Iul-Aug 2011-Bv Betty & Cristelle! Hai Alina!(73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

inca nu am luat ptr ca am observat ca are in componenta tot oxid de zinc ca si sudocremul si m-am gandit ca ii face rau si ala.

Dna de la farmacie mi-a zis ca dupa ce se reface cu acest spray sa cumpar unguent bepanthen ca e mai gras si are mai putin oxid in compozitie. Deja am farmacie acasa dar asta nici ca mai conteaaza, sa fie el bine.

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

noi folosim amestec petrini, a in maternitate, si e ok

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth
Crisspy e bine ca poti sa fii activa (totusi nu CHIAR asa de activa ) - tie nu ti se umfla picioarele de la mers? ca eu si acum ma resimt dupa cele 2-3 zile de umblat dupa hainute & stuff. Daca incearca Alex sa imi faca masaj, urlu de durere.

35+

Am observat ca mi se umfla mai tare daca stau la birou (ceea ce fac de luni pana vineri de la 9:00 la 17:30)...daca merg nici o treaba, insa atunci ma doare burta...cum o dau nu e bine

Crisspy, fericita de Razvi si 33 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

buna dimineata

lissa imi pare rau scumpa mea dar din pacate nu eu sunt cea care a renuntat la tigari(as vrea din tot sufletul ,dar vointa asta ...)ci laura13,tocmai deaia o intrebam cum a reusit acum dupa ce a nascut sa renunte la ele
Alexuta bv tie ca le ai lasat (tigarile)
Roxi imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin acele momente si tu dar mai ales puiul tau asa micsa fie bn de acum incolo
off eu nu mai pot cu caldurile astea si vreaui sa spun ca acum stam la curte la soacra unde nu i asa cald ca la ap unde pur si simplu te topesti(stam la et 4 din 4 ),cred ca aici voi sta si dupa nastere,cel putin pana mai trece vara
fetele o zi cat mai racoroasa va doresc

34+super fericita cu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Intrebare intrebatoare:
odata cu patutul am primit si doua saltele (cred ca una de vara, una de iarna, nu prea stiu...) care sunt exact asa:
http://reclama/products/212-saltele/64-mondocarp_saltea_din_iarba_120_x_60_cm.mbs
ce stiti voi despre salteaua de iarba? eu tot am inima un pic indoita, daca sa le folosesc sau nu, alex zice ca sunt bune, ca sunt mai naturale, etc....
ceva pareri, va rog?

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

nu ma lasa sa postez linkul, cica e reclama (ce aberatie ), asa ca dati si voi search dupa saltea de iarba mondocarp.

sau, ca sa fie mai usor, dau eu aici specificatiile:
* Contine iarba de deal,ecologica, confortabila, protectie la interior pe ambele parti cu bumbac netesut 100%,
* duritate 85%,
* tasabilitate 15%,
* transfer caldura 100%,
* 10 cm. grosime,
* ambalata in punga

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza ,

Dya,.....este un scump Ianis ....si am ramas uimita de bine seamna cu poza de la echo

34 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Neata
Am mai scris un mesaj luuung, care s-a dus pe apa sambetei, offf

Ideea era ca eu am mancat de toate cat am alaptat, mai putin mezeluri, portocale, conserve, fasole uscata, vinete si varza, si sa nu va lipsiti de fructe si legume, mai ales acum in plin sezon, ca e pacat. Cu moderatie, incercati la inceput cu o cantitate mica si observati daca apar probleme. O fata imi povestea ca nu putea manca salata verde care ii provoca dureri de burtica bebelusului si sigur problema nu era salata in sine ci faptul ca era stropita cu cine stie ce minuni si plantele astea cu frunze retin cea mai mare cantitate de toxine

Pufi, incearca Petrini, asa cum a spus si Cristina, curutul cat mai la aer, eventual sa stea cateva ore pe paturica absorbanta doar. Eu am o parere f proasta despre Pampers, stiu ca e cea mai folosita marca, dar are cea mai mare cantitate de substanta si de plastic, poate incerci momentan alta marca

Ireth, de ce ai dubii cu privire la saltea? Mie-mi suna bine ce am vazut pe net.

Am avut o noapte horror de-a dreptul, nu le doresc nici dusmanilor sa doarma asa de prost. Ma duc sa termin supa copilului, am pregatit si o mare oala de ceai cu menta proaspata si lamaie, e la rece, yummy, altceva nu cred ca mai mananc, oricum sunt enorma.

Maine seara la 8, am o intalnire de gradul 3 cu medicul cu care urmeaza sa nasc. In functie de ce incredere imi inspira ma si decid asupra modalitatii de scoatere a bebelului

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Felicitari, Ilida si recuperare usoara
Bine ai venit, bebelus Tudor
Propaspete mamici, mie imi face asa mare placere sa va citesc
Imi sunt utile conversatiile voastre, dar in acelasi timp ma sperie...(daca nu ma descurc...)
Ireth, eu am saltea de cocos, care nu miroase urat
Referitor la mobila/patutul ptr gemeni, am luat (deocamdata) unul de 140x 70, urmand ca peste 5-6 luni sa mai achizitionam unul.
Vreau sa-i culc impreuna in primele luni.

Ieri am facut si eu o 'boroboata": am cazut pe scari.
Coboram scarile, in casa, si pentru ca nu mai vad treptele de burta, la ultimele 3 trepte, am alunecat.
In incercarea de a feri burta, am cazut pe noada (care mi-a pocnit), m-am lovit la un picior si la o mana.
Dupa ce ca ma durea partea dreapta ( de la nervul sciatic), acum ma doare tot fundul (care este vanat, apropo...)
Aceasta intamplare + caldura infernala + picioarele a la Shrek (am facut pernite si cute, ca bebelusii) + faptul ca nu mai pot face lucrurile pe care le faceam inainte + kg in plus + durerile de spate si fund, m-au facut sa clachez un pic
......................
Acum, merg sa vad noile poze

Sa avem parte de o saptamana racoroasa (sper si eu...)!

34+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Si mi-am mai adus aminte de ceva, cand era Eva mica-mica, o puneam la san, sugea ce sugea si dadea sa adoarma, asa ca o ridicam sa scoata aerul si mai sugea ceva dupa aceea, ideea fiind ca ei inghit mult aer pana se mai experimenteaza si au impresia ca s-au saturat

Corry, uff ce patanie.

Cine mai naste la Cantacuzino la sfarsitul lunii iulie?

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput