Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

La multi ani sarbatoritilor!

Cami, eu iti sugerez papusile dar nu cred ca e cea mai buna idee! Deh, noi avem si fetita asa ca merge! In afara de ele, lui M i-a starnit interesul un avion cu care-l plimba sora sa prin casa, un calut mergator, o girafa tot de cocotat si plimbat, bicicleta (tricicleta) si in general tot ce au alti copii indiferent ce ar fi acele lucruri .

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Doina, noi am fost la bunici la munte! Si mie mi-ar placea sa gasesc o pensiune/un hotel in Ro care sa ma multumeasca dar deocamdata nu am gasit nimic. ori sunt eu prea pretentioasa ori suntem mult in urma tuturor in ceea ce priveste turismul si conditiile/facilitatile oferite! Tocmai de accea de cele mai multe ori mergem la vecinii bulgari. Ajungem la fel de repede ca la sinaia si am gasit locuri si conditii foarte bune in special pentru copii!Daca ai nevoie de o astfel de recomandare te rog sa imi spui!

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

camisv, www.jucarii-online.eu/products/-LITTLE-TIKES-UNEALTA-MUZICALA-DISCOVER-SOUNDS-.html" target="_blank">uite ce am mai gasit pt baietei

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna! Eu sunt cu cei mici la ai mei de o saptamana. Ne simtim bine aici. Cel mare e la mare cu bunicasa! Maria e activa si incepe sa zica cuvinte noi.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna seara,
am culcat juniorul si acum "asteptam" furtuna ... cel putin asa zice prognoza. Speram sa se racoreasca!

Cameluska, noi i-am luat lui Tudor un cangur de la chicco, cu forme de pus la locul lor si deocamdata eu i le potrivesc si el le impinge. Este si muzical si el a invatat sa-l apese pe nas ca sa cante. Pacat ca-i in engleza/franceza si copilul nu pricepe nimic ... (de parca in romana ar pricepe multe)

Office am fost in vizita la o fetita, care avea o papusa bebelus ... nu-ti spun ce a mai "mozolit-o" Tudor, de au vrut sa ne-o dea acasa ... dragoste la prima vedere

Alynta ma bucur ca sunteti bine. Ce mai "zice" Maria, ca ea a fost mereu vorbareata!

Vanyy la voi cum e cu caldura?

Anca, Mari ati fost la plaja? vrem poze cu nudistii

Camelia, mami de Tudor (10.09.10)
poze iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

buna seara !
va servesc eu cu o galeata de inghetata sa va racoriti .
am fost in parc astazi (si cu tati ), am dat-o in topogan , leagan , mare bucurie pe al meu copil .
Scaun de masina , al meu e slabut (bertoni), dar in principiu trebuie sa aiba pozitie cat mai orizontala pt somn ,ca si firma the best este BRITAX dar si un CHICCO nu ar fi rau .
noapte racaroasa

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Va astept la cafea si un mic dejun clasic: ceai, unt si dulceata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata! Mari multumim pe micul dejun. Adaug si eu un frappe, ca eu deja nu mai pot de cald. Astept seara, ne ducem in fiecare seara dupa 6 in strand si e asa bine, munte si racoare.

Sa aveti o zi frumoasa, va pup!

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

buna dimineata si multumim de cafelutza
la multe lunite puisorilor Miriam si Mihai Teodor!!!!

oramona....frapeeee..mi-am facut si eu unuuuuull
just-si noua ne place in parc, de aceea avem si program, de la 7 la 9 stam ne jucam, dupa cade lat
alynta....relaxare placuta

cami...este ft cald aici, au fost zilele trecute 40-42 grade la umbra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

jucarii....si eu trebuie sa ii mai cumpar si nu prea aveam idee....oricum lui ii place sa se joace cu ce nu trebuie: un telefon, o telecomanda

Mergi la inceput