**Buburuze de 2009 in actiune(18)**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Eu inca sunt cu mintea in wkd, azi-noapte m-am culcat tarziu ca m-am uitat la un film, si azi am asa o ceata si o lene!
Noi am plecat de vineri la casuta de care va spuneam, iar duminica ne-am intors. Foarte cald si acolo, in mijlocul zilei am fugit in padure ca sa putem respira si noi in voie. Vladut a fost foarte fericit si uimit ca face toate activitatile afara si ca se face noapte si nu trebuie sa intre in casa, pt el era uimitor si ma intreba tot timpul "mancam afara?", "e noapte si stam afara?", " ne uitam la film afara?" Apropos de film, sotul meu cum nu e intreg la minte a carat dupa noi si videoproiectorul, astfel incat ne-am uitat la un film noaptea in curte pe un cearceaf intins pe sarma de rufe
Saptamana asta merg si la ecografie, abia astept sa vad ce mai face bebi

Incerc sa citesc si revin

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 18+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Picky, imi pare tare rau ca nu te simti inca bine, off, sper sa-si faca repede efectul antibioticul, nu stiu ce sa zic cu alaptatul, nu am idee ce as face, dar nici daca tu nu poti sa te hranesti nu ai de unde sa mai ai lapte pt Anna. Off, sper sa fie totul bine. Imi pare rau si de situatia cu botezul, sper sa fie bine si sa va simtiti bine si in Romania. Stiu ca o sa va fie mai greu cu drumul, cu copiii mici atatea ore, offf. Cand veniti in Romania si unde? Mi-ar placea tare mult sa va vad Ai tuns-o pe Stefi? Vreau poze cu amandoua! Ce ai mai cumparat?
Lali, si eu tot de frig plang mai tare, cu caldura ma impac bine. Dar iarna e dezastru, doar cand am fost insarcinata cu Vladut nu am simti frigul! Ce emotii ma iau cand ma gandesc ca mai ai asa putin pana nasti, abia astept sa-ti vedem comoara mica! S-a intors Paul acasa? Abia astept sa vad la ce mesteresti!
Ema, nu am apucat sa te felicit ca ai slabit, nu mai zic de motiv, dar stiu ca-ti doreai sa scapi de kg in plus Ce mai face puiul de vrabie, inca mai esti mamica adoptiva?
Cris, ce frumos sa ai un bebe asa cuminte, poate am si eu noroc de data asta de unul asa! Vreau sa vad poze de la petrecere! Ti-ai revenit cu somnul? Cum a fost Miru, a dormit cumintica pana v-ati intors?
Mady, spor cu renovarile, lasa ca si cand terminati o sa priviti cu satisfactie si mandrie ce a iesit Nu ma pricep la unghii false, dar cred ca poti avea unghii frumoase chiar daca sunt taiate scurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Ma coccccccccccccc...sa vedeti voi ce dau eu drumul la AC in sear asta ca sa pot dormi la noapte.

lali fata,eu sunt acasa,iar de saptaman viitoare se pare ca o sa raman singura cu Miru acasa sefa.Asa ca te astept cand vrei tu,si maine daca vrei.binenteles ca punem poze..poate ne-o luam pe coaja.Am tras si ultimile aparitii in materie de filme si sa vezi ce fain o sa fie.Ce ai margelit fata azi,arata-ne si noua,plssssssssssssss
picky Miru nu a fost cu noi,a ramas acasa si a bubuit somn,dar ea in general e foarte incantata de bebelusi,iar cand ne intalnim cu nasii in parc duminca,sta cu ochii numai dupa bebel.Mie imi pare bine ca veniti in RO,dar sunt sigura ca pentru voi o sa fie o adevarata aventura cu fetele si mai ales cu rudele.
mady baga suvite ca se poata,eu am rosii in cap.
ana super Vladut cu propozitiile,dar soata ta a castigat detasat cu cearceaful pentru videoproiector.Pot sa zic ca acum nu mai simt oboseala.Si eu astept pozicile ca sa va arata pe micul nasic.Nu-mi fac probleme cu Miru ca nu ar dormii noaptea.Era nasol daca era prea cald sau ne iesea vreun dintos,in rest doarmim si pe tractor

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Beeei,Crisule nu radea de tractor ,da? Ca tata a fost tractorist multi ani,si cand eram ceva mai mare decat Miruna mergeam cu el la camp,si dormeam ore intregi in tractor,pe brazda. Si acum daca ma urc intr-unul si ma asez in spatele tractoristului, ma ia cu somn.

Anna mie imi spui? Ca au inceput sa imi cam tremure chilotii la gandul ca mai am putin si nasc . Ma gandesc ca Paul e cumintel,si o sa fie mai grea perioada de acomodare ,apoi ma voi descurca. Poate sunt eu prea optimista,dar imi e ciuda cand vad oameni care spun "vaaai,doi? Unul dupa altul? Esti nebuna,nu ai minte ! " Multi imi spun ca o sa im ifie greu, au fost si cativa care mi-au spus ca o sa regret ca i-am facut la diferenta asa mica de varsta. Cum sa spui cuiva ca o sa regrete ca a facut inca un copil? Sa regrete ca a dat o viata? O singura data a spus mama,la nervi foarte mari, cand eram in liceu ,ca mai bine nu ma facea... Am pland doua zile , plangeam numai cand ma uitam la ea, nu imi venea sa cred ce a putut sa zica. Chiar daca i-a parut rau cand si-a dat seama ce porumbel i-a iesit din gura,deja era cam tarziu. Atunci mi-am promis ca oricat de greu mi-ar fi,si oricate prostii ar face copiii mei niciodata nu o sa spun "mai bine nu te faceam".

Videoproiector zici? Ce imi placea sa vad povesti asa cand eram mica !
Picky chiar veniti? Si veniti si in Constanta? Si iti vad printesele live? Abea astept!!!
pe partea cu dureri,sa treaca .

Fac poze si revin , cu ce am mesterit azi dimineata . Nu e margelit ....

Edit : Am facut pozici : Prima e cadoul meu pentru nasica lui Paul,ca maine e ziua ei .

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 32+ cu Ioana Teodora
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neatzaaa!!!
Baaaai,dar cat dormiti? Eu credeam ca ne asteapta cafelute, si alte de astea!

Eu am halit deja,le-am pus gand rau la niste paseri ce-si au cuib in teiul din fata geamului , si ma apuc de putin curatenie ca e vraiste la mine in casa . Nu mai au loc lucrurile,si se cere o reevaluare a lucrurilor : ori marim spatiul ( aka ne mutam) ori dam din chestiile ce s-au strans in timp. Momentan imi convine a doua mai mult .

Va pupeeesc ~!!!

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 33+ cu Ioana Teodora
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaaaaaaaa.....

haideti la,perfuzabila cu nes ,ceai fructat,trabuce si vougue

lali da cine a ras fata de tractor?.Tie iti spun toti ca nu trebuia sa te apuci de bebelina,si pe mine m-au tampit cu "cum?nu te-ai apucat deja de un fratior pentru Miru?".Sunt tampiti de-a dreptul,nu ii lua in seamavoi as fiti sanatosi ca gura lumii spune multe.Uaaaaaaaaaaaaaaaa..ce posetute

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

harnicutoooooo,eu sunt abea la cafea o astept pe sectorista sa faca ochi ca pap odata cu ea

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Neata,

Ce faceti, dragele mele? Cum se arata ziua de azi?
Eu nu sunt prea in forma, am asa o lene de ceva timp, nu stiu ce m-oi face in ritmul asta.
Vladut e mare mancacios de mere si portocale, mi-a mancat ieri un kg de portocale Si vreo 5 mere

Lali, cum sa-ti zica lumea asa? E de apreciat ca ai facut copii la diferenta asa mica intre ei, e foarte bine pt cei mici ca o sa se aiba unul pe altul, o sa se joace impreuna, o sa fie mereu apropiati! Eu te admir, si admir toate mamicile ca fac lucrul asta. Sunt convinsa ca nu e usor sa-i cresti, dar iti ofera mari satisfactii care sa te ajute sa treci peste momentele grele Imi pare rau ca te-a afectat vorba mamei tale, este foarte urata, sunt convinsa ca nu a facut-o voit, dar trebuie sa avem mai mare grija cu ce vorbe le spunem copiilor nostri
Cris, te-ai trezit? Miru a facut ochi? Al meu e matinal tare, nici nu am nevoie sa-mi pun ceasul sa sune ca ma trezeste Vladut! E bine ca doarme linistita Miru toata noaptea si poti sa o lasi cu oricine ca nici nu stie

Mergi la inceput

Ce sa facem anuta, murtim e cald la umbra..am termint curatenia si acum stau si lenevesc.Uauuuuuuuuuu cate fructe a papat ..a mea se joaca cu ele. A mea bubuie somn de zici ca e nascuta in anul porcului

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

ce cald eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
stau cu toate deschise si nic, tot cald
ano, puiul a evadat. merci, merci, vroiam sa scap, asa e si mai am cateva
va pup
PS Picky pregateste-te pt canicula si drum bun, daca nu mai vb, fara incidente si copii cuminti

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput