**Buburuze de 2009 in actiune(18)**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata fetele
alynta....crede-ma ca nu vrei sa ai motivele mele ca sa slabesti. nu fac cura, nu fac nimic....toat ce se intampla ma afecteaza dar trec eu si peste, nu????
cris si fratemiu e fan skoda, e la a 2 a. eheeeeee, stiu sa fac multe bunatati grecesti....am avut o prietena buna, mama era romanca, tatal grec, a studiat aici dar de trait traieste in Gr de mice, de la ea am invatat. nu l-a strans de gat, i-a placut chiar, pt el tot ce zboara e 'cucu' si ma zapacea, sa-i dam papa, sa faca nani....zic ca i-a placut pt ca dimineata era lipsa la prezenta. cred ca a evadat ca l-am cautat cu plodu tot balconul si nu e
lali...a evadatttttttt
picky ce stiu eu si e ca si regula generala in medicina, ai infectie, nu-si face efectul nici anestezia nici analgezicul, de aceea, ma cam indoiesc ca ai infectie. naspa cu nasii astia, eu zic totusi sa nu-ti faci inima rea pana nu vb cu ei. spor la shopping

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Am facut mancare de mazare,ciorba de burta e pe foc,mai tarziu trebuie sa mergem la frate-miu ca e rost de distractie,la 6 am programare la coafor,si abea deseara dupa ce culc sectorista mergem la botez..o zi super incarcata..

lali multam de tratatie fata.Au rezolvat baietii fibra si la 7 aseara aveam net.Asa de tare sforie soata? Partile alea iti inghiata tie la frig? pe mine ma dor bucile si le am sloidegetele de la maini sunt bocna,la fel ca cele de la picioare si ma dor ca dracu si ma uit in toate directiile dupa o sursa de caldura ..chiar si fl;acara de la un bat de chibrit ma incanta,iar dintii imi clantena mai tare ca o baba de 90 de ani care doar ce si-a gasit proteza.
picky off fata ce le mai tragi anul asta.Deci e rost de antibiotic..nasol.Moamaaaa ce nasi nehotarati,totusi..vorbeste cu ei si nu prin intermediari si vizi exact ce e de facut
ema nici nu stii ce bine il inteleg pe fratele tau cu skoda..mor dupa skodite,iar o cunostinta are modelul ala Superb,de zici ca mergi cu balena pe straduta .Pai avetati geamul deschis la balcon? Cred ca te-a zapacit de cap de azi de dimineata giner-miu ca nu gaseste puiul

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Ce faceti fetelor? Dormiti inca?

Hai ca dau eu in duminica asta..tarziu, dar mai bine mai tarziu decat deloc .

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

picky multam de cafea..sunt terminata de obosealka si caldura
..revin mai tarziu

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

saluti!

remember me?

chiulangioaica ce sunt...

suntem in plina renovare, muncim pe branci si suntem franti, dar ma bucur ca inaintam cat de cat.

intru mai rar sa va scriu, dar am citit tot printre picaturi.

am si eu o intrebare la voi, fetele cochetele... vreau sa-mi pun unghii false, nu am incercat niciodata, deci orice informatie e binevenita. cum se pun? cat tin? cand trebuie sa faci intretinerea? ce mai trebe sa stiu... pot sa fac orice cu ele? se vede ca-s afona?????

pe toate si revin...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

sara buna
azi am bantuit tata ziua, iaca asa....gratare, tereasa, plimbari
mady, un NU hotarat asupra unghiilor false. eu mi-am pus, ataca unghia chiar daca sunt puse cu gel organic plus ca nu mai poti face abzolut nimic cu ele, doar sa stai sa le admiri. cad relativ repede. se mai practica acum manichiura cu gel organic. mie si aia mi-e incomoda, nici in ureche nu puteam sa ma scarpin...consta in aplicarea de gel pe unghia ta, si-ti face french sau ce vrei tu...flori, albine, castele, etc...ce tine cam 3 sapt. la 3 sapt te duci pt intretinere. daca ai niste unghii care cresc ca nebunele, repede, mai repede trebuie sa te duci pt intretinere mai devreme de 3 sapt pt ca se vede naspa. asta tine, nu se strica, nimic (asta daca o lasi mai moale cu gospodareala)...dar ataca unghia....adica in mom in care dai jos, unghia se exfoliaza, se rupe mult mai repede, etc. deci daca te apuci, numai asa tre sa o tii

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes ,ceai fructat ,trabuce si vougue

Am motait ieri in reprize,si in combinatie cu caldura de afara a iesit o miraculoasa durere de cap.M-am dezobisnuit sa pierd noptile si foarte greu imi revin..marca m-a lovit marfarul
A fost super fain...un bebe foarte cuminte cum nu mi-a fost dat sa vad...a dormit acolo intr-un colt in carut la el,de la 22:00 pana la 3:00 dimineata cand s-a adus tortul si l-a luat nasa ca deh...el era acolo personajul principal si era musai sa fie treaz.Se uita nedumerit in toate partile si nu intelegea de ce e atata harmalaie si nu-l lasam sa faca nani..un sunat nu a scos.Si dupe ca l-a mufat nasa si i-a dat sa suga,s-a culcat din nou in galagie.

mady chiulangioaicooooooooooooooooo.Mai aveti fata multe de facut?Eu sunt ANTI- unghii false.Indiferent de salonul la care te vei duce sa le pui,dupa ce le vei da jos, o sa fie urata unghia ta naturala.Nimic de zis,cat timp o sa le ai pe cele false o sa moara de invidie cei din jur,mai alesa daca iti tragi si un model pe ele.Dar sa stii ca sunt si destul de costisitoare alea mai smechere care rezista mai mult.Recomandarea mea...i-ti un tratament pentru unghii de la Mavala,si in 2 saptamani sa vezi ce unghii tario si lucioase o sa ai,si nici nu o sa ti se exfolieze sau sa se rupa..nuuuuuuuuu,si o sa le ai demential de faine si mai ales o sa fie naturale
ema te ti de distratie,ai?Ce mai faci fata?

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimi!!

Fetele de pe la furtuni sper ca sunteti bine toate !

Mady eu nu am avut unghii false niciodata,dar nici nu ma incanta prea tare ,pentru ca asa cum spuneau si fetele,strica foarte rau unghia naturala.Am vazut destule persoane care chiar fac treaba in casa cu acele unghii puse,deci cred ca depinde mult si de experienta celei care le pune,si de dexteritate posesoarei de a lucra cu unghii lungi. Eu le tin pe ale mele ,naturale,cam pana la 0.5 cm crescute, atat cat sa nu zgarii copilul si sa nu le tai cand toc ceapa pentru mancare. Faci cum crezi,dar parerea mea este ca cel mai bun este un tratament de intarire , ingrijire cu lacuri bune, si tinute la o lungime care sa nu te incomodeze.
Ema ma bucur ca te mai destinzi.

Cris merci de cafeleala. Zilele astea ne shaormim,da? Si punem si poze sa baleasca fetele!
Picky a mai trecut durerea? Eu tot nu cred ca a fost de la masea. Important este sa iti treaca durerea.

Nasii vostri ma enerveaza,zau. Pai cum sa muti toate dupa cum vor ei! Tu te intorci la mucna in septembrie,nu o sa ai timp de botez atunci. cred ca era mai buna ideea ta de la inceput de a pune alti nasi. ASta e,cand trebuie sa mai asculti si de socri/parinti ca sa nu ii superi, stai si dupa niste oameni de astia nehotarati.E problema ta ca fata lor nu a luat bac-ul sau ca trebuie sa mearga si in germania dupa? Daca nu vor sa iti boteze macar sa iti spuna in fata. Sau mai bine,soacra ta sa nu mai transmita vestile asa,sa ii lase pe ei sa va spuna. Mi se pare mie sau ii cam place sa spuna ea prima vestile,pana sa apuce sa vorbeasca cel in cauza? Ca parca tot ea va pistona sa va boteze tot nasii,nu?

Va pup,azi iar am treburi multe. Dar nu cu munca fizica, mai mult de stat in fund . Va arat mai pe seara .

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 32+ cu Ioana Teodora
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Scriu repede vreo doua cuvinte ca apoi am treaba..

Mady nu mai termini odata cu zugraveala? Cand te mai odihnesti? Flacai ce-ti fac? Cat despre unghii false nu prea stiu ce sa-ti zic ca nu mi-am pus.. de fapt nu prea imi port unghile lungi ca nu pot face mai nimic cu ele.dar am auzit si eu ca dauneaza unghilor naturale..
Ema ai si tu cu adevarat vacanta daca i ti numai in plimbari si gratare..piciul cred ca nu se mai saura de stat pe afara, nu?!
Cris ma bucur ca v-ati distrat la botez, cred ca Miru a fost foarte incantata de micul bebelus

Virginia a ajuns cu bine in Ro, dar moare de cald, ieri urma sa mearga la piscina cu copii ca sa se racoreasca putin. O sa mai vb cu ea la telefon si o sa va mai transmit vesti despre ea..

Iar acum putin depsre noi..eu tot la fel cu durere si incan u pot deschide gura..iau antibioticul, cica pe prospect scrie ca nu-i indicat in timpul alaptari dar doctorul spune ca altceva nu-i poate da..e naspa si asta mai ales ca imi provoaca durere de stomac, stare de voma, dar nu am ce face..trebuie sa-l iau si apoi sa merg la un stomatolog...si trebuie sa-mi treaca pana plecam...ia ghiciti unde?! ati ghicit, in Ro. Vom face botezul in Ro, mai exact la bunici mei..ei sunt foarte incantati.... si al meu la fel, eu nu prea ca ma ingozeste drumul..nasi s-au bucurat si ei ca is scutiti de un drum...si la intoarcere o luam si pe soacra cu noi, deci o scutim de un drum la bucuresti si un zbor cu avionul...
Asa ca timp sa fie sa ma vad macar cu o parte din voi, daca nu cu toate

Ma asteapta vreo 2 sapt de munca acasa, ca sa las totul curat, sa fac lista, bagajele...asa ca o sa fiu mai rarut pe forum in urmatoarele zile...si nu prea o sa ma nici timp de iesit afara la parc, ca pana la sfarsitul luni doar ploaie va fi. Acum trebuie sa merg pana la casa de asigurari si ploua..Dar nu am ce face..trebuie sa ma duc...apoi sa fac curatenie in casa ca ieri s-au jucat fetele si au lasat in urma o mizerie..Stefi a inceput sa-i zica lui Emmy "ubita mea" si o ia in brate si o pupa..dar cand am intrebat-o pe emmy daca vrea sa mai stea vreo 2 zile pe la noi a refuzat categoric...Anna isi adora sora, vorbeste cu ea, saliveaza cand o vede ca se joaca si ea inca nu poate..daca le-ati vedea pe amandoua cum isi vorbesc si se iubiesc v-ati topi ..cra, cra, cra

V-am pupacit pe toate, merg la treburi

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

eheeee, buna dimi pe la pranz!

nu mai terminam cu treburile. suntem pana in gat si un pic mai sus... abia am inceput. vrem sa facem multe, dar timp putin si bani si mai putini.

in fine, facem cat putem anul asta, restul anul viitor.

multam de parerile voastre legate de unghiile false. eu nu sunt fun unghii false, nu as vrea sa-mi pun, dar ma gandeam ca da bine la nunta. eu am unghiile tari, cresc frumos, dar acum am atata treaba ca n-au nici o sansa sa nu se rupa, exfolieze etc. de obicei imi fac manichiura acasa si am unghii frumoase, dar acum nu cred ca voi reusi sa le fac frumoase. eeee, mai vad eu pana atunci.

si asa sunt cu kuru' n doua luntre: vreau sa-mi fac suvite apoi nu mai vreau, vreau sa-mi fac parul ondulat la nunta apoi nu mai vreau... greu cu fitzele...

a plouat asa tare ieri ca nu am avut net pana acum o ora. n-am putut sa ma abtin si am pus un stick de la rds, dar imi fac nervi cu carul.

ma duc la treburi... pup mamicile de buburuze...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput