Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (29)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanna16 hello ladies, si noi citim, caci nu avem mai nimic de povestit viss - distractie placuta! yasmi - ma gandesc ca sunt doar etape trecatoare, pe masura ce mai creste cea mica nu va mai face asa ![]() ally - zi racoaroasa iti doresc va pup pe toate mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011) Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. |
![](floare.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
AllyLaur spune:
citat din mesajul lui madutza_bra deea, ![]() ![]() ![]() ally ![]() ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)
AllyLaur spune:
citat din mesajul lui ioanna16 fetele... am incercat si eu sa schimb poza, am redimensionat-o, i-am dat adaugare la profil... dar tot nu imi apare... ![]() ![]() fac eu ceva gresit??? mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011) Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. |
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](pupic.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)
![](images/user_woman.png)
lalely07 spune:
Buna dragele mele,
Si eu am intrat cam rarut..de fapt v-am citit dar nu prea am scris...
Citesc si eu de progresele puilor vostri si incerc sa regasesc si la al meu cate ceva:Vineri facem trei luni si pana acum facem urmatoarele:
-gangurim nevoie mare...scoate din ce in ce sunete mai ciudate...
-ne tinem caputul aproape perfect
-roteste capul si privirea in toate directiile
-impinge cu putere din picioruse...
-rade..si asculta cu interes cand ii vobesc..si cam atat!!
Dar nu ma panichez pt ca stiu ca va evolua si el...Asa fac si cu greutatea desi consider ca a luat foarte bine pana acum..avem 6,3 kg si cred ca pana vineri mai i-a el ceva acolo...Toata lumea care il vede zice ca este bine crescut si grasanel ..desi la varsta lui este cel mai mititel din parc..mai ales daca il compar cu cei alaptati cu LP... este un tantar pe langa ei...
VISSS...te tot strig cu rugamintea sa-mi trimiti si mie intervalele de dilatare pt incadrare la hidronefroza...Please nu ma uita..Azi am fost la eco si avem si microcalculi de 2 mm.....Concediu placut si relaxant..Mie imi place mult acolo...Ce as vrea sa mai plec si eu..sa ma plimb,sa stau la racoare,dar sotul nu are deloc concediu pana in septemebrie si abia atunci poate mergem cateva zile la munte...
Lavi..fetita ta are personalitate..eu cred ca a avut ea o zi mai agitata caci nu pare genul care sa faca scandaluri..Sper sa reusesti sa gasesti o cale de comunicare ..
Roxy...imi place ca tu esti o tipa tare relaxata..Ma bucura postarile tale pline de optimism...
Deea...cred ca a luat destul de putin gaza luna asta..Tine la silueta mititica..Dar nu ti-a recomandat ceva analize sa se descopere de ce nu i-a in greutate???Ma gandesc ca poate exista undeva o cauza si tb descoperita..pup mamica!!
Strumfy...hai cu noi...Nu mai fi supi..Fiecare are dreptul sa posteze ce vrea aici,nu tb sa iei totul atat de personal...
Alina06...cat are Luca greutate??Cred ca mult peste David..dar macar asa orientativ...sa ma compar si eu..
Madutza..Catalina esteo scumpa..as papa eu bulanasele ei..si este asa zambareata...iar ochisori cred ca ii raman deschisi sigur pt ca David ii are negri..nici urma de vreo tenta verde (ca ai mei)..asa ca eu nu mai sper la nimic...dar la ea se vede clar ca sunt deschisi..
Nu mai enumar nimic ca mi-e sa nu pierd mesajul..mai ales ca se vor face revizii la server..
Mamica de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
lalely07 spune:
Mai scrisesem un mesaj si nu s-a trimis..
Pisuc ..multumesc pt pontul cu suplimentul de la revista mami...si eu l-am luat si am gasit o multumie de detalii despre diversificare...
Simona..si in revista se specifica sa incepem cu supa de radacinoase..asa voi face si eu...Pup mamica superba!!
Mamica de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anamira/anamira.jpg)
anamira spune:
Buna fetelor
Si noi intram pe forum mai rar dar va citim zilnic, eu fiind mai mult genul care e tot pe drumuri. Suntem si noi in grafic sau cel putin asa cred, gangurim, ne tinem caputul, ne prindem de picioruse de sunt disperata cat de mult se zgarie pe picioare de la atata prins si asta nu ca nu-i tai unghiile tot la cateva zile. Azi chiar ne-am intors de pe spate pe burta, dar numai spre dreapta ca asa ne place deocamdata. Ma si sperie cateodata ca adoarme asa intoarsa pe partea dreapta ca capul in sus, dar probabil pt. ea e comoda pozitia. Avem si noi cojite in cap si am mai dat-o cu ulei de masline, insa n-am stiut ca tb s-o piaptan ca sa se duca. Am sa incerc si asta, iar daca nu intrebam dr.
Va pe toate si pe toti bebelusii
madutza_bra spune:
anamira, ma bucur ca mai dai pe aici
lalely, am sa pun o poza si cu Cristi la 5 luni, sa vedeti ce ochi inchisi avea. Si acum tot asa caprui au ramas. Deci sper ca fata sa ramana cu ei deschisi.
ally, nu am inceput diversificarea, vineri e prima zi si incepem cu suc de mar. Acum o pun in scaunel doar asa de joaca
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanna16/ioanna16.jpg)
ioanna16 spune:
ally - multumesc de raspuns, asta am facut si eu dar se incapataneaza sa apara poza
mai incerc
mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanna16/ioanna16.jpg)
ioanna16 spune:
hai ca am reusit!!!
lalely - ma bag si eu in seama, orientativ, caci pitica mea e cu 4 zile mai mica decat David... saptamana trecuta joi avea 5.700 kg; eu zic ca a crescut bine bebele tau
mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
AllyLaur spune:
citat din mesajul lui ioanna16 ally - multumesc de raspuns ![]() ![]() ![]() mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011) Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. |
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)