**Buburuze de 2009 in actiune(18)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Simina am primit pm-ul tau ..nici la tara nu mai e cum a fost odata ptr ca nici plantele nu mai sunt autohtone..semintele s-au pierdut in timp si s-au cumparat altele modificate.Clar nu ne mai multumim doar cu ce sa bagam in gura, acum vrem si noi electronice, ca sa ne faca viata mai usoara..dar toate astea costa..costa timpul nostru si al familiei noastre. In fine ar fi multe de zis..dar nu are rost sa o lungim, ptr ca pana la urma nu rezolvam nimic..
Cris eehee au prietene si pe la 7-8 ii vezi ca isi "studiaza" mandretele dintre picioare si am auzit multe cazuri..deh curiozitatea mare, deh pubertatea...ehe nu mai e ce a fost ...eu de abia astept sa vina sa se joace copii
Anna asa-i trece cam repede weekendul.si la noi a fost weekend lung ca a fost sarbatoare joi si al meu a facut pod si vineri..asa a avut 4 zile libere dar nu s-au simtit deloc...doar ieri ce ne-am relaxat cu o fuga la mare aici in vizita
Ema ma bucur nespus ca v-ati intalnit cu Virginia si ca baietii s-au distrat impreuna. Sa o pupi pe Virginia din partea mea

Ieri am dat o fuga pana la mare in vizita la niste cunostinte...era un frig afara, un vant si ploaie..si am avut noroc ca dupa amaiza s-a inseninat, a aparut soarele si chiar daca a fost ceva vant, am reusit sa avem o zi frumoasa.
Stefi era incantata de plaja si ca vedea mult nisip in jurul ei, am fost si in parc unde a intalnit un grup de copii care se jucau in iarba si care spre surprinderea noastra, a integrat-o si pe Stefi in jocul lor, chiar daca ea avea 2 ani si ceilalti de la 8 ani in sus..A fost o zi superba. Anna in prima parte a vizitei, la perosana in casa, mi-a plans, de fapt deja incepe sa cunoasca si sa faca diferenta dintre loc strain si acasa si imediat plange sau daca vede o alta persoana in afara de mami si tati, plange iar..pune boticul si mama ce ii mai curg lacrimile...si la Lili in brate plange, cu toate ca pe ea o vede ff des..dar na e o perioada.. O sa incarc si ceva pozici pe cont sa va arat.
In rest Stefi e o dulce, e deliciul orcui cand o vede si comunica cu ea..mai ales ca e asa scumpa cum pune ea intrebarile, cum isi raspunde... iar Anna e tot mai scumpica pe zi ce trece, vrea sa se joace, sa rada, pofteste deja la ce mancam noi sau sora sa cand o vede si saliveaza .ca de multe ori ii pun si ie putin pe buze doar sa dea cu limba sau o pun in alta parte cand mananca Stefi..
Am fata mare..stie cat are voie la tv pe zi..se uite si apoi singura si-l stinge si deja a inceput sa pedaleze cu fata..nu-i mult dar e un inceput ..am incercat sa o filmez dar e hoata si cand e pozata sau filmata se prosteste ..iar Anna comunica mult cu ursuleti ei, linge tot ce prinde in manunte, ursuleti sau paturica si daca o pun pe burtica singura revine pe spate, deja se impinge cu picioarele in spate de se misca din locul in care am pus-o sau se roteste in alta pozitie...ce mai deja e si ea mare, azi face 4 lunite asa ca dau de baut si ii urez la mai multe lunite printesuca mica si mami te iubeste mult, mult, mult

Gata ca m-am intins mult, vreau sa mai stau putin si apoi sa iesim la parc, profitam ca nu ploua si a dat de dimineata soarele

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Am scris si ficamea a sters... Am citit telegrafic,da' ma iertati,da?!
Picky multumesc!
Cris faina intalnirea. Arati bine, ce sunci?!
Lali tu esti o fire vesela de acolo si starea ta fresh! Fain ca vati intalnit!
Ema e bine ca te-ai vazut cu Ninia ca ai mai uitat si tu de ale tale! Asteptam pozele.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Dragele mele, ce discutii aprinse cu privire la pubertatea precoce v-au bantuit in wkd Eu nu sunt intr-o stare necesara sa dezbat, sunt cam amortita dupa wkd

Picky, sa-ti traiasca Anna, sa creasca mare si santoasa! O pup cu drag si pe Stefi care este fetita mare
Simina, se anunta o saptamana mai linistita? Ce ati facut in wkd?
Ema,a steptam poze Ma bucur ca ati avut zile pline si ca v-ati simtit bine
Cris, ati fost in plimbare la Mamaia? Ce mai face sectoriciul?
Lali, s-a reintors Paulica acasa?

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 18+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello fetele,azi nu avui timp sa intru deloc pe aici !!
Eu ma pregatesc sa merg la socrela,dar imi iau laptopul cu mine,asa ca nu scapati ,tot aici sunt pe baricade. Stau si eu cateva zile acolo,dupa aia vin din nou in oras.

Va pupic, revin mai pe seara sau dimineata!

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 34+ cu Ioana Teodora
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

da ce faceti chiulangioaicelor???
va las niste pozici de la intalnirea cu Virginia. maine ma vad iar cu ea

https://picasaweb.google.com/113606773946725967508/Darius#5633365499146028258

hai va pup

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata! A cateaaa! (hai la cafea!)

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaa..
haideti la ,perfuzabil cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Am in mine o oboseala de nu am cuvinte..am dormi si eu dar nu ma lasa lumea.Oripiliciul asta mic al meu mi-a dat trezirea la 8 fara si cainii de la 6 dimineata latra ca apucatii.
simina nu am mai fost la nici o plimbare,ci doar pana la real ca sa iau pampersi,ca moare cotetul si ma si vad ca raman la mijlocul drumului cta-cumpana .Ce scupm Andutu cu cafeaua,la sectorici ii amestec laptele cu cacao ca sa arate ca si cafeaua mea..numai ca eu beau cu ceasca,si ea cu ditamai cana.
picky deja de la varsta aia isi studiata "america" ?.S-ar putea ca al meu sa nu fie acasa cand veniti voi,dar lasa ca stiu si eu sa ma grataruies.Fata,ai tititze marimaine-poimaine o sa vad cum te ajuta ele la treaba si la cumparaturi.
alynta puii ce fac?
ana pai ce sa facem si noi,unii politica,iar altii probleme existentiale?o fi de la caldura?.Din pacate nu am mai ajuns,ca dacia are inceput de sfartsit,iar skodita e inca in service si suporta interventii chirurgicale la greu.Sper ca pana imi pleaca soata sa reusim sa mergem intr-o zi cateva ore doar noi si fata.
lali asa te vreau fata,cu laptopul dupa tine.te duci sa-l aduci pe Paulica,ai?
cuscra ce faci fata?pai tu pui paie pe foc si arati poze cu giner-miu in ipostaze din astea?Nu te gandesti ce o sa-mi faca fii-mea?virginia,vezi ca Dariusica e luat deja,da?.Ma bucur ca s-au inteles bine kinderii si vad ca s-au distrat la maxim.

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Buna dimiiii!!!!

Eu va salut de sub vie de la socrela !! Ea taie lucerna pentru iepuri,Paul o acompaniaza,si se joaca cu "piiii"(puii) si ue tastez. Ce frumoasa-i viata!

Picky sa va fie de bine plimbarea !! Mai ,ce maricica e Anna,deja se intoarce! Inseamna ca e vanjoasa tare ! O sa iti trimit si eu un pm cu numarul meu de tel . Eee,sunt asa niste smecheri copilasii astiaaa, si Paul bodoganeste toata ziua,am vazut ca a inceput sa spuna mai multe cuvinte,dar daca dau sa il filmez se alinta si nnu mai spune nimic.

Aaah ce tare miroase cafeaua asta langa mine, cafeaua cu lapte a socrelei...

Anna nu au fost discutii aprinse,cred ca suntem mai nostalgice eu cu Picky. Sunt multe pe care le vad altfel despre oamenii care toata viata si-au muncit pamantul,iar mancarea si-au luat-o de acolo,si acum pur si simplu nu mai vor. Da,inainte era mai usor sa lucrezi pamantul,dar acum e grea sapa, vor numai cu utilaje sa faca totul,si la sfarsit sa scoata productie cat pentru suprafata tripla. Si nu am mai continuat pentru ca sunt printre noi fete care stau la tara,si nu as fi vrut sa se simta nu stiu cum.

Paul arunca cu pamant in pui si se amuza asa tareee...

Am vorbit ieri cu Getuta,sunt bine si ea si fata,se impaca mai bine cu Cezar si va pupa pe toate.

Serialbastre multam pentru cafea!!!

Ema pozicile o sa le vaz cand ajung acasa la mine,ca am doua liniute la modem,abea reusesc sa citesc si sa trimit mesaje,la poze m-as enerva cumplit.

Si acum ne faci in ciuda ca te vezi cu Virginia si azi,a? Biineee, lasa,nu ma fac eu mare? Nu merg si eu la Iasi? Daca o sa mai fii acolo,sigur "te calc" si eu....

Va pupic,as papa ceva dulce,sa vaz ce are socrela prin casa sau pap napolitanele pe care le-am adus cu mine si care au facut-o sa i se increteasca parul,ca ea "nu mananca prostii de astea" ,doar inghetata la vafa, si multe altele ,dar nu napolitane...

Pentru Raisa
si 34+ cu Ioana Teodora
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

sa spuna hello!

Mergi la inceput

Cris da mai mamicule,il aduc acasa! Eee,m-am dat si eu bine pe langa grasunul meu si l-am luat...

Alynta sa stii ca sunt vesela ! Toata lumea imi spune ca aduc bunadispozitie oriunde merg. Si clientii la magazin ma bagau in seama tot timpulsi erau destui care preferau sa fie serviti de mine ca nu "eram acra ca altele" . Si drept dovada ca eram indragita,inca ma recunosc oamenii care m-au cunoscut la patiserie,unde am lucrat acum 4 ani,si de la magazin unde am intrat in concediu acum aproape doi ani...

Pentru Raisa
si 34+ cu Ioana Teodora
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput