Club chic (46)
Raspunsuri - Pagina 11

rose_selavie spune:
In urma cu cateva zile spuneam ca un parfum rareori cade in dizgratie totala daca la primul puf nu m-a convins. Asupra multora am revenit si m-au surprins in mod placut. Habar n-am care sa fie cauza, poate fi o indispozitie temporara datorata unui anumit ingredient din parfum, ori e contextul neprielnic in care l-am testat, sau vreo parere negativa auzita recent care m-a convins.
In fine, ca sa dau un exemplu concret va povestesc despre parfumul Habanita de Molinard pe care mi l-am luat recent.
Mirosul imi era cunoscut din 2009 cand vizitasem fabricuta Molinard din Grasse. Culmea, desi atunci puteam fi fermecata usor de ambientul placut si autentic al acelui loc, si primind informatii despre toata structura acestui parfum, am fost dezamagita cand l-am incercat pe piele. Prea greu, prea tare combinatia, prea mult timp pana la notele de baza, prea "in your face". Si e edt! Am gasit in el note asemanatoare cu Shalimar, dar foarte vag, cred ca notele de vanilie, pudra si opoponax sunt comune.
Dar destul cu trecutul, sa trecem la prezent: combinatie ultrasenzuala de exotism cu note de piele si tutun, plante orientale, vanilie, pudra si ambra. Miroase incredbil de bine si e nevoie, credeti-ma doar de un puf, de preferinta nu de la distanta prea mica. Trebuie doar sa fii pregatita psihic sa-l incerci :)), merita experienta. Il recomand tuturor care vor ceva aparte, un parfum puternic si persistent, care bubuie pe piele si face istorie!
El e:
http://www.fragrantica.com/perfume/Molinard/Habanita-3934.html

ianka78 spune:
manu, , 10x for making me feel still sane! hahaha. doamne, deci n-am luat-o pe aratura cu parfumul asta, chiar e dat naibii! cat despre comanda pe net....pfff, tu n-ai noroc de comenzi online, iar eu sunt prea tuta
, n-am cumparat nimic pana acum de pe net, mi se pare prea complicacao
si sunt sigura ca nu e kiar rocket science, la naiba!
sincer tare mi-as lua sample-ul ala de 5 ml. de pe ebay recomandat de sali, da´ parca vad ca ajung si-mi iau toata sticla, numa´ sa nu fiu nevoita sa demarez tarasenia online. Sau mai degraba ma milogesc pe aici la fetele cu experienta in e-shopping sa mi-l ia si mie. se milostiveste si de mine cineva?
sali ai ales perfect! te bateam daca alegeai altceva (vorba vine, ca nu le stiu pe toate de acolo, dar idole si the one si loulou nu se compara cu miracle forever....mi se pare cel mai reusit din gama miracle...poate kenzo ala sa-l fi concurat serios. tin sa te anunt ca pana ´ma rezolvi´ tu cu consurii fermecati, m-am rezolvat io ieri un fard si un eye liner purple.

rose_selavie spune:
Ianka vrut-am ieri sa mai incerc Galliano, dar si eu am dat peste un pulverizator avariat. Sa te bucuri de noile farduri!

camelia_daniela spune:
Fetelor, ia uitati ce a mai "copt" domnul Tom Ford - noua colectie se va "lansa" la sfarsitul anului:
www.fragrantica.com/news/Tom-Ford-Violet-Blonde-2422.html" target="_blank"> Violet Blonde Violet Blonde, glamorous and sophisticated, opens with violet leaf, Italian mandarin and pink pepper. The centerpiece of the composition consists of Tuscan iris absolute, Tuscan orris butter, Sambac jasmine and sampaquita.
The base is home to elegant and sophisticated tones of musk, suede, cedar, vetiver and benzoin.
Top notes: violet leaf, mandarin, pink pepper
Heart: iris, orris butter, Sambac jasmine, sampaquita
Base: musk, cedar, vetiver, suede, benzoin
www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Jasmin-Rouge-12765.html" target="_blank">Jasmin Rouge "TOM FORD JASMIN ROUGE is a voluptuous, saturated, spiced floral presented in a deep-red bottle. Two bespoke ingredients, Sambac Jasmine Sepals Absolute and Clary Sage Essence, are brought into unexpected union: Together, they create a scent that is hedonistic and erotic. This composition is enhanced with unusual, exotic spices such as Indian ginger, cardamom and cinnamon, and lively florals such as Ylang Ylang, Italian Broom Flower and Neroli. Finally, an accord of Labdanum Resin, Amber and Abstract Woods is wrapped in Vanilla Bean Infusion and Leather to create a sensuous texture. Jasmin Rouge is as audacious as lacquered red lips and dark, smoky eyes."
www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Santal-Blush-12766.html" target="_blank">Santal Blush "TOM FORD SANTAL BLUSH is a mesmerizing, spicy wood oriental designed around the richly textured creaminess of Sandalwood, and contrasted with exotic Eastern spices, intoxicating florals, and sumptuous woods. This is a complex scent with a hypnotic and mysterious pull. Masala spices from India, Cinnamon Bark Oil Sri Lanka ORPUR™, Cumin Seed Oil, Fenugrec Absolute and Carrot Seed Oil, are enriched by a floral blend of Jasmine Absolute, Rose Absolute and Ylang Madagascar. An infusion of richly textured Sandalwood captives, Australian Sandalwood, Benzoin, Agarbois™ and Skin Musks, transport the scent to another level. A nude colored juice displayed in a transparent bottle, Santal Blush expresses a modern earthiness. It is as sensual as beautifully contoured nude skin."
Sounds yummiiii!!!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006) Cresc si iar cresc ... ! “The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals) Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ... Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ianka78 sali ai ales perfect! te bateam daca alegeai altceva ![]() ![]() |
deci outfitu' e asa: pielea goala, parfum, conduri,makeup.

ianka78 spune:
pai ce-are, nu e bine? bine, fie, punem si o red-blooded dress, nah, ca sa fiu in galliano spirit
...am innebunit la batranete! saraca mama m-a invatat sa ma asortez pana la dunga kilotzilor (scuzati, licenta
). creca ar lesina sa-mi vada asorteurile de ultima ora: mov cu rosu, verde cu rosu, fucsia cu gri, bleumarin cu portocaliu
....but if feels sooooo good!!!
PS am gasit si rochia, numa´ ca trebe musai sa fie rosie, ca ne bate galliano daca ne vede asa conformiste
checkerap!
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1364057/Amanda-Seyfried-dons-short-purple-dress-Red-Riding-Hood-premiere.html

sali spune:
reduceri mari pe strawberry la parfumuri mugler din colectia garden of stars:
http://ro.strawberrynet.com/perfume/thierry-mugler/garden-of-star---la-rose-angel/126047/#DETAIL
http://ro.strawberrynet.com/perfume/thierry-mugler/garden-of-star---peony-angel-eau/126046/#DETAIL
s.a.m.d....mai sunt si altele.http://ro.strawberrynet.com/perfume/thierry-mugler/

sali spune:
in urma cu cateva zile vazusem pe fragrantica Happy Spirit ELIXIR D'AMOUR si cum tot ce are in titlu elixir sau intense tre' sa fie al meu, ma gandeam infrigurata cum o mai fi si asta.
adica asta: http://www.fragrantica.com/perfume/Chopard/Happy-Spirit-Elixir-d-Amour-11679.html.
l-am testat azi pe piele si iar am economist bani.
am mai incercat LOLITA MAR MUSCAT ,(Morsure d'amour) adica asta:
http://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Lolita-Lempicka-Le-Premier-Parfum-Eau-de-Toilette-Morsure-d-Amour--11443.html.
o reeditare nereusita a clasicului. parerea mea.
EDIT: am uitat sa va spun ca vanzatoarea imi prezenta ca pe o mareee noutate L de lolita.
probabil ca era noutate la ea in magazin.

sali spune:
manu, se poate urmari pe site-ul postei romane un colet de pe strawberry?
pe strawberry spun ca pachetula trecut de vama si e deja in faza de livrare locala si pt mai multe informatii, in continuare, indica site-ul postei romane.