Cum ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Condoleante!
Doare si dupa un an si dupa 15 ani, cred ca nu trece niciodata. Eu o celebrez mereu, nu trece zi sa nu ma gandesc la ea. Poate parea mai dureros, dar asta e singura mangaiere pe care mi-o pot oferi: n-am uitat-o si n-am sa o uit indiferent de cat de zbuciumata/linistita va fi viata mea. Ii dedic mereu un zambet de-al fetitei mele, un gest casnic marunt mostenit de la ea, o vorba pe care mi-o spunea in copilarie si pe care ma trezesc repetand-o la randul meu

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Eu nu stiu ce sa-ti spun ca sa te incurajez....vroiam doar sa-ti spun ca imi pare rau pentru suferinta ta...mai mult nu stiu ce sa zic, sunt muta in fata unei asemenea dureri,n-am cuvintele potrivite:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Hannen aceasta durere o simti profund acum. In timp se va estompa. Cand, cum trece nu stiu, stiu insa ca fiecare zi este ca o apa care sterge aceasta durere.

Iti doresc sa fi tare in aceste momente

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Nici n-am vrut sa intru, ca nici nu stiu ce vorba as putea sa zic ca sa te ajute cu ceva.....nu exista cuvinte de consolare pentru pierderea ta...imi pare atat de rau!

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Elena + bb Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemora

Hannen, condoleante.
ce s-a intamplat?

mie mi-au murit bunicii, dar eram mica cand au murit.
ce pot sa iti spun este ca atunci cand am avut probleme, m-au ajutat doua lucruri: rugaciunile si psihologul.
poate daca ai merge la cineva ar ajuta.
sa nu vorbesc cu pacat dar (stiu ca se spun poate parea lipsit de sensibilitate) totusi mi se pare ca suferinta ta este mult prea mare si atunci e ceva la mijloc, legat de tine, cand nu iti revii dupa un deces (cand perioada de doliu a trecut). adica la modul de pur si simplu a nu mai putea sa-ti continui viata. de aceea ziceam ca poate ti-ar face bine sa discuti cu cineva.
ai grija de tine.

Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Si cat anume dureaza "perioada de doliu"? Si ce inseamna suferinta "mult prea mare"?
Mama lui hannen a murit recent. Si chiar e lipsit de sensibilitate ce ai spus. Dar e de inteles avand in vedere ca ti-au murit doar bunicii, "cand erai mica". Poate daca nu poti avea putina empatie ai putea macar sa te abtii sa-ti exprimi parerea, daca nu ai fost intr-o situatie asemanatoare.
Si "situatiile asemanatoare", cu parere de rau, dar nu sunt foarte dese, in sensul ca da, se presupune ca toti parintii isi iubesc copiii si viceversa dar din pacate de multe ori e mai mult o iubire-"datorie" decat o iubire profunda, adevarata.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hannen, cumva si candva va trece. nu stiu sa-ti spun cum, se pare ca retete nu sunt pe nicaieri. ceea ce stiu sigur, timpul va mai estompa din durere si binecuvantata uitare va veni incet sa mangaie sufletul tau.
sotul meu imi spune cateodata "as vrea doar 5 minute sa-l mai am pe tata, numai 5 minute"

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Hannen, eu te inteleg. Bunicul meu a murit acum 2 luni si eu inca nu pot sa ma gandesc la el. Mi se casca un hau care ma absoarbe cand incerc. Am trecut prin inmormantare si zilele de dupa anesteziata.
El a fost cel care m-a crescut si am fost extrem de legata de el, pur si simplu nu reusesc sa cuprind moartea lui.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Oh, darga Hannen, imi pare sincer rau ca si tu treci prin aceste incercari si dureri. Te inteleg perfect.
Puterea iti va veni de la Dumnezeu.
Toate incercarile vietii noastre au un motiv. Acum nu-l intelegi dar in timp vei vedea ca aceste incercari te-au intarit, te-au modelat si te-au ajutat intr-un fel.
Fiecare zi, e o noua zi, nimic nu mai poate fi ca ieri si nimic nu ma poate ca astazi.
Tot ce avem pe lumea asta e de la Dumnezeu si cat vrea Dumnezeu. De acea bucura-te de ce ai in acest moment. Nu lasa zilele sa treaca in tristete.
Fiecare zi care o avem in viata e cadou de la Dumnezeu asa ca apreciaz-o ca atare . Viata isi are urcusurile si coborisurile ei…dar e plina de farmec si mister.
Durerea poate fi cumplita dar totodata ne poate aduce mai aproape de inima lui Dumnezeu.
Draga Hannen tu nu esti singura, Dumnezeu e cu tine mereu si El iti poate raspunde cand te simti parasita si singura.
Cum sa inveti sa traiesti cu o mare durere/pierdere?Pe mine m-a ajutat credinta. Citind zilnic versuri din Biblie m-a ajutat sa-mi aline durerea.
Incearca pentru o vreme sa nu te mai gindesti la ea. Incearca cand iti vine acel gind sa te auto-controlezi si sa te gindesti la alceva(alege tu ce...ceva ce iti ofera liniste).
In timp vei vedea ca te vei putea gindi la mama ta cu altfel de ginduri si vei accepta pierderea ei cu alte ginduri.
Ce iti poate umple golul care se casca pe zi ce trece ? Studiul Bibliei m-a ajutat sa umplu un pic acest gol. Tu ai familia, copiii care au nevoie de tine. Incearca sa iti umplii golul cu treburile de zi cu zi. Cauta-ti indeletniciri care sa te tina ocupata, citeste ceva, fa ceva ce iti place si ti-ar mai putea lua gindurile de la aceasta suferinta. Roaga-te in fiecare dimineata la Dumnezeu sa te ajute in ziua respectiva. Sa iti dea puterea neccesara sa mai treci peste o zi si sa incerci sa te bucuri de ea.
Cat dureaza aceasta durere? Difera de fiecare in parte. La unii dureaza mai putin, la altii o viatza… Eu zic sa nu te lasi sa cazi in depresie ca iti poate dauna f. mult sanatatii. Esti proaspat ranita si doare, dar o sa vezi ca in timp ranile se mai vindeca putin.
Crezi ca mama ta ar fi bucuroasa sa te stie asa de trista? Copilasi tai ce spun cand te vad asa? Trebuie sa iti ridici privirea din pamant si sa privesti in viitor. Sunt atitea lucruri de care sa te bucuri si care sa le faci in memoria mamei tale. Ai inchis un capitol in viatza ta, acum e timpul sa deschizi altul.
Niciodata nu esti pregatit pentru durerea cand pierzi pe cineva.E greu, e groaznic, dar vei trece si peste asta.

Hannen iti doresc ca pacea lui Dumnezeu sa vina peste tine si sa-ti aline sufletul tulburat.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Hannen vreau sa-ti spun ca doare dupa ani si ani. Dar nu mai doare la fel. Ma simt adesea golita ... e ca o prapastie de care nu-mi mai e frica sa ma apropii, dar ma ia cu ameteala privind-o.

Si mi-e dor de tatal meu.

O imbratisare calda Hannen si si tie Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Nu stiu ce sa zic ,acum sunt coplesita de atentia voastra.
astazi sunt exact 2 saptamani!
E prea vie rana,e deschisa,singereaza.

Revin,acum trebuie sa ma adun.

Tuturor

Whatever happens don`t let go of my hand!

Acum am un inger pazitor,cel mai frumos si bun inger din lume!MAMA!Te voi iubi etern!

Mergi la inceput