Strugurasi de Sept-Oct 2011 (84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

neatza.

Nanna, Panza de paianjen vreau si eu s-o citesc de cand qam citit o recenzie super despre ea www.verze.ro/Filozofari/Literatura/prinsa-definitiv-in-panza-de-paianjen.html" target="_blank">aici

chiar vreau s-o caut in biblioteca socrelei, daca nu, sa o cumpar.
eu nu pot citi carti pe pc, ma dor ochii. si am senzatia ca isi pierd farmecul cartile citite pe pc.

eu imi fac curaj sa bag epilatorul...

bravo hayat pt vesti.

28+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

seidana , trece si la mine , te rog
30 sapt - tot 6 kg +
merci

_

30 +

esti mova si tu

Fetelor care mai aveti dureri ca la menstruatie? ati intrebat medicul daca sunt normale?

32+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Sei, pai ce e aia sa iti fie rusine sa ii ceri nr de tel? e cam timpul na..ca se apropie, altfel cum il anunti ca te apuca ???????

Zubi, mami32+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

eu le am zilnic (durerile) si parerea mea este ca nu s normale

_

30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna fetelor.
Azi schimbare de semnatura.
Seidana maine cand ajung acasa iti spun kg. puse pe mine in acest concediu la mare.
Eu de maine intr-o saptamana ma intorc la serviciu pana la 1 august cand voi intra in prenatal.
Dar stiti parerea mea.Eu ma simt mult mai bine la serviciu.Uit ca sunt insarcinata.............pe cand acasa in pozitia sezand ma dor toate cele.Nu-mi gasesc locul.Asa ca sa nu ziceti ca sunt nebuna dar deabia astept sa ma intorc la serviciu.
Si mai am o problema fetelor........care nu-mi da pace.la ultimul control am vazut-o pe dr. ca da din colt in colt cu nasterea mea normala.Ca e prea mare i mai bine ar fi cezariana.Eu nici nu vreau sa aud de asa ceva decat daca incerc sa nasc normal si nu se poate ajung si la cezariana.Insa ea in loc sa ma incurajeze in sensul asta o tot tinea cu cezariana.
Stand aici in camera de hotel m-am gandit sa merg la o alta clinica particulara din cta - Isis sa cer parerea si altui dr.Asa ca in seara asta voi merge sa vad ce-mi spune si dr asta.
Fetelor ce sa fac daca mi-am pierdut increderea in dr meu?

32+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Meris Nanna pt sugestia cu cartea..eu ,de cand sunt gravi, merg la bibioteca si imi iau carti mereu,dar la intamplare, uneori nimersc carti bune,alteori nu, data viitoare o sa cer Panza de paianjen

Ionelamaria, ma vazut si io video cu epidurala..dar tot mi se pare horror..la spitalul unde merg eu, nu am auzit pe nimeni de epidurala, o sa vb cu dr data viitoare sa vedem ea ce zice...

Zubi, mami32+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Camady, fara sa am vreo informatie despre relatia ta cu medicul tau , imi dau cu parerea. daca atata vreme ai avut incredere in el, probabil ai avut si ceva argumente. Eu cred ca, daca ii fei spune deschis ca pentru tine e foarte important sa nasti natural, ca ai incredere in corpuyl tau si copilul tau... e posibil sa puteti privi impreuna din alt unghi nastere. Eu intai as vorbi foarte deschis cu medicul apoi m-as gandi la alte variante. Sincer, bebe mare nu e neaparat o problema la nastere... poate fi... dar pot fi probleme si cu un bebe de 3kg si cu unul de 4si ceva... sau sa nu fie probleme deloc in niciun caz

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Ionelamaria, ma vazut si io video cu epidurala..dar tot mi se pare horror..la spitalul unde merg eu, nu am auzit pe nimeni de epidurala, o sa vb cu dr data viitoare sa vedem ea ce zice...

Zubi, mami32+ cu
minunea mea

Inteleg de ce pare horror. In primul rand acum vedem din exterior probleme oarecum. Cand nasti tu... nu mai e chiar asa. Una peste alta... nici nu vezi chiar tot "spectacolul" cand nasti tu, asa ca e mai usor. Apoi, esti atat de concentrata pe bebe, pe ce ai tu acolo de facut ca multe chestii( detalii) le ratezi. Durerea e perceputa altfel in travaliu atat pentru ca ai un scop cat si pentru ca organismul se comporta intr-un fel special atunci. Eu spun asa: am avut dureri mai crunte de masele decat in travaliu. O durere de masea de o noapte te omoara.....iti distruge nervii.... te sfredeleste pe creier. Durerea de la nastere eu am asemanat-o cu durerea de oase... e foarte puternica dar nu te doboara.... te oboseste cumplit dar faci fata... si oricum uiti in secunda in care ai bebe in brate

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

neata fetelor ce mari v-ati fct... mai e un picutz si gata vin bebei... Am revenit si eu dupa ce am terminat cu fac
Eu nu suport caldura asta de loc incerc sa ma racoresc cum pot... Noi am luat in greutate 8kg, crestem si noi mari...
Eu sunt programata sa nasc la sf lui septembrie(la 35-37 de saptamai) abia astept... la ultima eco mie mi'a recomandat sa fac injectii cu proluton si in ultima luna celestone...
Eu mai am contractii dar fara dureri mi se intareste burtica cateva ore dar nu fff dese
va pup si sa auyim numai de bn

26+ Unde.s 2 puterea creste 18.oct.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

camady tu cat ai dat pe carucior , 1520 ? la sediul din Buc atat este si am gasit pe albastru (iti da si o umbrela de soare)
ti a dat garantie la el ?

_

30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Ionela eu sunt din braila si am fugit la cta doar ca a nasc normal..........iar dr tia asta de la inceput.Am avut ceva probleme la inceputul sarcinii (sangerare) dar de atunci o sarcina exemplara.
La ultimul control, normal am abordat si sub. nastere.Si atunci a inceput sa zica ca e prea mare..........ca poate ajunge si la 3800.
Eu i-am zis clar ca daca vroiam cezariana ramaneam la braila si ca vreau sa incerc natural. N-am convins-o.................am vazut-o sceptica.
Mi-a zis sa mai vin pe 3 august si sa mai vedem.

32+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput