LMA Daria - Delfinasi in straie de sarbatoare(157)
Raspunsuri - Pagina 13
puiutz_mic spune:
ochidut, draga de tine, te cred, te inteleg! eu nu cred ca as putea sta fara Raducu, offf, sper sa nu fiu nevoita vreodata... cel putin pana pleaca in tabere...
esti puternica, sa stii!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
puiutz_mic spune:
Paula, ma bucur ca Raul e mai bine si ca papa macar HN-ul. sa stii ca Raducu chiar a luat in greutate de la Humana HN.
voi cum sunteti? de la ce aliment ati patit-o? sanatate multa!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ochidut Si cateodata asa as vrea sa stau singura, sa lenevesc, sa nu am nici un program sau raspundere. Iar acum ca sunt singura, nu m-am relaxat deloc, sunt ca pe arcuri, nu imi gasec locul in casa si ma intreb in continuu de cand am venit ca eu ce fac acum...nu imi gasesc locul....dar nici nu fac nimic.Ma gandesc doar ce as fi facut daca era Larisa acasa. Si mai suna si Paul si imi zice: acum probabil bucurica noastra mananca, acum bucurica noastra se joaca, acum face ....... Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
acum cand am fost la nunta au fost primele 10 ore in care a stat cu mama - din astea inca vreo 3 ore fost si Marius iar 1 ora a fost cu noi la nunta - dar nu am putut sa ma detasez si sa ma distrez fara sa ma gandesc la el, fara sa sun de 2 ori sa vadce face plus ca la 19,30 am plecat acasa sa il alaptez si sa il pun la somn
deci pana la urma nu au fost 10 ore fara mine ci doar vreo 7
si cateodata mi-as dori sa am o zi doar pentru mine, dar cred ca nu realizez ca nu asta imi doresc de fapt daca e sa ma gandesc mai bine
Matei - luna a 12-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
rubia spune:
Hello
Am adaugat cateva poze cu fii-mea (tot pe grup).
Cam slaba activitatea pe aici,toata lumea e pe-afara sa se racoreasca ...
crispro spune:
Hello!
Rodi, ce faine poze, sunteti 3 fete faine!
Nu mai stiu ce poze am vazut... is dusa... cu pluta, evident.
copilul azi a dormit o tura doar, de la 12 la 13. Deja e a 4-a zi cand la a doua tura nu reusesc sa il adorm. Asa incat daca vrea o singura tura, asa facem. Doar ca o mut mai incolo, dupa 13:30, sa ii dau pranzul.
Azi la culcarea de seara a papat 70 lp, atat. Si aia dupa ce a adormit, ca nu a vrut deloc. dupa vreo ora juma am mers la el, sa incerc sa ii mai dau, dar nu vrea deloc lapte. nu am ce sa-i fac...
Sa-l ajutam pe Alex
ilinca79 spune:
Mai fetelor, sunteti niste dragute, multumim pentru aprecierile ref. la poze
Despre tort: imperfectiuni au existat, credeti-ma, si se vad bine chiar si in poze. Am copt un pandispan clasic din 20 de oua(daca nu stiti reteta v-o dau cu drag) intr-o tava dreptunghiulara de praji, apoi mi-am confectionat un tipar in forma de 1 din hartie de copt si am decupat tortul dupa el ("pierderile" rezultate din taiere le-am uns cu gem si le-am "valorificat"). Crema am facut-o din 500 gr. frisca naturala + 500 gr. branza de vaci + 3 piersici mari. Piersicile le-am curatat de coaja, taiat cubulete si fiert 2-3 minute in apa cu vanilie. Cu zeama am insiropat pandispanul.
Fondantul l-am facut dupa reteta www.culinar.ro/forum/continut/Tehnici-ustensile-ingrediente/13878/Pasta-de-zahar/" target="_blank">asta, dar m-am chinuit mult cu el, pentru ca n-am gasit glucoza si am inlocuit-o cu miere...prima sarja am aruncat-o, in fine, pana la urma a iesit ceva
Ramonasin, ca intrebai mai devreme parca, eu am scris pe tort cu niste "creioane" cu pasta colorata de zahar de la Dr. Oetker. Le gasesti in orice supermarket
Ainotna intre timp fusesem si eu sa cumpar Lp si mi-am verificat teoria, am vazut ca ai avut dreptate Mie mi se parea ca e cantitate mai mica in cutia de Nativa.
Rodi, ce fete frrumoase la mare Da' ce temperatura are apa de zici ca e rece?
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ilinca79 spune:
ochidut nu fi necajita mami ca doar Larisa e pe maini bune si sigur ii prieste la aer curat. Trec repede zilele si imediat o vezi din nou
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
crispro spune:
Da, pozele cu frumosul Victor le-am mai vazut (doar ca prima data de pe telefon). Ce bine iti seamana puiutul! Si ce bine arata tortul!
Sa-l ajutam pe Alex