Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (29)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s miki am card la Transilvania. o sa merg si azi sa verific. tu i-ai primit deja? ![]() ![]() fetelor ce storcator de fructe este mai bun sau maipractic? toate sunt la fel? vreu sa cumpar unul sa mearga pentru toate fructele si legumele. de care sa iau oare? Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
ar tb sa iei unul cu putere mare sa reziste si la fructe sau legume mai tari ca morcovii sau merele...dar nu cred ca-l vei folosi mult..fructele in 2 sapt de la diversificare se dau deja pasate, legumele la fel...mai bine iei un blender..e mai folositor.
![](floare.gif)
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui AllyLaur Buna ziua si de la noi ![]() Termin salata de vinete si varza cu afumatura ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ally , ![]() ![]() ![]() |
o salata de vinete as manca si eu
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi mada,cristinel parca seamana taree bine cu tati in poza de la 5 luni??sau mi se pare??oricum mie mi se pare ca si voi doi semanati... ![]() ![]() ![]() ![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
legat de papica, ii pui si cereale in laptic lui lucas? Cata la masa de seara a inceput s apape 210 ml laptic cu 3 masuri de cereale. Doarme la fel ca inainte dar daca ii dau mai putin tipa de foame
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
madutza_bra spune:
pauza sa fac cap nou
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
madutza hai ca nu beam alcool mult. luam si eu 2 guri de afinata.
blender am dar ma gandeam ca daca este sa fac un suc de morcovi, de mere, de piersica.... cum il fac? nu-mi trebuie storcator? sau se mai face si altfel si eu nu stiu? stiu ca pun intrebari aiurea dar daca nu stiu, nu stiu....
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
madutza_bra spune:
roxy, pai nu o sa ai nevoie sa faci suc, se da piure de fructe, doar la inceput 3-4 zile se da suc de mar, apoi ince 3-4 suc de morcov , si dupa aia toate se dau piure. Parerea mea este ca nu merita sa investesti in storcator..eu nu am avut nevoie de el.
cap nou
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
miki1979 spune:
citat din mesajul lui roxy_s madutza hai ca nu beam alcool mult. luam si eu 2 guri de afinata. ![]() ![]() ![]() blender am dar ma gandeam ca daca este sa fac un suc de morcovi, de mere, de piersica.... cum il fac? nu-mi trebuie storcator? sau se mai face si altfel si eu nu stiu? ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
iti achizitionezi o razatoare pt bebe din aceea clasica de sticla cu zimti pe ea sau de plastic..si dai acolo fructul/leguma si scurgi sucul, eventual poti strecura printr-un tifon steril..dupa cateva zile pui si sucul si piureul rezultat..pt mine a fost f eficienta pt ca puteam sa o iau dupa mine oriunde plecam, e f mica...am folosit-o mult timp..si dureaza putin, in 5 min n-ai ce face..
vezi ca la billa au unele din plastic, nu sunt asa eficiente ca cele din sticla dar sunt bune si astea..eu din sticla n-am mai gasit, mi-a spart-o vlad pe cea care o aveam..
mai ales daca blender ai, nu vad de ce ai investi in storcator..decat daca sunteti bautori de sucuri naturale..vlad al meu nu bea sucul de la fructe, prefera tot fructul, si asta de mic..nu stiu de ce, dar imi convine
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)