Iul-Aug 2011-Bv Betty & Cristelle! Hai Alina!(73)
Raspunsuri - Pagina 13
oxidoni spune:
FELICITARI Cristelle!!
Bun venit bb
Sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!
39+ cu Miruna-Maria
dya27 spune:
Multumim frumos!! Toti bebelusii din odiseea noastra sunt frumosi! Mai putin ai victoriei si a lui kate, ca inca nu i-am vazut
FELICITARI, CRISTELLE!! BINE AI VENIT PE LUME, BEBE VLAD-RAFAEL!!!!
Mami, cum ai timp te asteptam cu vesti si pozici..cand aud de nastere naturala fara epi sunt de o mie de ori mai curioasa Asadar, bravo, esti o curoajoasa!
39+ Ianis-Stefan
mihahegarty spune:
Ireth scumpace dulce esti!! Mi a placut sa citesc ce ai zis... Eu am DNP ul pe 20 iulie, dar sper sa vina mai tarziu.
Tu cum o mai duci?
MHegarty
TestPozitiv
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 38+ cu Imogen Tara
13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
AMR 10 ZILE!!!!!
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fecian Cum e Roberta? Deci pe 14 , huh? Hai ca dau si eu un pronostic ...16 aaa ai mei toti sunt aproape convinsi ca voi naste pe 16 iulie. Eu nu vreau sub nici o forma, pitica mea trebuie sa isi aiba ziua ei. Plus vreau sa ma relaxez si eu o saptamana, asa ca negociez cu pitica sa astepte pana pe 24 Felicia,de (Gabriel) si 36+ cu bulina Anamaria AMR 4 s!!!! Povestea lui Gabriel Victoria iese invingatoare!!! _ Where there is a WILL there is a WAY! |
Fecian si eu vreau tot pe 24 iulie sa se nasca a mea!! Am 4 prieteni nascuti pe 24 iulie si de aia vreau sa vina atunci!! Eu nu ma supar daca n o sa aiba ziua ei, doar pe 24 sa mi vina. Hai sa vedem care vine prima!!! Yeahhhh!!!!
MHegarty
TestPozitiv
13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
AMR 10 ZILE!!!!!
Ireth spune:
Miha sunt sferica, hormonala si plina de nervi din cauza caldurii excesive (nu stiu cum e la voi, dar la noi e CRUNT), ma dor toate, spatele, picioarele, ficatul, am picioarele umflate, pe stanga nu pot sa stau ca ma loveste, pe dreapta nu pot sa stau ca ma loveste, pe spate nu pot sa stau ca ma sufoc , in general MA LOVESTE cam peste tot, am insomnii....
asa, pe scurt
sincer, toata lumea imi zice bucura-te de burtica, dar combinatia asta de dureri+insomnii+caldura excesiva ma omoara.... eu abia astept sa scap, sa tin bebe-ul in brate intre timp ma delectez cu povestile de pe forum, mai invat una alta
tu cred ca abia astepti sa scapi, nu? te inteleg perfect, asa eram si eu pe ultima suta de metri n-aveam niciun chef de birou (nici acum nu am, colac peste pupaza de mai sus, mai si lucrez de-acasa )
35+
mihahegarty spune:
Lisssanoi tot doi in 1 suntem si acum, cum e ultima saptamana de munca vreau sa ramanem asa!! Vezi, toate fetele iti zic ca va fi baietel, poate doar Corry a zis 50% 50%, dar eu sunt 100% sigura ca e fata. De ce am senzatia asta?
MHegarty
TestPozitiv
13saptamani si 2 zile
AMR 10 ZILE!!!!!
pufi79 spune:
BRAVO CRISTELLE, SA-TI TRAIASCA STRUMFULETUL SI SA FIE SANATOS !
multumesc tutoror pentru sfaturi- de spalat il spal la fiecare schimbat inca de cand l-am adus de la maternitate, inclusiv seara. Nu folosesc servetele decat daca merg undeva si nu-l pot spala.
Initial am zis ca de la pampersi, inca cred ca ei sunt de vina pentru iritatie, am cautat toata ziua de ieri huggies si n-am gasit nicaieri in brasov . Ma bag pe net sa comand, in magazine nu gasesc decat happy sau bella si mai nou puffies. Stie cineva ceva de marca asta??
corry ai de grija mami cu scarile
fecian ce ma bucur ca ai iesit din butoi si esti aici
anaemi astept verdictul final la colief, se consuma tot asa rapid ca si infacolul? Pe noi ne-a tinut 6 zile in conditiile in care i-am dat cate jumate de pipeta inaintea fiecarei mese, suntem deja la tubul 2 .
mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi
Krissy spune:
Alta veste: se pregateste si lissa-ana sa nasca, de la control au vrut sa o retina la spital, pt ca se pare ca a inceput sa piarda lichid amniotic, asa ca trebuie indusa nasterea. A fugit doar pana acasa sa-si ia cateva lucruri, dar e asteptata inapoi.
Asa ca mult curaj, Betty, o sa fie bine si sa sa iti tii copilasul f curand in brate!
HAI BETTY!
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 34+ cu
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"