LMA Daria - Delfinasi in straie de sarbatoare(157)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Bamboletta, si ai mei copii si-au schimabt programul. Teo abia s-a trezit si Berti doarme inca, de la ora 5.

S-a racorit si la noi, bate vantul, imi doresc sa ploua un pic ca prea ne-am copt.

Tina, Dumnezeu sa-l odihneasca si voua sa va dea putere si liniste! Grele momente pentru tine si toti cei dragi, dar tati tau te va insoti mereu, chiar daca de la un pic de distanta. Te imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Paula, am asteptat cu sufletul la gura sa vii sa zici ca voinicu e bine. Dupa ce am patit eu, am ramas marcata. Voi cum va simtiti? Care a fost cauza?
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Crissy ti-am vazut voinica.Bravo Bea!!!!si a mea la fel se chinuie dar nu prea reuseste sa se urce ca o trage fundul baban in jos.Mateo in schimb e mai sprinten.

Crsipro eu ti-am vazut pozele din curte,mami dar parca sunteti la gradi.F frumos,iar feciorasul tau e un mic don juan cum ti-am scris,asa o privireeee.....hm...

Giorgia unde ai pus pozele?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

FETE,reteta de maio a Aelitei e senzationala. Din lapte,ulei,FARA OU,bagi blenderul,nu il misti deloc,intr-un minut iese maio bun bun.Teoria o stiu,pana acum o luna si practica,ca doar maioneza asta o fac inca din sarcina ca eram stresata sa nu iau salmonela,e coli,etc(de la ou,carne crude)ma rog,si ce minuni ma mai stresau pe atunci.Si faceam lunar.Am impresionat-o pana si pe soacra-mea cu maio facuta intr-un minut pe ceas.DAAAAr nu mai imi iese de catva timp incoace,decat in a 5-a incercare!
cum nu stiti faimosul filmulet al Aelitei facand maio cu blenderul?

Mergi la inceput

Ramona, ce frumoasa e Daria si ce zambareata!

Mai foloseste balansoarul? Eu nu reusesc sa-l mai pun pe Berti in el, se urca pe el si ii place sa-l tii de manute si sa sara de pe partea mai inalta.

Nu stiu cat il mai plimbam cu caruciorul. Acum ca si-a mai revenit un pic, nu vrea decat in picioare. Aseara, am iesit toti 4, Teo cu bicicleta si Berti in carut. Cand a vazut bicicleta a inceput sa ridice mainile in carucior si sa tipe, l-am dat jos pana la urma.

Si cum a vrut el sa mearga: in picioare, in spatele bicicletei, o impingea de portbagaj. Daca puneai mana pe bicicleta, jale, el singur si atat sa puna mana pe ea. Asa ca l-am plimabt pe Teo cu caruciorul si Berti a plimbat biciclu.
Dar si Teo s-a distrat, scotea sunetet ca bebe si cerea titi. Am ras cu lacrimi, se uita lumea dupa noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Vazut si eu poze care mai de care mai frumoase

Toate slabanoagele DC-ului (se stiu ele care) sa nu se mai "certe" intre ele care is mai slabanoage, ca si asa va invidiem, sunteti niste frumoase
Denisa, vorba lui Crispo, poate intra lumea la suspiciuni ca i-ai nascut tu pe pici.
Ti-am vazut si tie pozele de la petrecere, tare frumos dar si nebunie cred, imi si imaginam. Oricum superb pentru copii.

Eu va invidiez pe cele care stati la curte, e asa bine pe caldura asta sa ai un petic de verdeata.

Michelle, Ooana, mi-au placut foarte mult rochiile voastre.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Ilinca, ce baiat frumos am vazut!

Si ce tort!!! Te pricepi, nu gluma. Reteta, poti sa pui? Ca tot ma gandesc sa incep dieta de maine Dar la modul cum arata, clar nu pot dormi la noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Nu stiu daca vi s-a intamplat vreodata si sa nu credeti ca exagerez, nici macar un pic, dar mie imi este efectiv rau fizic de dor.
Am lasat-o pe Larisa la munte
In primul rand pt ea, ca era caldura mare in Bucuresti si aveam o saptamana super aglomerata, as fi ajuns numai seara tarziu acasa. Daca tot avem locul asta, m-am gandit ca i-ar face si ei bine putin aer curat, joaca prin curte....etc. Am convins bona, s-a dus cu ea si fac cu randul, cand are timp sta mama, cand nu, bona.
Dar tare imi e rau, am avut toata ziua stomacul ghemotoc, exact senzatia aia care o ai la examene, parca o aud/vad tot timpul, dimineata m-am dus din reflex la ea in camera, cand am venit m-am dus direct la mine in dormitor ca nu puteai sa ii vad jucariile ca mi se facea si mai dor. Mai, dar sa nu ziceti ca sunt nebuna, dar pur si simplu ma doare capul tare, imi vine sa vomit si mi e asa dor de ea si imi vine sa o pup, ca imi vine sa plang.

Ieri cand am plecat am plans in masina si mi-am adus aminte cum plangea mama in gara cand plecam in tabara iar eu radeam "ia uite, iar plang mamele astea". si ce ne mai amuzam
Na, poftim ca s-a intors roata, ca intotdeauna in viata.

Si cateodata asa as vrea sa stau singura, sa lenevesc, sa nu am nici un program sau raspundere. Iar acum ca sunt singura, nu m-am relaxat deloc, sunt ca pe arcuri, nu imi gasec locul in casa si ma intreb in continuu de cand am venit ca eu ce fac acum...nu imi gasesc locul....dar nici nu fac nimic.Ma gandesc doar ce as fi facut daca era Larisa acasa. Si mai suna si Paul si imi zice: acum probabil bucurica noastra mananca, acum bucurica noastra se joaca, acum face .......

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

ILINCA l-am vazut pe frumosul tau,inclusiv la lectiile de inot!

MICHELLE OLALA, ce mami superba!!!

DARIA DE RAMONA,mai papusa dar tu mergi ff bine!incredibil!!!

deci pe fb mai sunt,fug sa vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ochidut, , nu stiu cum e cu departarea.. dar cred ca dragostea chiar doare cate-odata, dar Larisa e pe maini bune, e la aer curat, la temperaturi omenesti.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA
- MUNTE
pt 27 aug - 7

Mergi la inceput