LMA Daria - Delfinasi in straie de sarbatoare(157)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Hello mamici dragi,

fac si eu prezenta la apel Abia imi revin din oboseala petrecerii de sambata si a pregatirilor de dinainte, plus musafiri si ieri...a fost bine la petrecere, doar ca f.f. cald in apartament desi n-am fost chiar asa de multi. Picii s-au agitat, fiecare in treaba lui si cu jucariile lui, socializare mai deloc V a fost foarte in forma, a ras ca de obicei intr-una, s-a culcat dupa meciul de box doar Sper sa reusesc sa va arat niste poze mai tarziu.

Tina draga mea, condoleante, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe tatal tau

Alice felicitari pt. puta! Oare tu iti doreai fetita, ca stiu ca pomeneai de relatia frumoasa pe care o ai cu sora ta.

Crispro ce poze frumoase am vazut

Denisa ce super petrecere ati avut, unde e locatia aia asa frumoasa? Soriceii sunt tare scumpi iar tu arati ca un fotomodel

Paula un mare lui Raulica sa-i treaca enterocolita, si voua la fel. Daca aveti si voi inseamna ca nu e de la Babylove...chiar ma ingrijora chestia asata ca si noi numai borcanele din alea papam.

Michelle, ce bine te prinde rosul iar rochita iti vine minunat. Arati super, mami

Oana, hai povesteste cum a fost la nunta...am ochit o poza pe FB, ai fost foarte frumu' Mai vrem si altele.

Le-am vazut si pe Antonia si pe Daria, ce delfinase frumoase

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Nu nu ati inteles,nu scuipa doar ce au in gura sau isi fac greata le vine ianpoi si iar inghit.NU! Lor de obicei le palce toata papica,papa cu pofta,Carla mai cu joaca dar deschide juma de gurita.Eu vb de altceva!dintr-o data dau afara jumatate de bol,din stomacel direct pe masa sau la mine in palma.E super ciudat.oricum ca o greata se manifesta inainte sa dea afara.Nu imi explic.Meniul e cam acelasi cu mici variatii si ca acum o luna.

Aelitaaaaaa!!!!!te-am prins pe net.Acum am taiat 6 MAIONEZE!!!!!!HELP!!!!!CE nu fac bine?ca doar fac de apropae 2 ani,din sarcina cand tu ne-ai invatat!
am schimbat sticla de lapte,de ulei,blenderul.si nu e prima oara ca le tai.De o luna le tot tai,arunc la maioneze stricate de imi vine rau

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Denisa si mie imi facea asa Sasha, varsa cand si cand. Nu stiu sa-ti zic de la ce, am fost si la dr si i-a facut o ecografie abdominala, a zis ca nu s-a vazut nimic dar ca asta nu exclude un posibil reflux gastroesofagian. Mie mi-a facut asa inca de mic, dar cu perioade foarte mari de "pauza" intre "episoade"(chiar si o luna-doua). A mai zis ca atat timp cat ia ok in greutate nu-i problema. Eu m-am dus la dr pt ca se intamplase de cateva ori pe zi, vreo doua zile la rand. Acum cand il vad ca incepe sa faca moaca aia (am invatat-o deja, il stiu dinainte) incerc sa ii distrag atentia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Michelle superba rochita,e cumparata sau cusuta,ca am si eu niste evenimente in lunile aug si sept(nunti ,botezuri)

Laurica eu i-am dat ou fiert intreg ,dar eu si pt mine le fierb f bine(sa fie tari ca altfel nu le mananc)

alice felicitari pt putica

imi facusem planuri ca de maine sa mergem la plaja si cand colo vad acum la meteo pe A1 ca de maine incep ploile..

EDIT: Ma uitam pe niste hartii si am realizat ca acum un an exact incepand cu data de 11 iulie am inceput sa stau la pat exclusiv ,pt ca aveam col deschis si eu ma incapatanam sa-mi astept dr de rezerva sa vina din concediu, si pana la urma tot la al3lea medic am ajuns...am pus si niste poze pe grup,gen BEFORE si AFTER momentul zero.
Ma ia deja cu emotii ,se apropie ziua de 16 Iulie .

EDIT 2: am uitat sa felicit aniversatii: Yanis,Matei,Victor ,Andrei ...La multi ani!

Mergi la inceput

Ainotna, cutia de Nativa e mai ieftina decat cea de Nan, dar gramajul e mai mic...per total cred ca-s cam tot acolo la pret, sau poate Nativa o idee mai scump. Ai dreptate cu mirosul, eu n-as bea nici batuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

Mersi Cris, mare doamna ca intotdeauna

Ramona,mami fericita de printesa Daria-Cristina

Daria 10 luni jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Fetele care vin la mare va anunt vineri daca o sa fiu in oras sapt viitoare,ca am de facut niste deplasari la Bucuresti,Tulcea si nu stiu exact cand merg.Oricum nr meu este pe grup,puiutz il are de asemenea,mi-ar placea sa ne vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Denisa, eu maioneza o frec mereu cu lingura de lemn iar daca se taie pun cateva picaturi de lamaie. Poate ai pus mult ulei? Nu stiu reteta de maio a aelitei...

mara
Mami de Mara Nicolle
(20.08.2010) si 14+

Mergi la inceput

cateva poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

ilinca, ce de copilasi

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
9+