Strumfi de iul-aug 2007 (219)
Raspunsuri - Pagina 10
monicabo spune:
Aoleu, ce tragedie! Dar cum s-a intamplat nenorocirea? Suferea de vreo boala incurabila fetita?
N-am cuvinte... trista si socanta vestea...
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela La floricele (scutecele lui damian) a plecat la cer un pui mic, Miruna, de numai 1 an... nu-s buna de nimic de cand am aflat, am un nod in gat mare cat china . Traiesc in Orasul Alandala Juridic@ |
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Vivela spune:
Monica, da, micuta suferea de o boala genetica, nu stiu exact denumirea. parintii au fost distrusi, nici macar cu bani nu se putea face nimic sa-i fie mai bine . noi cele de la odisee ne-am oferit la un moment dat sa-i ajutam financiar, dar au refuzat spunand ca nu au pe ce sa cheltuie banii, ca nu exista niciun fel de tratament.
cat de crunt trebuie sa fie sa-ti privesti copilul in suferinta si sa nu poti face NIMIC sa-l ajuti, cred ca ti se rupe inima in mii de bucati .
ps: scuze daca v-am intristat si pe voi
Kariris spune:
Groaznic! Nenorocire mai mare nu cred ca exista pentru un parinte. am remarcat si eu la titlu dar am fost asa socata, ca nu am putut intelege mare lucru...decat ca micutza s-a dus. Foarte trist.
monicabo spune:
Vivela, n-ai de ce sa te scuzi, nu e vorba de asta...
Inteleg... cu bolile genetice este f greu de luptat...
Dumnezeu sa o odihneasca!
In alta ordine de idei, voi sunteti la conac? S-au mai acomodat copiii? Ai fost la homeopat cu David? (parca asa ziceai zilele astea, daca am retinut eu bine...)
Kariris, imi pare rau ca nu esti in apele tale! Pare-se ca nu iti prieste viata in afara orasului... Sau poate nu ai ajutor prea mult, si cu problemele tale de sanatate este si f greu...
Mychy, pe acolo pe la voi au fost vijelii? Ca pe aici ne-au luat pe sus
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Kariris spune:
Moni eu nu vreau sa raman aici chiar daca e frumos. si in afara de faptul ca am deja poneii, 2 motanei si cainele, sotul meu acum face cusca pentru iepuri si gainuse. vrea sa aduca iepurasi si 2 gainuse si un cocosel din acelea mici si cu penaj frumos colorat. adica ma leg la cap bine de tot. Pentru ca va fi greu de plecat si lasat toate vietuitoarele astea doar cu Magda, care oricand imi poate spune "pa". eu nu am fost in viata mea o zi la tara pana la varsta asta. E frumos, dar eu nu sunt fericita aici. Ma simt intemnitzata. As vrea sa mai stau siin Bucuresti, sa mai vad si eu oameni, sa ies in parc sa vad ORICE dar nu doar curtea mea. As vrea sa vin aici (cu placerer) doar in WE si in vacantele copiilor si atat.
O alta problema mai e ca noi de 2 ani nu am mai iesit nicaieri. Ultima iesire a fost in ianuarie 2010 in Egipt si atat. Am fost intr-un an in 6 concedii afara din tara (de dadusem in hepatita de oboseala si imi statea in gat) iar dupa aceea stam 2 ani la domiciliu. Cam nasol. Anul trecut nu a fost chiar asa nasol, ca macar mai ieseam cu ele in parc si mai socializam si eu, dar acum, doar aici, imi vine sa ma catar pe pereti.
De 10 zile avem muncitori aici si abia pe sambata s-ar putea sa plece. Imagineaza-ti ca si asta mi-a pus capac. Gateste-le zilnic, pune-le masa de 3 ori pe zi si strange/spala dupa ei. si sunt 5. au facut un cuptor cu vatra, un gratar, incorporate intr-o constructie de caramida, mi-am pus si un aragaz tot acolo sa gatesc in curte. Doar bocanituri si taiat de lemne/caramida/tigla am auzit. Mai au modificarile de la grajduri (custile pt iepuri si gaini) si scap, ca mai am putin si merg la balamuc!
monicabo spune:
Neata!
Kariris, dar voi vreti sa va mutati cu totul acolo? Cu apt din Bucuresti ce faceti? Cam asa vad si eu varianta ideala, sa aveti acolo un loc la tara, in afara orasului pt weekend, vacante, ca sa iesi din cuptorul asta, sa te mai destinzi, sa vii cu copiii, pleci, mai vii iar... Dar parca sa stai numai acolo si prea izolat nu te simti bine sa fii...Si noi (parintii mei)avem un loc la tara, unde au trait bunicii mei, la 60 km de Bucuresti, unde imi mai faceam si eu parte din vacante. Mie imi place f mult acolo, ma simt f bine, fetele la fel, se joaca ziua intreaga, ne mai ducem in wk, as sta calupuri de cateva zile acolo, dar nu as putea sa ma mut pt o perioada lunga... Ma rog, voi aveti animalele acolo, e greu ca depinzi de cineva cu asta... Noi acolo nu prea mai avem animale sau pasari,avem doar un caine pe care il hraneste un vecin in timpul saptamanii... Parintii mei merg in wk acolo...
Eu te inteleg, si sper sa gasiti o solutie convenabila pt toata lumea. E frumos sa fie atatea animale acolo, dar nu sa pice toate in grija ta... La cati km de Bucuresti e conacul vostru? (aveam o cunostinta, care atunci cand mai plecam pe la tara, ne intreba "mergeti la conac?" sau "ati mai fost pe la conac?")
Pupici si tie si fetelor Ele ce fac, cum sunt?
Vivela spune:
eu (inca) ma simt bine aici, nu-mi lipsesc galagia, oamenii multi si nervosi, caldura insuportabila, praful, socializarea...nu stiu, oi fi eu mai introvertita, dar eu ma simt bine izolata aici, in curtea mea, chiar daca inca nu e nimic estetic sau prea placut pe aici.
dorm muuuult mai bine, chiar daca nu mai mult, reusesc si eu sa nu cad lata de oboseala dupa o ora dupa ce m-am trezit.
nu am insa animale care sa-mi fure tot timpul, am pisica si un caine, nu cred ca m-as fi descurcat sa am pasari si alte animale.
eu ma gandesc ca cea mai mare parte a timpului tot in bucuresti o sa mi-o petrec (exceptand perioada asta cat stau in CIC), voi ajunge doar seara acasa. deci n-o sa resimt izolarea atat de mult. plus ca vad ca incepe lumea sa se mute prin zona, cred ca in 3-4 ani vor fi case una langa alta pe aici, mai ales ca or sa dea (candva) drumul la autostrada.
per ansamblu, eu simt ca m-am regasit cumva, D incepe sa se acomodeze si el (de fapt, nu-i lipseste nimic din ce avea la bloc, poate doar copiii din parc, ceea ce nu-i putin lucru, dar o sa-l scot si la locul de joaca de aici, cand mi-oi face curaj sa cumpar o masina si sa conduc iar).
Vivela spune:
scuze de turuiala si incoerenta, damian e cam agitat, de aseara, nu stiu ce are.
face numai traznai, ieri a reusit sa ajunga in magazie si intr-o fractiune de secunda si-a facut tratament corporal si capilar cu ulei de lemn. am scos ala de pe el cu detergent de vase, ca sapunul nu facea fata. apoi, intr-o alta fractiune de secunda a derulat toata hartia igienica si a aruncat-o in wc, noroc ca nu mai era multa. si tot in wc au aterizat si periutele de dinti si pasta , uitate (pt ca inca n-am etajera) pe chiuveta.
mancarea animalelor e iarasi punct de atractie, trebuie sa le schimb locul, desi cred ca putine mai sunt locurile in care nu poate sa ajunga el.
si cea mai noua jucarie e aragazul, mi-e frica de mor cand gatesc ceva, ca trebuie sa stau non-stop cu ochii pe el ca isi intinde mainile si ajunge pe la butoane si la ochiiuri, trebuie sa inalt cumva aragazul cu totul.
maaama ce mai urla...
Kariris spune:
Mi-a dat sotul lovitura de gratie!
De maine vrea sa le duca pe fete la o gradi particulara in Snagov, de care eu stiu de vreun an si despre care nu am deloc o parere buna si asta datorita patroanei/directoarei care cu un an in urma mi-a spus la tel sa vin cu aviz parazoologic pentru inscriere. O patroana de gradi privata chiar nu poate retine cum se numeste corect un examen medical?!? am renuntat pe loc cand am auzit-o. Oi fi si eu exagerata, dar am niste pretentii mai ales de la anumite categorii de oameni. Pai Magda mea, care a fost femeie de serviciu la blocuri in Brasov vorbeste corect limba romana.
Azi la 15,30 vine sa ma ia sa mergem sa vedem gradinita. Sa dea Dumnezeu sa nu-i placa pentru ca din septembrie le duc la o gradi buna de stat in Bucuresti.