Iul-Aug 2011-Bv Betty & Cristelle! Hai Alina!(73)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Laura, trebuie sa te relaxezi...n ai voie sa te agiti. e foarte solicitanta alaptarea, dar cu rabdare si sustinere vei reusi.

SI nu, va rog eu, NU va cumparati cantar pt bb, o sa ajungeti in depresie.

Laura, ai fecior mare acum ca i-a picat buricul

krissy, nik...parca parca nu ma simt extraoridinar, dare cred ca e indigestie

Mama de Ana si 40+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna fetelor

Pai lipseste omu un pic si sunt surprize -surprize.

Felicitari noilor mamici si sanatate BB-ilor!

Dau si eu raportul scurt suntem ok in limitele in care putem fi. Maine avem si noi 35 saptamani, dar Vlad are club de sah saptamana aceasta iar sotul un examen in 18 deci pana atunci sper de intelegerea piticului si va sta la caldurica inca un pic.

Felicia ma bucur ca esti mai bine. Eu avand diabet gestational doc a ales sa ma induca cu o saptamana mai repede decat DPN-ul.

Lisssa- mult succes pe maine!

Krissy, sper ca totul e bine. Ai grija de tine.

La intrebarile despre alaptare asa cum a descris si Krissy mi-au facut si mie instructajul. Si cum neuronii mei de graviduta nu si-au revenit nici dupa nastere ca sa nu uit din care san am alaptat ultima oara mi-am pus o bratara pe mana respectiva.

Mai vine maine ca poate voi avea mai mult timp.

Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

eu imi pun o agrafa pe rochie sa stiu care a fost ultima data

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza si de la mine.
Raportam maini umflate, picoare la fel, nedormit aproape 2 nopti la rand din cauza caldurii... deja simt ca nu mai pot si mai am vreo 2-3 saptamani minim.... ufff!
M-am uitat pe listuta cu copii si m-am amuzat, am vazut ca cineva a pus bebeii de Kate Hudson si Victoria Beckham ce noroc pe noi, sa facem parte din aceeasi odisee
N-am niciun chef de nimic astazi... ma omoara caldura asta!
Revin mai pe racoare

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Buna dimineata pitici,mamici si burtici!

In primul rand va multumesc tutror pentru urarile frumoase, imi sunteti asa dragi!!! Nu am mai intrat pentru ca oboseala si-a zis cuvantul si in cazul nostru.

Suntem bine, azi implinim o saptamana de viata. In spital ne-am chinuit f mult sa papam direct de la san, veneau moasele si ma ajutau sa il pun dar Ianis nu voia si pace sa il apuce. Doar cu doua dintre moase am reusit. Incepea sa planga atat de tare si sa se fereasca de san incat ma lua si pe mine plansul, frustrarea si disperarea Dupa cateva zile dupa ce am nascut mi-a urcat laptele si de atunci am niste dureri infioratoare de sani. Am inchiriat de la spital o pompa electrica si a fost salvarea mea. Trageam laptele, mai intai ii bagam degetul meu lui bebe in gurita, pe care il sugea de numa numa, iar pe langa deget bagam seringa.. asa m-au invatat , spunandu-mi ca biberonul nu e o alternativa buna daca totusi vreau sa ii dau piept.

Totul e decurs bine asa, bebe lua in greutate..il mai puneam si la san dar fiindca sugea foarte putin ii dadeam eu in completare. Acum, moasa care vine acasa pentru o saptamana si ma mai ajuta sa il pun la san mi-a zis sa incercam si cu sfarcuri artificiale. Eu nu le am asa iesite si poate si din cauza asta bebe nu poate sa le apuce si se enerveaza imediat. Acum nu mai am probleme, suge la san, eu am lapte din belsug, sper sa fie cat mai mult timp asa. Se trezeste la 3 ore intotdeauna, ii dau sa pape, adoarme la loc si tot asa..

Nici eu nu stiu ce sa mai mananc..acum am vazut ca nu e voie iaurt, si eu tot am mancat lactate intr-o veselie de cand am nascut, crezand ca e ok.Pana acum nu am avut probleme, vom vedea pe mai departe.

Krissy, foarte utile informatiile despre alaptat, multumim frumos !!
Am adaugat si eu niste foto cu bebe al meu
Va pup pe toate!!!!!!

39+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

neata si de la noi dragelor,

sunt nauca de somn , am avut un episod de colici azi noapte ptr ca ieri nu i-am mai dat infacolul din cauza ca are diaree si nu stiu care-ar putea fi cauza , n-am schimbat nimica in meniul meu tot cartofi, paste, orez, supe, paine .

anaemi la fel am patit si eu ca si tine, m-am trezit pe la 3, am sarit ca arsa din pat, nu mai stiam cand si daca i-am dat de mancare ....a trebuie sa merg la baie sa ma spal cu apa rece sa stau cateva secunde si apoi mi-am amintit ca mancase doar cu jumatate de ora inainte dar abia la 5 dimineata a adormit.........

roxi sunt convinsa ca sunt cele mai groaznice conditii in spitalul de copii, am mai auzit de experiente de genu' . Acum important e ca micuta Alexia sa fie bine si la fel si tu . Dar ce-au zis medicii ? Care este cauza ?!

laura13 am trecut si eu prin ce treci tu, bubu mic sugea 10 min, faceam primul "bac" apoi mai molfaia tata inca cateva minute si la fel eram disperata ca nu mananca asa ca am facut proba laptelui, acum am auzit ca asa ii zice , si am constatat ca dupa 10 min de supt papa in jur de 120 ml ceea ce era f bine asa ca eu zic sa nu te stresezi, bebe mananca cat ii trebuie.

Si eu stiu ca e bine sa il trezesti daca depaseste 4 ore de somn, cel putin la inceput, altfel nu ai cum sa-i asiguri cele 7 mese obligatorii- conform pediatrilor.
Cumnata mea, nu l-a trezit pe strumfu ei care la fel din cauza unui icter prelungit dormea si cate 7-8 ore pe noapte, pediatra ei i-a spus ca somnul e la fel de important ca masa astfel ca dupa o luna copilul luase in greutate doar 450 grame si ea a pierdut laptele ptr ca el sugea f rar. Acum fiecare simte ce-i trebuie puiutului.

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

ca mi-am adus aminte: bine ati revenit, fecian si alexia_ada
imi pare bine ca ati scapat de butoi
vazut poze noi de bebe de mamutz, ce frumos eeee! mami si tati cred ca sunt taaaare mandri

m-am uitat ieri la poze de acum un an, doi, de prin vacante, si m-a apucat depresia. cand am vazut ce picioruse finute, ce glezne, ce CORP aveam... si acum.... sunt ca o balena esuata!
da, stiu, trece (teoretic), dar nu pot sa nu ma deprim un pic
alex deja isi face planuri in cap, ca la o luna dupa ce nasc sa mergem la bazin, la sala amandoi... daaaa, are impresia ca bebe o sa isi faca programul dupa noi, nu invers!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

aaaaa si inca ceva,

din cauza diareei ne-am pricopsit cu o iritatie la fundulet de mi se rupe sufletul cand il vad. Sudocremul nu-i face bine, sare ca ars cand il dau, am luat si dermocare si o crema de la hymalaia nimic n-a mers.

Ieri am gasit un spray reparator de la klorane, deocamdata n-am observat nicio imbunatatire, sa fie oare din cauza pampersului ???

Il tin cam 10 min in fiecare zi, sau si m mult, la putulica goala sa se aeriseasca.

Mamicutele cu experienta astept sugestii oricum maine merg la pediatru dar nu as putea spune ca este prea extraordinar .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'neata burtici si mamici,

Nu prea am avut timp sa citesc in week-end asa ca urez bun venit noilor bebelusi, recuperare grabnica si mult laptic mamicilor si rabdare burticilor.

Laura eu prefer sa nu dau sfaturi in ceea ce priveste alaptarea pt ca am alaptat foarte putin. Am facut greseala sa ma iau dupa mama mea si sa-i dau completare lui Razvi din prima zi. Nu mai zic ca tetina a fost destul de larguta pt varsta lui si asta l-a facut sa aprecieze mai mult biberonul decat ce avea mami de oferit. Insa acum o sa incerc sa alaptez exclusiv, pentru ca lapte stiu sigur ca aveam pt ca imi curgeau sanii intr-o veselie.

Insa apreciez ca va impartasiti toate experientele voastre, nu e niciodata tarziu sa inveti de la altii.

Omibaba sanatate multa

Felicia bine ai revenit...ce face Gabriel?

Roxybarbu imi pare rau ca a trebui sa treci prin cosmarul ala cu Alexia...sper sa nu mai fie nevoie niciodata de internare. Eu stiu cum e, insa noi am fost internati prima data cand Razvi avea 1 an si jumatate si tot a fost foarte greu. Si Razvi a avut bubite si au trecut in timp (noi am mai facut si baita cu tarate si a ajutat).

Ireth lasa mama omul sa viseze, nu e nimic rau in asta...o sa se conviga singur ca planurile lui de mers la bazin se amana pe termen nedefinit.

In week-end am exagerat cu plimbarile dupa materiale de constructii si seara abia mai mergeam...am speriat-o un pic pe mami, dar m-a pus si pe mine pe ganduri ca nici macar nu am semnat contractul cu maternitatea si ar trebui sa ma grabesc ca daca se grabeste mandra nici nu am unde sa ma duc . Nu mai zic ca bubulina saraca nu are nimic cumparat decat o rochita pt 3 luni, noroc ca mai am cate ceva de la Razvi, insa pe el l-am nascut in februarie cand era frig, nu in august.

Mi se face cateodata frica ca mai e putin pana vine bebelina, alteori mi se pare ca mai e o vesnicie...am inceput sa dorm si eu foarte prost, cred ca e si de la caldura. Ma asteptam sa fiu la fel de activa ca la Razvi, dar atunci nu aveam alt copil.

Va , o zi usoara tuturor

Crisspy, fericita de Razvi si 33 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Pufi, cu Bepanthen nu il dai?
la mine toata lumea o da cu Bepanthen in sus, Bepanthen in jos, ca e cel mai bun, etc etc, motiv pentru care am luat si eu un tub - preventiv (desi am inteles ca se consuma ca paine calda...)

Roxy, am uitat sa te intreb, ce face cea mica? e mai bine? v-ati mai linistit? oribila experienta... pe langa stressul pe care il ai, ca s-a intamplat ceva cu copilul, sa mai si stai in conditiile alea... oribil!

Crisspy e bine ca poti sa fii activa (totusi nu CHIAR asa de activa ) - tie nu ti se umfla picioarele de la mers? ca eu si acum ma resimt dupa cele 2-3 zile de umblat dupa hainute & stuff. Daca incearca Alex sa imi faca masaj, urlu de durere.

Anaemi, cand ti se intorc piticii? sau mai bine zis, cat timp mai ai sa incerci sa te odihnesti?

35+

Mergi la inceput