Strugurasi de Sept-Oct 2011 (84)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

nanne, super cartea.mi-a placut enorm iti recomand si Cartea Mironei tot de Cellia

Cel mai mult mi-a placut Vraciul (doamne cat am plans)

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 32+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Camady, daca fetita este mare s-ar putea sa te taie controlat acolo jos si tot taietura este.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 32+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Ionela eu sunt din braila si am fugit la cta doar ca a nasc normal..........iar dr tia asta de la inceput.Am avut ceva probleme la inceputul sarcinii (sangerare) dar de atunci o sarcina exemplara.
La ultimul control, normal am abordat si sub. nastere.Si atunci a inceput sa zica ca e prea mare..........ca poate ajunge si la 3800.
Eu i-am zis clar ca daca vroiam cezariana ramaneam la braila si ca vreau sa incerc natural. N-am convins-o.................am vazut-o sceptica.
Mi-a zis sa mai vin pe 3 august si sa mai vedem.

32+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Imi pare tare rau ca esti dezamagita si te inteleg foarte bine... Nu stiu ce sa-ti spun dar e aiurea tare sa te oblige sa nasti altfel decat simti tu. Ce imi e mie clar e ca 3800g e un bebe absolut ok pentru nastere. La mine se punea problema de pete 4kg si dr mi-a spus ca indiferent ce va fi, daca eu vreau natural incercam asa,.... si daca apar complicatii vedem ce masuri luam. Ea m-a incurajat mult si pentru asta am sa-i multumesc 1000 de ani si nu-mi va fi de ajuns. E drept ca azi as vrea mai mult decat atunci ca nu mai vreau nici occitocina nici alte injectii dar pentru atunci a fost perfect. Eu iti pot spune doar ca daca nu vei incerca natural vei ramane toata viata cu un sentiment aiurea fata de nastere.... nu ca ar fi tragetie cezariana ci pentru ca ar fi altfel decat iti doresti. Probabil ca alt medic ar fi o solutie... si de banii pe care i-ai da pe ceza gasesti sigur unul dispus sa te asiste la naturala

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Jade eu am dat 1300 lei.Am garantie, nu am umbrela. Mi-au dat si o reducere de 50 lei de care am profitat si mi-am luat sterilizatorul la 120 lei.
Racheel daca e pana in 4 kg nu mi se pare f. mare.Apoi nu se compara, cred, taietura de jos cu cea de pe burta.La baiat am avut epiziotomie si pot spune ca pana mi-au scos firele(5 zile)am avut un disconfort dar apoi nici nu mai stiam unde am fost taiata.

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
La baiat am avut epiziotomie si pot spune ca pana mi-au scos firele(5 zile)am avut un disconfort dar apoi nici nu mai stiam unde am fost taiata.

Inteleg ca e alt medic decat cel de la baiat... hm... la acela nu mai poti merge?

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:

Jade eu am dat 1300 lei.Am garantie, nu am umbrela. Mi-au dat si o reducere de 50 lei de care am profitat si mi-am luat sterilizatorul la 120 lei.

camady's baby

aaaa , pai nu i corect asa
astia cred ca bucurestenii se scald in bani
toate preturile sunt mai mari aici

_

30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Offf ionela pe baiat l-am nascut acum 8 ani la braila.Si faptul ca n-am patit nimic a fost numai ca m-a ajutat D-zeu. Inca la braila e era primitiva in ceea ce priveste nasterile normale.
Acum as fi vrut sa beneficiez de asistenta medicala adecvata.

camady's baby

Mergi la inceput

jade si nu se scald?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

jade si nu se scald?

ba da , dar numai joia dupa craciun

_

30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Salut si eu burticile!

Eu azi m-am trezit extrem de deprimata si cu draci pt ca sunt fff mare si nu ma pot obisnui... am pus deja 14 kg, la 29+ sapt...
In rest, micuta mea e destul de lenesa, dar daca o aud macar o data pe zi, incerc sa nu ma agit .

Calduri mari mai sunt!
Mai am si eu 2 zile de munca, macar atat!

Noutati nu am, merg iara la eco' in sapt 32.

Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la eco' si pt. anca, multi ani de casnicie ii doresc!

29+ cu ANTONIA

Mergi la inceput