Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (71)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Buna ziua!
David e tot mai agitat de la dintii de sus, se vad amandoi foarte bine in gingie dar nu mai ies odata .
Mari, Anca, pozeeeee

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

Eu am uitat aparatul foto acasa, Anca daca a facut ceva, va posta ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanyy2009
de vreo cateva ori lui Dimitris i s-au exfoliat unghiutele la manute si p vreo cateva dintre ele are cate o pata mica mica alba......asta poate fi asociata cu lipsa de calciu????????/

ar putea fi o cauza, dar si lipsa de vitamine face unghiile fragile. Isi tine des mainile in gura? caci si atunci unghiile se pot inmuia

Camelia, mami de Tudor (10.09.10)
poze iulie

Mergi la inceput

Mari, Anca ... plaja ... super! Noi ne multumim cu nisipul din parc, mai ales ca dimineata cand ne ducem noi (adica la 7.30) este singur acolo si se poate "imbaia" in voie

Am un "catarator" in spate, asa ca nu mai pot scrie (vrea sa se urce pe scaun, la calculator). Astazi era sa pic jos, caci l-am gasit urcat pe un burete de vreo 40cm inaltime(il pusesem tocmai de protectie) ... statea ca la cinema si se uita cum dau cu aspiratorul ... mi-a stat inima, ca era chiar pe margine si el statea in fund.

poze iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Cami, este o plaja amenajata pe malul lacului. Partea misto este ca se afla la circa 10 minute de noi. Vreo 2 medici pediatri mi-au recomandat baia de soare gol pentru fixarea vitaminei d3.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Multumim tuturor pentru aprecieri!

Moshulik , mami fericita de Maria Alexandra( 23.09.2010)
Poze Mare Iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata!

Va las o cafeluta si ca mic dejun niste carnaciori la gratar cu castraveti murati. Noi ne pregatim sa plecam iar la plaja. O zi racoroasa

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna dimineata si de la noi! Anca, ce mic dejun ai pregatit !

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

buna dimineata si de la noi!!!multumim de mic dejun si cafeluta
cami...multumesc
anca....balaceala placuta
bebecris...pupam puiutul sa ii iasa dinisorii cat mai repede

Mergi la inceput

toata lumea-i la plaja? ... sau caldura e de vina! Eu l-am lasat pe junior in cada sa se joace si acum doarme ... sper mai mult dupa o asa balaceala

Incet ... dar sigur ... ne apropiem de aniversari. Voi ce jucarii ati luat la copilasi, iar ei sa fie incantati de ele ... sa ne mai inspiram la cumparat de cadouri. Tudor a inceput sa se joace cu masinutele, le impinge prin toata casa si mai are un urs mare de plus, pe care tare mult il iubeste, mai ales daca-i este somn.

copilasii sarbatoriti ... am vazut ca sunt multi, asa ca asteptam "tratatia"

poze iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

La multi ani sarbatoritilor de azi .

camisv, si eu i-as mai lua alte jucarii, dar nu stiu ce, in principiu ar urma formele viu colorate care trebuie introduse in locurile corespunzatoare, cica papusile matrioska ar mai fi, galetusa de nisip, cuburi, ceva usor de asamblat/dezasamblat. Ma gandeam pt aniversare la o masinuta electrica, dar cred ca e totusi prea mica pt ea, asa ca ar mere un topogan, carti cu muzicute, leagan...inca mai studiez.

Intrebare pt cele care ati cumparat scaun auto pt bb, niste sfaturi cea aiba sau nu, material, sistem prindere, marca, pret. Multumesc

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput