LMA Daria - Delfinasi in straie de sarbatoare(157)
Raspunsuri - Pagina 20
crissteo spune:
Multumim din suflet pentru urari!
Mai avem si noi o luni ta si implinim un an! SDi voua va dorim tot ce e frumos sa fie in viata si in familiile voastre!
Multumim Georgia23, Puiutzmic, Rodyka, Ainotna, Bumblebee, AdrianaBuc, Coteasca, Ooana, Bamboletta, Ramonasin, Aelita, Ramo1901. Sper ca nu am uitat pe nimeni, daca da, multumesc acum.
Noi sunetm bine, Berti se simte bine si face prostioare, acum ne pregatimn sa iesim la plimbare. Iar suntem singuri acasa, o sa ies numai eu cu ei si cred ca numai cu bicicleta, sa nu mai car si caruciorul degeaba. Sigur Berti la ce zi zbuciumata a avut azi, nu va sta decat agatat de bicicleta lui Teo.
Pupam cu drag
bumblebee spune:
Cat a dormit plodenstein am prestat una bucata tocana de legume dupa care am fugit la dintolog, ca v-am mai spus ca in gura mea se efectueaza niste lucrari de santier.
Asta micu' maraie langa mine. Ce sa-i facem, fiecare cu sunetul specific al casei, unii cu liftul, altii cu vreo cale ferata, io cu muzica lui Vichisor.
Mie-mi face impresia ca Daria cam umbla prin cluburi.
Imaya, Andrei e tare tare frumos!!
Am vazut-o si pe Tania-Maria si pe a sa mamica, tare frumoase sunteti si voi!
Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
MAREA INTALNEALA - MUNTE
pt 27 aug - 7
bumblebee spune:
Paula, sa stabilim un lucru! Jon bon Jovi a venit in Romania pt mine! Dar mi-a propus sa divortez si sa plec in lume cu el si n-am vrut.
Mi-as fi dorit sa-l vad.. dar l-am vazut pe Sting, care mi-a uns sufletelul.
Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
MAREA INTALNEALA - MUNTE
pt 27 aug - 7
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Paula, sa stabilim un lucru! Jon bon Jovi a venit in Romania pt mine! Dar mi-a propus sa divortez si sa plec in lume cu el si n-am vrut. |
vai tu ALINA, de ce nu l-ai trimis la mine?! eu as fi plecat in lume azi cu oricine, dar nu mi-a propus nimeni . eventual daca luam cateva mamici de pe-aici...
azi am facut si eu experimente, mi-a facut pofta CRISSY , asa ca am pus in masina de paine de o dulceata de caise! si m-am gandit ca or iesi 2 borcanele, dar au iesit 4+1, din care piticul nu mai e, intre mine si Isa (cu orez) n-a avut nici o sansa! eu nu le-am facut pentru pastrare, dar 2 din ele au facut vid, asa ca le-as putea pastra si chiar sa mai fac. haha, de parca de dulceturi am eu timp acum... dar masina are!
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonasin La multe lunite : Albert Simon,Maeva Caterina, Tudor Stefan,Bebe Multumim pentru urari : crispro,carla2008,giorgia,crissy77,paula_m,coteascapuiutz mic, rodyka, ainotna,eladea,bumblebee,saddie,michelle,beluistef,ooana,bamboletta,, sper ca nu am uitat pe nimeni www.youtube.com/watch?v=kpRxNzv9JKk" target="_blank">aici este filmuletul de azi dimineata, enjoy Ramona, mami fericita de Daria Cristina |
am vazut micuta lasat comentariu
Matei - luna a 12-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Paula am uitat sa te intreb pana la urma diagnosticul a fost enterocolita? si sursa?
l-am vazut pe Raul, pai nu arata a copil bolnavior - sa-i spui ca noi il iubim mult si il asteptam sa ne "investigheze" casuta
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
ooana spune:
Tina trimis PM
Noi 2
racusor2010 spune:
ta-tam:
http://www.biensavvy.ro/colectie.aspx?id_colectie=18&id_rochie=892&perspectiva=top&pas=0#aa
Bumbleeblee off, tot cu maraieli piticul? te inteleg perfect si Andrei are uneori niste zile cand ne maraie si creierii in cap, si daca mai suntem si noi obositi de la munca, cu greu ne pastram calmi si senini pentru iubirea noastra
eu am fost la bon jovi auper tare concertul!!
OANA eu i-am facut pe la 7 luni, dar nu mai tin minte ce ...sideremie, calciu, si analize de urina, cred ca atat.
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
racusor2010 spune:
intru mai tarziu dupa ce se culca piticania, sunt franta. am multa treaba la birou si vin obosita acasa si sunt tare suparata ca nu pot sa il distrez pe Andreiu cum si-ar dori el
saracutul mi-a adus sandalutele sa il scot afara, dar era asa de cald, ca nu puteam, i-am explicat ca dupa ce papam de seara iesim afara, adica la 7. i-am dat o gentuta plina cu machiaje sa le scoata, cutia de remi, de sah, orice sa isi caute ocupatie
si apoi afara, tati a venit tarziu..revin
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum