Metroanexita
Buna fetelor!
Tocmai m-am intors de la Sovata si medicul de acolo mi-a pus diagnosticul de metroanexita bilaterala.Va rog sa ma lamuriti si pe mine ce inseamna asta si daca este un factor de sterilitate.
ASI
Raspunsuri
Monica-Elena spune:
Asi cartile si dr spun ca da, dar eu am avut un exemplu in familie. Nasa mea a ramas insarcinata avand o puternica anexita pe ambele ovare. Cert este ca trebuie tratata. Cum nu stiu ca nu am avut asa ceva, doar anexita si am facut tratament cu antibiotice.
Bafta!
Monica
Roxana_G spune:
Si eu stiu ca este totusi tratabila. Nu cunosc insa detalii. Nu dispera.
Tinem pumnii stransi!
Rox
bety spune:
Asi, dar nu l-ai intrebat pe doctor? Nu ti-a prescris nici un tratament? Iarta-ma ca te intreb, dar mie mi-a dat 3 luni tratament, asa cum am scris la subiectul despre Sovata. Cum iti este acum? Eu, cu toate ca au trecut 3 luni, sunt foarte optimista. De fapt la aceasta stare ma mai ajuta si discutiile cu voi, pe forum.
Pupici si multa incredere in tine!
asi spune:
Multumesc fetelor de incurajari!
Cred totusi ca diagnosticul a fost asa doar sa justifice tratamentul balnear.Nu Bety, nu am primit alt tratament in afara de cel balnear.A mai zis doctorul de la Sovata ca dac nu are efect tratamentul in urmatoarele 6 luni sa ma duc sa il repet ca apoi are rezultat 100%.Saptamana viitoare ma duc sa imi intreb si medicul meu ginecolog de metroanexita asta.
ASI
bety spune:
Tu la ce dr. ai fost la Sovata? Cumva la dr. Fekete? Eu l-am terorizat cu intrebarile, iar dupa ce mi-a dat pomelnicul de antibiotice, polidin si antiinflamator (3 luni), mi-a mai zis ca daca dupa 3 luni de la tratamet, nu raman gravida, sa reiau cura de la Sovata. Adica, sa incerc sa ajung acolo dupa 6 luni de la primul tratament balnear. Dar nu mi-a zis nimic de reusita 100%. Eu am scapat acum de cele 3 luni de tratament insoportabil de medicamente si sper din toata inima ca sa "produc" un bebita in urmatoarele 3 luni!
Te pup dulce si nu dispera!
Sunt sigura ca vor fi multe reusite din trupa aspirantelor!