LMA Daria - Delfinasi in straie de sarbatoare(157)
Raspunsuri - Pagina 16
eladea2005 spune:
salutare si de la noi...
n-am mai avut timp sa intru, asa ca scriu acu repede, repede, pana nu se trezeste F...noi suntem toata ziulica pe afara, am mai avut ier si musafiri, o verisoara cu cei 2 copii din dotare, ce sa mai zic...a fost o nebunie...am stat pana seara si astia micii au fost rupti de-a binelea...
denisa, haha, si eu am aceeasi dilema? sigur ai nascut gemeni acu 1 an? cred ca daca n-as fi vazut poze cu burtica ta, cand erai gravi, clar nu te credeam...arati BESTIAL!!!! FELICITARI! faina distractie ati avut la petrecere...
ilinca, v-ati distrat si voi bine, din cate se vede...minunat tortuletul...felicitari mami! n-as reusi nici in 1000 de ani sa fac asa ceva...pupam Victoras dragalas...
michelle, esti f sexy mami...minunata rochita...arati fff bine!
paula, imi pare rau de Raulito, saracutul...sper sa va reveniti curand... tare nazdravanul mic...
ochidut, asa sunt mamele, te inteleg... dar trebuie incet incet sa ne obisnuim si cu asta, in curand vor merge la gradi, apoi la scoala, prin tabere, trebuie sa fie si ei mai independenti...nu e nimic rau in asta, dimpotriva...si mai ales ca e pe maini bune acolo... hai, mami, relaxeaza-te si tu putin...
tina, si eu alaptez, inca...chiar si ziua ii dau sa mai suga, de sete cel putin...si F e indragostit de tzitzi... nu stiu zau cand scapam...
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - ziua lui Filip
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Alice_Elena spune:
si pe noi ne-a trezit mara tot la 8. acum doarme. ce le mai dati de mancare la copilasii astia? ca zau daca mai stiu ce sa ii dau...
noua ne-a facut soacramea bors de peste, peste prajit si ardei copti ccu sos
poza cu noul bebe
mara
Mami de Mara Nicolle
(20.08.2010) si 14+
lalala13 spune:
SALUTARE FETELOR!
tina condoleante! cuvintele sunt de prisos
cat despre brd eu nu as merge pe mana lor dar asta e o optiune personala
eu de cand am aterizat inapoi sunt ori plecata cu treburi/intalniri ori am treaba si nu mai apuc nici sa scriu ..
aseara puiului meu i s-a decalotat puta de tot si saracul asa il doare si nu ma lasa deloc sa-l curat. i-am dat cu betadina dar mi se pare acum ca are un miros pisu lui, sper sa nu faca infectie. mi se rupe sufletul
ce avatere avem..ma trezesc si eu :)
acum un an imi aduceam iubirea de la spital..mare zi a a fost..off cum trece timpul
lalala13 spune:
mai CARMEN ce mai faci??? sa stii ca mi-e tare dor de tine. mai zi-ne ceva despre Leti![pup]
ramonavlas spune:
Tu fetelor, eu nu mai apuc deloc sa intru, nici macar sa citesc d-apoi sa mai si scriu.
Ne trezim dimineata la 7, ne schimbam, ne jucam, papam si la 9.30 iesim la plimbare. Pe la 11 adoarme si atunci venim acasa si eu ma apuc de treaba, aspirat, spalat pe jos, spalat haine, calcat, spalat par, facut mancare. La 14 vine sotul de la munca, mancam toti trei si eu am plecat la munca, unde stau pana pe la 21.
No cand sa mai intru si pe forum....dar imi lipseste atat de mult....
Acum sa trecem si la vestile bune:
- azi maine ne mai iese un dintisor (al 7-lea);
- dupa ce a cazut, o saptamana nu a mai vrut sa umble singura deloc, de sambata si-a dat iar drumul;
- ne-a venit in sfarsit mobila, arata casa asa cum mi-am dorit;
- ne pregatim de ziua lui Raisa, unde totul va fi Hello Kitty...ca si camera ei de altfel;
- aseara ne-am hotarat sa mergem vineri 1-2 zile la Felix si apoi vreo 4 zile in Ungaria la Hajdu;
- fac masaj anticelulitic in fiecare zi;
- m-am apucat de sport, in sfarsit, nu mi-a placut niciodata insa acum chiar mi-a placut, asa ca marti joi de la 20 sunt la aerobic.
Totusi, sunt mai multe vesti bune decat celelalte.
Va pupam si sper sa intru pe aici din ce in ce mai des.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
crissy77 spune:
Fetele, ati citit in partea de sus a paginii? Cateva ore forumul va fi indisponibil.
bumblebee spune:
Neata!
La multi ani,Daria!
Raducu, Berti, Stefan
Al meu se culca dupa ora 22 si se trezeste la 7. Eu chiar de-ar fi sa dorm ca el, tot putin mi s-ar parea, dimineata mai ca l-as lasa la povesti singurel. Are tot 2 reprize de somn, una de juma' de ora si somnul de pranz care de regula e pana in 2h, dar in cazuri exceptionale poate depasi.. O fi bine, dar e marait de somn de-mi vine sa-mi iau campii.
Ieri mi-a facut bucata, cat i-am facut papica (curata si taie o ceapa, o rosie ) asta micu' numai cu maraieli, eu mai cu un cantecel, cu un pupic, ma gandeam eu ca o rabda cateva minute..dar nu, a inceput cu urletele. Dupa ce am terminat papica eu am vrut sa-i pun un borcanel pt we (ca avem nunta si timp din parti..), eii, urletul s-a transformat in ragete, bre', m-a scos piticul din ale mele, de alea cu tranteli.. Am incercat sa-l linistesc, dar tacea doar in plimbare, daca ma asezam sau il puneam jos, urlete, ragete.. L-am pus in pat, l-am lasat cat am pus borcanelul, ca asta chiar nu o puteam face cu el, dar nu vroia sa se linisteasca, l-am mangaiat, l-am zguduit, am strigat la el, l-am stropit cu apa, dar a mai durat cateva minute, simteam ca tampesc (de fapt cred ca am luat-o pe aratura), l-am mai pus in patut (asta ca sa nu-l gaseasca tac'su la usa) 2 minute, am acoperit borcanelul dupa care l-am luat, restul mancarii s-a ars..
Dup-aia am aspirat cu el in brate, sau in carca, a si adormit asa, evident cand am vrut sa-l pun in patut s-a dus tot somnul, urlete din nou.. Am continuat aspiratul si dup-aia l-am culcutat. In 10 minute iar urlete.. Dar dup-aia a dormit inca o ora jumate..
Azi dimineata dupa ce ne-am trezit l-am pus in carut si am fost pana in piata, am cumparat niste visine pe care vreau sa le pun la congelator. A adormit cam 30 de minute in carut, dar tot se freaca la ochi.. Parca nu-l lasa cineva sa doarma..
Vroiam sa ma operez imediat dupa ziua lui, dar cred ca mai aman, pana inainte de sarbatori. Stiu ca ar trebui sa aman cu anii ca sa am cu cine ma intelege, dar poate totusi, daca mai creste putin, daca o merge mai bine si o sa aiba si tati mai mult timp va fi mai bine
Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
MAREA INTALNEALA - MUNTE
pt 27 aug - 7
michelle1981 spune:
Buna dimineata la pranz
Am adormit-o si eu pe Bianca. Vad ca nu mai adoarme asa usor singura in patut, se tot invarte si mornaie, pana la urma o pun in carut si o legan si in 3 minute adoarme.
Trebuie sa iau un carut care se lasa la orizontala in Turcia.. uff
Si seara tot asa se invarte, uneori si o ora.. Nu plange, doar ca se foieste mult pana adoarme.
Ramo - bravo pt sala
Rody, Ilinca - frumoase poze.
Wow ce tort! O sa ma inspir si eu
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
saddie spune:
Ziua buna fetele mele dragi!
N-am mai reusit demult sa intru sa va salut iar de citit am citit printre picaturi.
tina condoleante, sa fii puternica pentru puiutul tau si sa te bucuri ca macar tatal tau a apucat sa te vada fericita si implinita alaturi de familia ta.
La multi ani tuturor delfinasilor care au implinit un anisor de cand nu am ma reusit sa intru! Voi intra si pe fiecare capitol dedicat sa urez cum se cuvine.
paula pupam pe Raul si pe voi sa va faceti bine. Cum mai sunteti?
Am vazut toate pozele cu delfinasii frumosi. Avem niste minuni de copilasi!!!
crispro super la voi in curte!
rubia si voi ce casuta frumoasa de joaca aveti!
Cu MI din pacate noi nu vom putea ajunge, deoarece pe 20 august mergem la o nunta la niste prieteni dragi asa ca am amanat ziua Medeei pe 27 august. In schimb vom sta la pensiunea lui ochidut intre 7-19 august si speram sa prindem macar un week-end de joaca cu Larisa
paula_m spune:
Salutare!!
Iar am tuns copilul. Imi cam pare rau, dar asa transpira noaptea, tot era ud pe parut.
Nu a mai facut scaune moi, de fapt nu a mai facut kk deloc, dar de mancat tot nu vrea...
Crissteo, pai dr mi-a zis ca singur nu e de la borcanel, ca atunci facea o indigestie mai usoara. E ceva luat din aer...Tb sa trecem si prin asta!!
Michelle, am vazut si eu rochita ta frumoasa!! Tare bine arati!!!
Racusor, tu ai pus poza cu rochita ta albastra? Ca eu am pierdut-o pe undeva pe traseu!!
Oana si pe voi v-am vazut pe FB nasi. Si tu ai avut rochita frumoasa!! Tare mult imi plac mie genul asta de rochite...
Lalala, voi i-ati decalotat puta? Sau ati mers la medic? Asta e un subiect la care nici nu vreau sa ma gandesc... Cuma fost la mare? V-ati bronzat?
Saddie, iti trimit imediat PM!!
Nu mai stiu ce voiam sa zic...Aaaa, am vazut si eu tortul Ilincai!!Arata chiar super bine!! Nu esti cumva prin 23, 24 iulie prin Ms, sa ma ajuti si pe mine la tort!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare