pentru fetele din Germania...??
Aseara la noi la televizor a fost prezentat un cintaret german...am inteles ca este nascut in Berlin...Maximilian Heker(nu sint sigura ca asa se scrie numele de familie)
Am inteles din interviu ca este la al doilea concert aici in Israel.
Are o muzica destul de interesanta care se pare ca a prins la tineretul de aici. Dupa mine ...cinta ceva in genul lui Kraftwerk si muzica anilor '80...
Voi a-ti auzit de el? Ce parere aveti?
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
Raspunsuri
iris spune:
eu nu prea ma uit la tv, dar cind ii dau drumu' hop :dieter bohlen, ma baga in boala (de nervi), e cel de la batrinul modern talking, your my heart , your my soul...mi-i tare nesuferit bietul de el, ca de , imi placea alalalt beiet...brunetu'...dar zau nu vad cum ar putea cinta un neamt frumos...glumeeeeesc!
sorry ella- oricum sint curioasa daca stie vreuna din noi ceva de cintaretul heker- ce inseamna sa fii emigrata in germania si mama- habar nu avem ce se cinta pe aici...eu aud muzica nemteasca la aerobic, nu e rau, dar nici grozav...
pupici
Alina spune:
Draga Lilach,
Sotul meu e german dar nu a auzit de cintaretul asta
,eu nici atit.
Iris,eu ascult numai posturi de radio nemtesti dar cu muzica internationala,muzica germana nu-mi place.Nici macar nu am avut curiozitatea sa-l ascult pe Peter Maffay(nascut in Brasov si cu o cariera impresionanta aici in De).
Alina
lilach spune:
Tipul nu cinta deloc in germana...numai in engleza.![]()
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
camelia-daniela spune:
Dragä Lilach,
nici eu nu am auzit de el si stau la Berlin de 14 ani...de regulä, ii cunosc pe toti, cu toate cä nemtii cam lasä de dorit in acest domeniu!!
Dar totusi sint si citiva nemti, care au reusit sä facä anumite melodii cintate in nemteste, sä sune f. frumos si le ascult cu pläcere cind le aud la radio!!![]()
Ii cunosc si pe cei de la Star search, sau celelate emisiuni cu noi talente ( cä sint o grämadä de astfel de emisiuni pe aici )...dar acest nume, chiar cä nu l-am auzit niciodatä! Sorry!
Pupici de la Cami.
Lauraa spune:
Nici al meu barbatzel nu a auzit de el... Mai, v-o fi mintzit aia
!
Cat despre cantaretii germani, fetelor, as avea o micuta corectura... Ei exista si sunt buni chiar... Cine nu a auzit de Scorpions, Pur, Nena, DJ. Bobo, Sandra, Modern Talking,No Angels, etc,etc... Acum nu trebuie sa va placa voua neaparat,dar unora le place.. I-am pomenit pe unii de care sunt sigura ca auzit cam toata lumea,mai sunt si altii desigur la fel sau chiar si mai talentati.
Laura si iubirea mica din burtica (14 saptamani)
Alina spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
Nici al meu barbatzel nu a auzit de el... Mai, v-o fi mintzit aia!
Cat despre cantaretii germani, fetelor, as avea o micuta corectura... Ei exista si sunt buni chiar... Cine nu a auzit de Scorpions, Pur, Nena, DJ. Bobo, Sandra, Modern Talking,No Angels, etc,etc... Acum nu trebuie sa va placa voua neaparat,dar unora le place.. I-am pomenit pe unii de care sunt sigura ca auzit cam toata lumea,mai sunt si altii desigur la fel sau chiar si mai talentati.
Da,da,ai dreptate!Scorpions,Modern Talking,Sandra sunt internationali.Dj Bobo nu e din Elvetia?Eu asa stiam.
Eu ma gindeam la muzica germana,volksmusik.De asta nu ascultam si nu ne place!
Alina
Lauraa spune:
quote:
Dj Bobo nu e din Elvetia?Eu asa stiam.
Ba da, ai dreptate, am uitat
. Voiam sa-l pun si pe Falco dar ala e austriac. Muzica nemteasca populara nu ascultam nici noi, numai lui tata ii place si îi mai fac CDs. Laura si iubirea mica din burtica (14 saptamani)
camelia-daniela spune:
Laura,
eu nu mä refeream la cintäretii nemti, care cintä pe englezä!!
Bineinteles cä cei pe care i-ai enumerat tu, nici nu inträ in discutie!!![]()
Eu mä refeream la cei care cintä melodii in nemteste, dar nu Volksmusik!!
Cei ca Xavier Naidoo ( care cintä aproape numai pe nemteste ), Sabrina Setlur, Girls Camp, Ben, Herbert Grönemeyer s.a.
Mie personal imi plac melodiile lor, dar nu mi-am cumpärat niciodatä vre-un CD cu ei...ii aud destul de des la radio, in fiecare zi!!![]()
Cami.
Lauraa spune:
PAi n-ai zis la care te referi.Ai zis ca nemtii nu se pricep la muzica si de aici fiecare intelege ce vrea. NU? 
Mie imi place Xavier Naidoo (chiar foarte mult) Herbert Grönemeyer, Nena, etc. Nici eu nu mi-am luat CDs cu ei,dar eu nu imi iau CDs cu nimeni, fie el cine-o fi. De ce avem Net?