Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 60 -
Raspunsuri - Pagina 7
floaredemac spune:
Felicitari proaspetelor mamici!!!
Si le tinem pumnii celor care sunt pe ultima 100 de m!
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html
Gliana spune:
Felicitari Mamutz cu tot dragul, bafta multa si Doamne ajuta Vali, sa auzim ca totul este bine. Legat de clexane, eu l-am procurat de la farmacia Galenica din Suceava tot timpul. Mi-au ramas 8 cutii de prontogest, pt cine este interesat le donez cu placere.
Maine intrerup aspenterul pt ca implinim 34 saptamani. E mare caldura si nu mai suport. Respir greu si parca nu mai rezist. Patutul este deja pregatit, dar l-am rugat pe Eric sa stea in burtica pana la 39 s, cand suntem programati pt cezariana.
Va pup pe toate si sa auzim numai de bineee.
mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 33+ cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, femibion2 - 1/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile, 1 captafer/zi]
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.
afanghi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gliana Felicitari Mamutz cu tot dragul, bafta multa si Doamne ajuta Vali, sa auzim ca totul este bine. Legat de clexane, eu l-am procurat de la farmacia Galenica din Suceava tot timpul. Mi-au ramas 8 cutii de prontogest, pt cine este interesat le donez cu placere. Maine intrerup aspenterul pt ca implinim 34 saptamani. E mare caldura si nu mai suport. Respir greu si parca nu mai rezist. Patutul este deja pregatit, dar l-am rugat pe Eric sa stea in burtica pana la 39 s, cand suntem programati pt cezariana. Va pup pe toate si sa auzim numai de bineee. mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani. Acum sarcina in evolutie 33+ cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, femibion2 - 1/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile, 1 captafer/zi] O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun. |
buna Gliana,
citesc de ceva vreme site-ul si am observat ca tu te-ai confruntat cu aceeasi problema ca si mine.
mai exact, se pare ca am dezvoltat o alergie la fraxiparine si acum nu stiu exact ce sa fac in continuare. 10 zile sigur nu o sa mai fac heparina, dar tare as vrea sa o pot continua pentru ca totul sa fie bine cu bebe meu.
Am vazut ca la un moment dat si tu te plangeai de aceasta alergie si vroiam sa te intreb cum s-a rezolvat la tine - inteleg ca tu acum faci clexane.
imi poti spune si mie, te rog, cum ai facut tu?
flyhigher77 spune:
afanghi si eu fac fraxiparine in picioare, de la 28 de sapt, de foarte putin insa am si eu senzatia de mancarime pe zona de injectare, e si putin rosu, dar continui injectarea, pe marginea zonei.
37+ cu
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot
afanghi spune:
flyhigher77, eu am inceput sa-mi fac in picioare pt ca atunci cand imi faceam in burtica faceam niste umflaturi foarte urate plus mancarimi.
si a mers ce a mers si in picioare, dar si am inceput sa fac si aici umflaturile astea foarte urate. singura deosebire este ca nu am mancarimi, dar ma inrosesc pe o portiune foarte mare in jurul injectiei.
incerc sa merg la un alergolog, dar deocamdata nu reusesc sa dau de nici unul...
ma gandeam ca poate cine s-a mai confruntat cu astfel de probleme, ma poate ajuta cu un sfat, ceva...
Gliana spune:
afanghi, eu fac clexane de la 7 saptamani si imediat dupa 10 zile a inceput sa ma manance pielea si am crezut ca este alergie la medicament, dar nu, totul este de la faptul ca pielea este mai sensibila+spirtul pus mereu pe piele+atatea intepaturi in aceeasi zona si acum mai am mancarimi, am reusit sa ma abtin a mai scarpina zona pe cat pot, mai fac acum si spre lateralele burtii nu numai in jurul buricului. Pupuci
mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 34 s cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, pregnacare - 1/zi, 1 captafer/zi], no-spa 1/zi
afanghi spune:
am inteles...
eu fac de la 11 sapt si dupa ceva timp de facut fraxi in burtica mi se umfla pielea pe o portiune foarte mare in jurul locului unde faceam injectia si aveam si mancarimi...
din acest motiv am mutat la picioare. si aici mi-a mers ok ceva timp, dar acum, asa cum spuneam, faceam niste umflaturi foarte urate... si sunt de abia in sapt 24!!!
eu sper sa pot continua cu fraxiparina in continuare, dar pana una alta acum fac o pauza de fraxi+iau niste claritine si vad ca acum picioarele mele si-au revenit la normal (mai am culoarea violeta in locul umflaturilor)...
credeam ca tu ai facut ceva special pentru asta....
Gliana spune:
afanghi, mie nu mi-a dat voie sa iau fraxiparine ci doar clexane, asa ca nu stiu cum ar fi reactionat corpul meu la fraxi, dar nu am avut umflaturi asa cum povestesti tu, doar pielea inrosita si ffff putin umflata dar asta pt ca o iritam eu mai mult de la scarpinat. pupici si multa rabdare, noroc si numai bine in continuare. Maine merg la gineco si pt secretia vaginala de la 34 sapt, cica e f important de facut aceasta analiza. am facut si un 4D , bebe are 2 kg si 100 gr, , placenta gr 2 , cam toate sunt in grafic, multumim lui Dzeu.
Acum sarcina in evolutie 34 s cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, pregnacare - 1/zi, 1 captafer/zi], no-spa 1/zi
QiaoBing spune:
Gliana wow, ce flacau mare ai ! maine-poimaine il dai la gradi
fly am scos la incalzire
vali pt tine scot deja motatele
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt