Club chic (46)
Raspunsuri - Pagina 10
manumanu spune:
Dupa nume, IDOLE sau LOU LOU. Ori la bal, ori la spital
.
Ai dreptate cu Portofino.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
rose_selavie spune:
Gata, am sosit! Vad in cruce de oboseala dar nu ma las si bag capul sa va salut. Sali nu stiu ce-ai ales, zau, imi fac griji, hi hi...The One si Idole ambele au fructe din belsug, unul piersici, altul pere, tu nu prea te omori dupa salate din astea de fructe...
Lou lou in nici un caz, e prea strident si plin de colb invechit, Attimo nu stiu cum e...Miracle forever parca e cel care seamana izbitor cu Angel deci pica, asadar ramane Kenzo care stiu ca-ti place. Dar, poate ai vrut sa-mi faci o surpriza asa, de revedere si ti-ai luat fix ce nu ma astept. Hm, imi zici dimineata la o cafea si povesti?
Noapte buna turturele
...
sali spune:
dana si rose, hmmm, am i supposed to be o kenzo girl? ![]()
ei bine, nu sunt, desi am fost tentata sa devin, cu kenzo vintage.
nesansa lui ( sau a mea
) a fost ca l-am incercat la spartul targului , adica dupa ce trasesem pe nas un sertar intreg cu parfumuri. asadar mare lucru nu am inteles din el...dar sticla mov inchis ma face sa ma gandesc la el si acum, in creierii noptii!
o sa-l reincerc cat de curand, e la dispozitia mea.
am uitat sa va spun ca pe fragrantica e dat ca unisex.
http://www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Kenzo-Vintage-Edition-2843.html
am ales lancome MIRACLE FOREVER, ma atragea ceva la el si cand am ajuns acasa si m-am uitat pe fragrantica am vazut ce: are anise star cat cuprinde, se aseamana binisor nu atat cu angel, cat cu cu lolita lempicka iar fragrantica il da ca fiind la intersectia lolitei cu angel, cu escala prin iatacul lui coco mademoiselle, care mademoiselle este parfumata cu wish /chopard.
dupa asa descriere, sunt singura care aude cum tropaie diabetul ? ![]()
sali spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mephala30
ai ales Ferragamo, |
poate chiar pe el l-as fi ales, daca nu l-as fi avut acum 1 an.
bun parfum ATTIMO dar prea curat pentru mine!
sali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rose_selavie Gata, am sosit! Vad in cruce de oboseala dar nu ma las si bag capul sa va salut. Sali nu stiu ce-ai ales, zau, imi fac griji, hi hi...The One si Idole ambele au fructe din belsug, unul piersici, altul pere, tu nu prea te omori dupa salate din astea de fructe... Lou lou in nici un caz, e prea strident si plin de colb invechit, Attimo nu stiu cum e...Miracle forever parca e cel care seamana izbitor cu Angel deci pica, asadar ramane Kenzo care stiu ca-ti place. Dar, poate ai vrut sa-mi faci o surpriza asa, de revedere si ti-ai luat fix ce nu ma astept. Hm, imi zici dimineata la o cafea si povesti? Noapte buna turturele ...mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
vorbim, cum sa nu?
zimbio.com plange dupa noi !
sali spune:
| citat din mesajul lui danamiha nu pot sa cred ca ai ales Miracle ![]() ![]() pana la dimineata!![]() |
buna dimineata!

dar de ce ?
nu mai plange, baby, plansul n-are rost...era o melodie pe vremuri cu versurile astea...
asa de rau ti se pare lancom-atul?
hai lasa ca il pot schimba oricand dar recunoaste ca oferta , desi era generoasa cantitativ, la capitolul calitate nu era cine stie ce!
IDOLE a fost parfum de Dorobanti , cand a aparut ...mie mi se pare ca vorbeste mult dar nu spune nimic iar restul....spune si tu daca aveam din ce sa aleg!
MIRACLE FOREVER, pe langa toata dulceata lui, are si o fateta aspra aspra,ragusita,
manumanu spune:
Sali, e drept ca nu prea aveai de unde-alege. Nu stiu Idole, pe Miracle asta nu l-am avut, doar l-am testat (am avut o fiola candva), iar cu D&G the One ne intoxica o colega de la serviciu (de ala eram sigura ca NU-L iei; e pe lista mea de NEVER inca dinainte sa-l descopere colega cu pricina
).
Nu ma asteptam la Miracle, dar vorba ta, poate detectarea notei aleia "ragusite" sa merite alegerea.
Mie imi plac "lancoamele" in general,uite de ex. Dana nu suporta Tresor dar mie imi place (cu masura), insa cu linia asta Miracle&co mi se pare ca au prea exagerat pe panta ultracomerciala.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
sali spune:
| citat din mesajul lui manumanu Mie imi plac "lancoamele" in general,uite de ex. Dana nu suporta Tresor dar mie imi place (cu masura), insa cu linia asta Miracle&co mi se pare ca au prea exagerat pe panta ultracomerciala.mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
asa este. imi dau seama de asta pentru ca daca il miros cu ochii inchisi, imi apar in minte baneasa shopping city si sephora.