creme pt bebe... care mai de care mai scumpe : Klorane. Mustela, ceva cu L... bunchen.. sau chestii de genul Nivea Johnson?
Apropo paturici absorbante unde sunt de cumparat? dar cearceaf din ala de plsatic pus sub cearceaf sa nu se ude salteua?
32+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
seidana spune:
Nanna.. secs .. explica-mi ce inseamna? a meu zicea aseara ioi imediat putem reinvata sa facem secs.. eu da? peste vreo 3 luni... el : da dar 8 luni au trecut deja .. astea o fost mai multe si mai grele..
32+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !