Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

yasmi felicitari pt luca papacios. cat desspre fetita ai rabdare cu ea, toti copii au fel si fel de apucaturi,si perioade mai bune sau mai putin bune. o sa isi revina ea.
miki ma bucur enorm pt micuta ta nepoata speram sa mearga numai inspre bine.

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

dya asa e ...are perioade si perioade...mai mult ca sigur am avut si eu o zi in care ma fost la capatul rabdarii si nu am mai rezistat

noi acum am venit de la casuta....parca dupa ce o vad de mai multe ori mi se pare tot mai mica
ii pregatesc un compotel lui lucas pe dimi ca maine am o zi de shopinguiala

sa ma laud putin...azi am facut primul meu pandispan cu visine!!! e chiar super usor de facut mai am doar 3 bucati pe care le devorez acum cu o cana de lapte

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

strumfuleeeeeeeeeee pai asta e exemplu de dat mai mami???? ia vezi...ca scoatem bata acusi ia vino sa ne spui de strumfita mica...

miki ma bucur din suflet sa aud vesti bune despre starea de sanatate a micutei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

am ceva ce vreau sa va impartasesc..cred ca se intampla si minuni cu ajutorul Bunului Dumnezeu..de fapt sunt sigura..
duminica am reusit in sfarsit sa ajung la manastirea Radu Voda la moastele Sf Nectarie si i-am si miruit o paturica nepoticii mele pe care chiar duminica i-am dus-o..si seara i-am citit acatistele..si m-am rugat..si L-am rugat..
duminica fusese cea mai urata zi pt cea mica, iar parintii amandoi erau distrusi, cedasera si ei..nu se mai intrezarea nici o speranta, nu mai gaseam cuvinte sa-i incurajez..
si duminica seara, la 12 noaptea de fapt, in timp ce-i citeam acatistele s-a trezit si a mancat pt prima oara din biberon 30 ml..putin pt noi dar mult pt ea..nu stiu cum sa multumesc Celui de Sus, sunt sigura ca a fost o minune..am simtit asta.
acum deja papa mai mult, am ajuns la 65 ml
sunt atat de fericita incat imi vine sa dansez de bucurie..
si am vrut sa va povestesc sa stiti si voi, cand aveti probleme sa nu incetati sa sperati, sa va rugati..
va pup

mami de 2 prichindei

Asa este miki....
Dumnzeu doreste ca noi sa fim dependenti de El asa cum spune si versetul din (Ioan 15:5):Cine ramane in Mine, si in cine raman Eu, aduce multa roada; caci despartiti de Mine, nu puteti face nimic. “

Mergi la inceput

pt ca ne apropiem de ora 00.... si

la multi ani!!!dorian (bulina) si sara(iony)!!!

Mergi la inceput

m-am bagat si eu sa imi prind urechile pe facebook...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Nu vorbesc tare sa nu va trezesc, stiu ca toata lumea deja e in lumea viselor voiam doar sa va salut si sa va spun ca sunt pe aici pe aproape, va citesc dar nu am gasit nimic interesant de spus pana acum, nu ca acum ar fi ceva super news dar deh, piscoata deja doarme de o ora si eu ma dau pe net in loc sa ma duc sa dorm si eu ca inca stau destul de prost la capitolul asta si mai spre dimineata parca vad ca ma trezeste piscotel ca vrea papa, plus ca de cateva zile e putin fornaita , are niste mucuti pe care numai nu pot sa ii scot, desi am cumparat aspirator nazal de ala de tragi cu gura dar nu iese nimic, batista bebelusului nu se gaseste de cumparat aici i-am pus apa de mare si tot degeaba, nu e rea situatia inca dar ma enerveaza cand o aud cum fornaie si se agita sa doarma dar sper sa ii treaca cat mai repede si sa nu faca si mai multi muci

Va urez noapte buna si somn usor Ne vedem maine dimineata la cafea daca ii e dor cuiva de un espresso bun

Sa trag cortina si sa sting becul ca tot e tarziu si cred ca-s ultima pe forum

La nani cu mine

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

asa mah strumfo.....fu greu sa apari??? somnic pufos si un poop mare la mica piscoata de la lucutza al meu

Mergi la inceput

numai mi-am prins urechile pe fb sincer inca nu imi place :)

[ppooppp
nb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

eu inca am probleme cu netul...sa vad dc imi ia mesajul asta

Lalely, sper a fe totul bine sa nu mai aveti problemeMa gandesc la voi
Viss, concediu placut!
Strumpfi, bun revenit, sa dai cafeaua aia de dimineata ca sigur fetele o asteapta cu toate...eu vreau un capuccino
Lavi, sa stii ca eu cand citesc carti de psihologie am senzatia ca am gresit iremediabil. SI mie-mi mai scapa cate o palmutza dc altfel nu se poate...ti-am mai scris dar n-am reusit sa trimit...Nu te blama ca nu e nici o tragedie, nu moare nimeni dintr-o palma la fund...poate vor fi fete care ma judeca, dar eu stiu ce stiu.
Miki, bravo, o veste nemaipomenita. DUmnezeu e mare!

Mergi la inceput