Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Am vazut cateva poze asa de frumoase!!!
BBYasmi - pai fata de cum doarme Lucas de exemplu, al meu e RedBull nu alta Succes cu cea mica, poate e si un pic de gelozie? (desi vad in poze cat il iubeste pe L)

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?

raluka ce dulce este Vlad, cred ca i-a placut tare mult la mare si lui

bb_yasmi dar ce a patit Iasmi? poate este o perioada asa mai agitata, de acum este maricica, vrea sa faca si numai ce vrea ea nu numai ce zici tu

pisuc nici Anastasia nu vrea sa bea lapticul meu din biberon. asa se strambaaaa.....

chiar, trebuie de acum sa o invat si eu cu biberon. dar de fapt, o sa-i dau papica din canita cu lingurita daca nu vrea biberon. ce, trebuie musai din biberon sa dam?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moulineta spune:

la multi ani millie!!!

la multi ani natalia de ama si andrada de millie!

Mami de zana buna Maria (05.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

roxy...nuuu, direct cu linguritza...o inveti direct de ce sa o inveti cu bibe, doar e diversificare, o inveti s apape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo, multumesc pt mesajul de azi!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Acum am parcat pitica, am umblat de buimace prin oras. Eu sunt orfana de copii si nu-mi prea vine sa stau acasa.

Scrish , sa va fie de bine botezul, ma bucur ca a iesit totul cum v-ati dorit.

Ralukab si eu vreau la mare cald sau rece, oricum numai sa simt aerul ala.

Miki nazdravan Vlad al tau, las asta inseamna ca e sanatos.Ilinca nu si-a modificat programul de somn.

BB yasmi, tipul care ne pune noua parchetul e din Timi. Voi in ce zona va faceti casa? El a zis ca lucreaza cu firma care construieste inspre aeroport. Mi-a zis o chestie naspa care se intampla la casele astea. Cica se tencuieste cu ghips, habar n-am cum vine aia) si cica ghipsul atrage toata umiditatea din aer si se umfla parchetul. Intrebati si voi cu ce va tencuiesc sa stii de-o treaba, eventual sa cereti tencuiala clasica.Ma bucur ca s-a turnat fundatia. E asa frumos cand vezi cum se ridica. Noi mergeam la casa , beam cafeaua pe fundatie si strigam la prunci ca ce tot lasa usa deschisa, erau asa de scumpi cum raspundeau imediat " Dar nu eu...celalalt"
Cat despre manifestarile printesei, asta e gelozie si e normal sa se manifeste.Las-o sa-si de-a drumul, dar fii pe pozitie si nu o lasa sa sara calul. Eu zic ca ai procedat corect, trebuia sa o duci acasa daca nu s-a potolit. Data viitoare va sti ca te tii de cuvant si nu va mai face chiar asa.Citeste cartea ce a pus-o Simona pe mailul comun, Cand apare copilul de Francoise Dolto, vei gasi acolo niste raspunsuri de bun simt legate de gelozia fratelui mai mare.

Cami sa va fie de bine baia, stropeste un pic si spre noi astea si departe si falite.Bafta maine la doctor, iti tin pumnii.

Fetelor care alaptati , de ce va stresati voi sa invatati bebeul cu bibe? Nu-i nici o pierdere, poate sa treaca direct la cana.

Am mai facut azi o tura de gem de caise, ce sa fac daca Vic nu mananca decat din asta, doamne cat e de sclifosit copilul asta, ma duc sa-i mai dau un clocot si sa-l bag la borcane.

Asta seara am petrecut vreo ora la Carturesti, am baut o limonada si am citit ceva, de mult ii invidiam eu pe cei care aveau vreme sa rasfoiasca carti in librarie. Mi-am dat seama ce putin am citit in ultima vreme(ma mocofesc cu o carte de cand am nascut-o pe Ilinca) , asa ca mi-am promis ca voi remedia problema.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

somleac.... imi vine fff greu sa cred ca e vb de gelozie...nu a dat nici un semn ca ar fi...e topita dupa bb lucas... cred ca e vb deja de incapatanare, vrea sa fie independenta, sa aibe si ea un cuvant ca e "mare" deja ...nu stiu..tre sa ma pun sa citesc, sa o inteleg....offf...nu cred ca am procedat bine cu bataia...dar daca ne-ai fi vazut...eram ca la circ pana una alta e pedepsita, 2 zile fara parc si fara dulciuri :(
unde e cartea postata de simo???

superrrr tare cu cafea bauta "pe terasa" si noi am fost acum seara la 22 sa vedem ce mai e nou

aa si cu diversificarea....nu va stresati....la noi a fost superrrr usorr....lucas e un mancacios ca si mamasa ar papa si lingurita :))) . la fetita a fost putin-putin mai greu...

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

daca reusiti sa intrati pe mailul comun, vreau si eu user/parola pe pm ca nu mai reusesc sa intru..
multumesc anticipat

Mergi la inceput

miki ai PM.

am gasit cartile, somleac. multumesc frumos.

mamici de bb2,3 cand se incepe cu carnita in supica cu ce cantitate se incepe?? o jumatate de lingurita e ok? Lucas papa aprox 100-120gr de supa crema de legume.

Mergi la inceput

pt ca e trecut de ora 00 ii urez la multi ani pt bb Luca de alina06!!

la multi ani MsBB!!!

Mergi la inceput