**Buburuze de 2009 in actiune(18)**
Raspunsuri - Pagina 3
Lali_mete spune:
'neatza!!!
Eu vreau racoare cine-mi da si mie?
Azi imi e leneeeee ...
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 32+ cu Ioana Teodora
AMR 8 saptamani
Simina1980 spune:
Neata,
Am venit si eu la cafea!Vad ca va plangeti de caldura-la mine in birou e tare bine,e chiar rece
Cris-am facut pana la urma niste carnita prajita cu mamaliga si am mancat si oua cu branza si smantana cu mamaliga.Acu sa vad in seara asta ce gatesc
Vreti poze?https://picasaweb.google.com/simina.cretu/PozeMunteIulie2011?authuser=0&authkey=Gv1sRgCM6fqPnB2d-MRQ&feat=directlink
Revin!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anna-mama spune:
Neata,
Ieri am avut o zi oribila la munca, mi s-a stricat calculatorul si pana la ora 17.30 nu am putut lucra nimic cu toate ca aveam lucrari urgente de facut, asa ca am stat mai mult aseara ca sa mai fac din ele, si azi o iau de la capat
Va las pozici facute la petrecerea de mot de care va spusesem https://picasaweb.google.com/annavladut/Petrecere2Iulie2011?authkey=Gv1sRgCNrymduFr8bNzwE#5628159822058921042
Cele facute de fotograful profesionist inca nu le-am primit...
Simina, foarte frumos Transfagarasanu, dar sa nu fie aglomerat. Am fost de mai multe ori si mi-a placut teribil! Abia astept sa vad pozicile facute la mute. Offf, saracutul Andutu, cum se manifesta raul de masina? Si mie mi-era cand eram mica Simina, stiu ca e mai frumos o casa, asta e si visul nostru, de asta am cumparat si teren...numai ca as primi mai usor un credit pt un apartament decat pt o constructie de casa, asta era faza...
Ema, furt pe fata cu dulapul, credeam ca numai in Bucuresti sunt asa snapani Este superb la Cazane la Dunare, am fost de doua ori si m-as mai duce, cand privesti peisajul te relaxezi cum nu-ti este dat in multe locuri Ce-ti mai face nazdravanul?
Cris, offf, groaznic cu somajul, ce contribuim o gramada si ei ne dau un praf de bani Lasa, trece si asta si acum iti vine o oferta de nerefuzat
Lali, ti-as da niste racoare, dar nu stiu de unde, din pacate si la noi e foarte cald. Eu sunt norocoasa ca ma adaptez f usor la caldura, mai degraba sufar de frig. Ce mai face burtica? Ai mai fost la eco?
Ninia, scuze, nu stiu de unde am scris de 3 copii Sa aveti un concediu frumos, mi-ar fi placut sa va cunosc, dar poate o data o sa vin eu la voi in vizita. Anul trecut am ajuns un pic in Belgia pt ca sora mea sta in Luxemburg, asa ca sunt ceva sanse sa ne cunoastem
Acum am vazut ca a pus Siminelu poze, asa ca trimt mesajul si ma bag la vizionat
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 16+
http://bazar.desprecopii.com/index.asp?logoff=1l" target="_blank">e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Ce frumos e Andutu, vai ce mare a crescut de cand nu ni l-ai mai aratat Sa nu-l mai recunosc, si e un strengar mare, numai cu zambetul pe buze! F frumos ca a avut cu cine sa se joace, cred ca s-a simtit super! Peisajul e super, mi se face dor, f frumos, am vazut ca v-ati racorit si la zapada Trimite-i si lui Lali putina Pup eu pe voi, sunteti o familie super
Gata, plec la serviciu. Sper sa mai apuc sa mai intru
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 16+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Picky_toto spune:
Neata,
Va dau eu racoare, chiar ploaie daca vreti si voi imi dati soare si caldura ptr o saptamana, ca sa reusim sa plecam si noi la mare aici.
Nu stau mult la pc ca am de calcat(nu dati cu rosii, dati cu raze de soare )si vreau sa le schimb programul fetelor, mai exact programul de somn al Stefaniei, asa ca lucrez la activitatile de zi..de ex azi ploua dar o sa ma risc sa le scot la o plimbare pe strazi, are voie doar 1 ora de dimineata la desene animate, apoi sting si tv-ul si pc-ul, ne jucam, iesim afara si pana in ora 12:30-1 maxim sa doarma deja. Ca seara vreu sa o culc devreme pe la 8-8:30. Am niste probleme cu ea noaptea se trezeste si are spasme, sa e zic asa, imi tremura, respira haotic, clipeste ff des din ochii, isi misca degetele involuntar, picioarele..(ai vostrii fac asa?) si na incerc sa imi fac un anumit program ..sper sa reusim..ieri a fost cu succes totul, deja la 8:30 seara dormea si ea si Anna. sa o tinem tot asa..
Eu am o durere de gingie langa maseaua de minte de sus...m-a luat de vreo 2 zile si vad ca se intensifica durerea.. a ajuns sa ma doara si cand inghit...dar clar nu am chef de doctori din nou, asa ca o sa ma tratez cu ce am prin casa ..
Am vazut pozici frumoase de Razvi si Simina..ma bucur ca v-ati distrat in mini vacanta de la munte, iar Razvi a crescut asa mult...chiar ca nu-l mai recunosti la cat de mult s-a schimbat.ff frumos flacau ai mami
Si pozicile cu Vladut sunt superbe, cretolinul lu' mama ..Vad ca i-a placut petrecerea ...Anna pe cand ajungi la control?!
Ema o fi aflat nenea ca esti din Be ..si deh s-o fi gandit ca ai bani..ca asa gandesc oameni astia..au impresia ca in alta tara cresc banii in copaci
Cris imi pare rau sa aud ca ai primit vesti nasoale despre masina..ar trebui sa te gandesti cam ce pret sa ceri la asigurare si sa incepi sa cauti alta masina pe care sa o luati...ca daca toate gurile zic ca poate fi declarata per-total at nu ia ce face..
Ninia hai spor la bagaje, clar ca-s multe, ca-s si 2 copii acum, ne mai auzim noi la tele pana pleci, asa ca sa-ti zic drum bun, da?!
Lali oau is tare curioasa sa vad reactia lui Paul cand v-a vedea un bebe in casa.. tu mai poti?!
Mady tu pe unde umbli?
Getik
Lavi ne e dor de tine
Va pupic pe toate fara exceptie, merg sa incep sa ma apuc de treaba ...
Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
cris_82 spune:
Vreau si eu o reteta de castraveti in otet pentru la iarna care sa tina,plssssssssssssss
Mirunel terorista
BAZAR
Picky_toto spune:
ai cautat pe net? eu una te-as ajuta dar habar nu am .;nu-s cu muraturile.;de fapt nu's cu bucataria in general .ex:http://gastronomie.ele.ro/Castraveti_murati_in_saramura_--r499.html
Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Lali_mete spune:
Hello buburuze!!
Cris vrei sa pui castraveti la otet?
Eu ii pun asa :
1 l otet de 9 grade
2 l apa
4-5 linguri de zahar
4-5 linguri de sare
boabe de mustar
boabe de piper
foi de dafin
ceapa taiata julienne/solzisori/intreaga daca e mica-mica gen arpagic mai mare
morcov taiat rondele
hrean
usturoi catei
castraveti( +conopida+sfecla rosie daca pun mai in septembrie).
Pun la fiert tot mai putin ceapa,usturoiul,hreanul,castravetii. Dupa ce da doua-trei clocote las zeama sa se raceasca sau sa se faca calaie , si o pun peste legumele asezate frumos in borcane sau bidon de plastic. Nu mi s-au inmuiat niciodata castravetii .
Simina am vazut pozicile,sunteti tare frumosi toti trei .
Anna mor dupa carliontii lui Vladut! S-a distrat la petrecere din ce am vazut.
Picky am primit racoarea ,m-am plimbat in carrefour cat a fost tare cald afara .
Si eu abea astept sa vad reactia lui Paul.
Revin,ma enerveaza o musca ,nu stiu pe unde a intrat,dar daca o priiind..... ii smulg aripile. Plus ca Paul nu a dormit decat 30 de minute,asa ca e varza,ii e somn si are nervi.
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 32+ cu Ioana Teodora
AMR 8 saptamani
emanouela spune:
sara buna
simino, la cazane, acolo....cica lesini de frumusete, asa cum zice si ana...mai e si sf gheorghe, in delta....si acolo as vrea sa ajung. mda, asa e cu copil
cris...fata, am zis 5 asaaaa, sa fie acolo.....va na, era 2,80/2,50, sertare, rafturi, na...da-l in colo ca nu imi bat capul cu el, el a pierdut, eu nu
Ikea nu e in Iasiiiiiiiiiii....ca acolo m-as fi dus si rezolbat problema....in Be ditamai dulapul cu sist de sertare in dulap, si toate prostiile m-a ajuns in jur de 400 euro
picky nu stie de leg mea cu Be...dar presupun ca s-a bazat pe faptul ca-s femeie ca doar pe mine m-a vz si ce si-a zis...
azi am fost majoreta, a dat prietena lu fratemiu ex auto....m-a batut soareleeeeee in cap de m-a ruptttttt si-a si bronzata in dungi ...deci is varza
va pup pi tati si sper sa revin vurand cu baterii incarcate
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail