Iul-Aug 2011-Bv Betty & Cristelle! Hai Alina!(73)
Raspunsuri - Pagina 8
oxidoni spune:
Neatza si de la noi fetelor.
Am schimbat semnatura...am intrat in sapt 40
Sper ca saptamana asta sa fie marea intalnire.
Corry - imi pare tare rau sa aud ca ai cazut...de-acum, daca s-a intamplat, nu te mai gandi la asta. O sa treaca. Si, ca sa te incurajez, ti-am zis ca si pe mine ma durea tare spatele si piciorul in dreapta, la fel ca pe tine si....a trecut de la sine. Acum nu ma mai doare deloc.
Sambata am facut febra musculara ca am bagat o curatenie generala in casa, si ma gandeam ca poate ma dor iar muschii mai mult, dar am combatut ieri cu o plimbare lunga In urma oboselii, azi noapte am dormit tun...nici pt a merge la baie nu m-am trezit pana dimineata la 6.
Azi e f cald, si nu stiu cum o sa rezist...ieri ne-am petrect ziua la Mogosoaia, la umbra si adiere e vant. Da bine ca de maine se mai racoreste, plus ca am avut noroc de zile racoroase pana acum...
Va pe toate si sa avem o saptamana excelenta!
39+ cu Miruna-Maria
corry_28 spune:
Aaaa, si ca sa fie totul perfect: am facut si doi hemoroizi
Cum se numea crema aceea minune?
34+cu "Mugurel" si "Strugurel"
corry_28 spune:
Oxi, sa stii ca si eu am observat ca (parca) ma doare mai putin daca ma misc.
Dar daca ma misc, mi se umfla picioarele
Ce noroc ca ti-a trecut...si mai ai asa putin...
34+cu "Mugurel" si "Strugurel"
fecian spune:
Krissy. M-am uitat la ultima postare la gravidute FIV si am vazut nick-ul care mi se parea cunoscut. Ca sa vad ca a nascut pe 16 iunie 2 bblaci prin cezariana. I-am urat toate cele bune si i-am zis sa treaca pe la noi sa ne impartaseasca si noua din bucuriile ei. Acum depinde de ea daca va da curs invitatiei. Oricum, eu ma bucur enorm pentru ea si piticii ei.
ilida bine ai revenit pe barricade, mamicutzo!. Lasa ca ti se face flacaul mare. Stiu ce frustrant e. Eu am innebunit de griji primele 2 saptamani ca matza mea manca putin si nu punea deloc pe el. Dar dupa inca 2 saptamani a inceput sa puna serios pe el si a ajuns sa puna in luna respectiva 700 grame pe el. Oricum copii astia sunt fantastici. Sunt mult mai puternici decat credem noi. Asa ca mamico si si incearca sa iti revii
legat de alaptat Krissy si celelalte fete ati spus tot ce era de spus. Exact toti pasii astia trebuiesc urmati. La inceput nu stiam deloc daca sa fac asa..Din instinct am facut cum am crezut mai bine…si s-a vazut. DEci pentru mamicile la bb1, cred ca sfaturile spuse mai sus sunt extraordinare si suficiente.
roxybarbuof mamicule prin ce ati trecut. Macar ti-au spus de la ce a facut apnee? Fiti vigilenti, pentru ca apnea asta nu e buna deloc. Macar v-a dat un diagnostic? Orice? Daca nu, eu daca as fi fost in locul vostru m-as duce la bucuresti si as incerca sa caut o explicatie. N-as vrea sa stau si sa astept cu sufletul la gura o noua repriza de apnee ca sigur as lua-o razna. Chiar si acum cand am ditamai cupilul de 3 ani, cand vad ca doarme bine…ma duc sa il verific. Ieri chiar m-am bucurat ca s-a trezit la 4 dimineatza si sa il vad vesel ca o floricica de mai.
burtocicka…cum merge gravideala? Fresh ca o lalea? :P
Laura13 stai mamicule calm… Cred ca dai intr-un episode d-ala urat de hormoneala. Fugi, baga un dus bun pe tine, plangi cat te tin rarunchii, si cred ca in 2-3 zile o sa iti revii. Bebeloi cred ca e bine. Daca il lasi la aer, si in body cu manecute scurte o sa ii faca bine, caci produce multa vitamina D. Sincer, m-am uitat la pozici si pot sa zic ca bb Petru parea mai galbijor decat puiucul tau. Cred ca e bine, stai linistita. Tu oricum urmareste-l si ai sa vezi evolutia lui. Curaj mamico
mamutz ti-a spus bine asistenta de la neonatologie. Ai sa dai in boala cantaritului si iese stress mare dupa. Relaxeaza-te, bb ia exact cat ii trebuie. Si in ziua 10 a recuperate foarte bine. Am zis mai sus ce disperata eram ca in primele 2 saptamani bb meu nu a luat deloc in greutate. Dar s-a recuperate destul de bine in ultimele 2 saptamani.
mihahegarthy pai ce faci mamicule, dai skip? Tu nu stii ca trebuie sa semnezi condica? Ne-ai bagat pe toate in sperieti!…hai ca te iertam …de data asta
Citat: |
citat din squirell La intrebarile despre alaptare asa cum a descris si Krissy mi-au facut si mie instructajul. Si cum neuronii mei de graviduta nu si-au revenit nici dupa nastere ca sa nu uit din care san am alaptat ultima oara mi-am pus o bratara pe mana respectiva. |
Esti tare. Nu m-as fi gandit niciodata la idea asta!
sdcristian poate reuseti sa ne spui si noua aventura nasterii. Eu sunt in mod special interesata pentru ca stiam ca vrei VBAC.. Ce s-a intamplat…etc. Daca nu te simti in stare acum nu-I bai poate mai tarziu
Ireth bine ai venit in clubul insomniacilor. Eu ieri noaptea bantuiam prin casa ca aveam mainile si picioarele fierbinti si umflate (ziceai ca merg pe perne de aer). Solutia? Ma dau cu apa calda, putin mai calda decat temperature corpului si se produce o scadere fenomenala a temperaturii in zonele respective. Vreo 3-4 astfel de sesiuni si apoi dormi fara probleme cateva ore!
dya bine ai revenit! Ma bucur sa vad cat de determinata esti! O sa vezi ca o sa fie bine! Iar de iaurt, chiar nu stiam ca nu ai voie.
pufi of, of ce va mai chinuiti voi! Nu cred ca e de la ce mananci, e pur si simplu de la sistemul lui digestiv incomplet dezvoltat. Daca merge cu infacolul, ramaneti pe el. N-are rost sa va chinuiti. Gandeste-te ca poate sa dureze pana la 3 luni. Mult success sic and doarme puiul baga somn si tu. Lasa treburile! Iar sudocremul pentru iritatie era cel mai bun. Cel putin la noi e sfant. Acum poate mai gasesti de la Zwistal? Iar daca nu merge eu l-as spala si apoi l-as lasa cateva ore la funduletul gol. Altfel cauta o crema hipoalergena (ciudat ca stiam ca sudocremul e hipoalergen deci n-ar trebui sa ai probleme cu el) sau intreaba la farmacie. Succes mult!
crisspy bine ai revenit. Chiar nu stiam pe unde mai sunteti. Matza mea e foarte bine si foarte foarte rasfatzat. In ultimul timp e un simpatic si tare nazdravan. Insa slava domnului e bine. Totul e bine cu el. Azi a fost la control, totul s-a vindecat bine. M-a enervate atitudinea doctorului cand l-am intrebat de polipi, sa se uite sa vada daca are asa ceva…la care el, polipii se dezvolta mult mai tarziu == a se traduce…n-am chef de voi, valea de aici!! Bleah!
corry , corry, corry… Pai tu ma certai pe mine cand am cazut acum sa te cert si eu ? . Exact ca tine mamicule am cazut, fundul abia acum s-a vindecat insa la mana inca mai am semne de buna purtare! Stai linistita in patut si o sa treaca. Dar stai in patut!!
Crema minune se numeste procto-glyvenol. O folosesc dar deocamdata cum bblina apasa in zona respective…nu prea isi face efectul. Astept evacuarea
Oricum eu sunt déjà de mai bine de o luna total neconstipata. Si tot nu ajuta nici ajuta la nimic.
Despre noi: nopti superbe de gravidutza: bantuit noaptea ca un hotz prin casa, dusuri la orele 11, 12 si 1 noaptea, nu mai tin minte daca am avut contractii si sincer nici nu ma mai intereseaza.
Acum eu am o intrebare: Daca la noi temperature nu depaseste 20 de grade, cum imbrac bebelul???
La 30 de grade e simplu, dar la 20 ma gandesc ca nu o sa pot sa il imbrac doar cu un body. Mai degraba si cu o pijamalutza ceva. Eh, vedem noi atunci..
Felicia,de (Gabriel) si 37+ cu bulina Anamaria AMR 3s!!!!
Victoria iese invingatoare!!!
_
Where there is a WILL there is a WAY![/b]
cereline spune:
Buna dimineata si de la noi!Corry sa ti treaca durerea!Noi suntem la fel,in asteptarea buburuzei!Va doresc o saptamana placuta! 40+ Maya-Maria
oxidoni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corry_28 Oxi, sa stii ca si eu am observat ca (parca) ma doare mai putin daca ma misc. Dar daca ma misc, mi se umfla picioarele Ce noroc ca ti-a trecut...si mai ai asa putin... 34+cu "Mugurel" si "Strugurel" |
Crema pt hemoroizi cred ca se numea procto-glyvenol...sper sa nu te informez gresit. Anaemi sigur stie mai bine
Da...mai e putin...inca mi-e bine, dar incep sa ma gandesc cum va fi dupa...sper sa ne descurcam si sa fim ok.
Zi frumoasa!
39+ cu Miruna-Maria
v_florina spune:
Buna fetelor,
Am revenit dupa cateva zile de absenta si vad ca au aparut multi bebei Multe felicitari noilor mamici, bebei mancaciosi si necolicosi!
Am citit si sfaturile despre alaptare de la mamici, si ma bucur nespus ca ne impartasiti si noua din experienta voastra. Nu va opriti, nu va sfiiti, noi diletantele va citim cu mare interes!
Corry, imi pare rau de patania cu cazatura. Crema se numeste Procto Glyvenol. Am folosit si eu - nu a trecut dupa prima aplicare, dar a trecut - e buna!
Ireth, eu zic ca-i f buna salteaua de iarba. Este iarba de mare daca nu ma insel, nu? Cica asa saltele se faceau si cand eram noi mici, si mie mi-au recomandat ai mei sa iau saltea din iarba de mare. O sa ne orientam catre aceasta sau cea din fibra de cocos integral.
Imi cer scuze ca nu am mai retinut si altceva, insa astazi sunt zombi de somn, si nu-s obisnuita cu asa ceva. Eu dorm f bine noaptea si ma trezesc doar pt un pipi.
Fetelor, noi mai avem putin si terminam camera de zugravit. Nu am acces la calculator de acasa, evident - toata mobila este stransa si acoperita. In weekend am fost la rulota unde a fost racoare si bine, nu ca azi noapte cand cred ca am reusit sa dorm o ora maxim. Acum sunt la birou si cred ca voi pleca acasa, caci efectiv mi se inchid ochii de somn.
Ultima saptamana de muncaaaaaa Abia astept, numar orele pana vineri!
In rest, toate-s bune, ma simt ok, nu am nicio problema (doar picioarele cu pernute ca ale voastre, dar este ok). Se pare insa ca va trebui sa-mi schimb medicul si spitalul pe ultima suta de metri Sectia de maternitate de la Malaxa nu a fost finalizata inca, si termenul se tot amana de la 1 iunie pana la 15 iulie, zic ei. Ideea este ca daca la sf lui iulie nu este gata, ma voi orienta spre altceva, ca sa nu ma trezesc ca ma apuca nasterea si medicul meu nu are unde ma naste.
Va pup pe toate fara exceptie si ma bucur ca facem parte dintr-o asa odisee unita si empatica!
_
34+
Ireth spune:
Pai Adra, motivul pentru care sunt un pic in dubiu cu salteaua este ca nu e complet dreapta, din loc in loc are niste.... hmmm...nu stiu cum sa spun... ca pernele alea care sunt prinse din loc in loc cu nasturei, cu niste bumbi. Cam asa e salteaua mea (nu sunt nasturi, dar e acelasi principiu).
Uite, daca ma lasa sa pun link:
http://dear. ro/produs/79018-perna-decorativa-cu-nasture-capiton-din-bachette-tertio.html (am pus un spatiu)
E, nu ma pricep, dar ma gandesc daca nu cumva il afecteaza pe bebe, ii afecteaza coloana, etc. Nu stiu cat de tare trebuie sa fie o saltea...
A, si eu nasc la Cantacuzino sfarsitul lui iulie, inceputul lui august... inca nu s-a stabilit.
Florina, bine ai revenit! NU e iarba de mare, e iarba de deal, ecologica. Asa scrie pe ea.
Off, Corry, asta iti mai lipsea! ai grija, stai mai mult in patut, mai ales pe caldura asta!
Fecian, merci de pontul cu dusurile. Si-asa fac 3 pe zi ca ma sufoc de cald....
35+
v_florina spune:
Roxy, imi pare rau de aceasta patanie urata. Va doresc sa depasiti aceasta problema cat mai repede!
Fecian, bine ai revenit! Imi place ca ai revenit vorbareata, iti sta tare bine asa :)
Adra, multumesc de intrebare - am fost la rulota si a fost taaaaree bineee.
Krissy, cred ca-ti prieste tare bine concediul aceasta fortat! Ma bucur pt tine. [Later edit: ma bucur pt tine ca nu te mai duci la serviciu. Sper sa nu se fi inteles gresit... ]
Lisssa, Cereline, Roberta - sus mainile pentru voi, galerie la foc continuu
_
34+
AlyMih spune:
Buna feteelor
Noi am iesit ieri din spital..am avut o nastere cu peripetii...m am internat asa doar pt nisste analize ca terminasem cu sesiunea si uite ca minunea mea a venit mai devreme
Bebe e sanatos il cheama Ianis-Andrei..nascut prin cezariana de urgenta ,scor apgar 9 , 2750 grame..eu sunt bine am sa revin cu povestea nasterii mai tarziu k sun t un pic obosita ...dar inainte de asta am sa pun niste poze cu bebitu nostru scump sunt topita dupa el
Mama fericita de baietel Ianis-Andrei