FIV la Sibiu (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

ciuripica,bine ai revenit si sedere cat mai scurta la aspirante.Nu am auzit de cand s-a deschis programul sa se vorbeasca prea mult pe aici.Cel mai bine e sa te interesezi direct la clinica.Eu am citit ope net si e o lista destul de mare ...Eu am apucat sa fac contra-cost ,acum am facut doar FET.
Maine merg la munci!Sper sa nu ma enerveze cineva pana la test!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Gabri-ela spune-mi si mie te rog, ai facut amniocenteza, pentru ca stiu ca se recomanda dupa 35 de ani. Eu am asa niste indoieli acum, pentru ca are risc de avort 1-2%, si dupa ce m-am chinuit 12 ani sa obtin o sarcina iti dai seama ca tin la copilul asta ca la ochii din cap:)
Am 14 saptamani , am facut dry test si astept rezultatul, as fi vrut sa stiu daca si alte fete care au reusit prin FIV si au peste 35 au facut amnio.
Sarcina usoara si sa nasti la fel de usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuripica spune:

multumesc, lorelei78, azi am dat tel la clinica si m-au pogramat pe 1 aug.Noroc ca tot dosarul mi-e gata. Mai am nevoie de la ei de niste documente si sa speram ca va fi bine.
Daca imi aproba dosarul f.b., daca nu, mai incercam si pe banii nostri. Nu ca cel prin minister ar fi gratuit( eu platesc CAS-ul de vreo 16 ani), macar acum sa beneficiez de ei. Doamne ajuta sa ne vedem cat mai multe asa:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

ciuripica,sa ne anunti si pe noi de evolutia dosarului...Oare dureaza mult pana primesti raspunsul?
Eu ma pregatesc pentru orice rezultat si iau in calcul absolut orice varianta in acest moment.
Mai sunt 6 zile...

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

ciuripica si eu am fost la Polisano la dr. Ispasoiu sa ma interesez de FIV gratis, eu mi-am facut saptamana trecuta AMH-ul si astept rezultatul daca o sa ma incadrez o sa il depun si eu saptamana viitoare.

bafta multa
pupici la toate fetele

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

SimionneL- nu am citit aproape deloc si nu stiu de ce trebuie sau vrei sa faci amniocenteza.Eu am facut amniocenteza dar din pacate doar in sapt 26 de sarcina cand oricum nu ar mai conta ...Eu am facu la Cluj cu prof Stamatian ,a fost f simplu ,nu doare ,nu am avut nicio problema din pacate la noi rezultatul a fost naspa.Eu daca as face alta sarcina (oricum nu mai am curaj) as face amnio preventiv.In strainatate este rutina.as face in sapt mica sa fiu sigura ca totul este bine.Conteaza f mult cine o face .Eu implinesc 35 de ani in august.nu pot sa dau sfaturi ,ca la mine totul a iesit invers ,dar amniocenteza as face fara sa stau pe ganduri .binenteles depinde de medic.Bafta multa si scuze ca am intervenit dar dupa ce l-am pierdut pe Matei vreau sa spun ca nu este normal sa se ajunga in sapt mare sa te chinui si copilul dupa ce se naste sa fie cobai ,daca se poate stii din timp.va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Lorelei, am emotii pt. tine, imi inchipui tu prin ce treci...

Tamys, ce mai faci? Esti in concediu?

Popif,sa fie reusita incercarea ta de data asta! Sper sa fiu si eu la fel de puternica, nu stiu ce ma asteapta.

Ciuripica, succes la depunerea dosarului!

Mispii, ce baietel adorabil aveti.Sa creasca mare si cuminte si sa va bucurati de el!

SimoneL si celelalte gravidute,sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

missipi

Domnul sa fie cu baietelul vostru, sa-i dea sanatate si o viata plina de binecuvantari!
Cum ti s-a parut Stamatian? eu am mers la Cruciat, desi stiu ca Stamatian e un medic bun, am auzit tot felul de informatii negative despre felul in care isi trateaza pacientele....

Simonel
Eu tocmai am facut dublu test si raspunsul pe intelesul meu a fost @dublu test bun @. Maine merg la medic si poate imi da mai multe detalii! Eu stiu ca in saptamanile 11-13 sunt si ecografic semne care te trimit sau nu spre alte investigatii!
Tine-ma la curet cu ce faci! Tu din ce localitate esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

talida mai sunt si eu pe aici din cand in cand ca acum mai profit si eu ca nu e asa de mare burtica si mai plecam pe ici pe colo..tu ce faci? mai ai putin si iti vei tine fetita in brate..
multi pupici fetelor
missi ai o minunatie de copilas ..sa creasca mare si sa va umple casa de bucurie

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

Adinuta, multumesc frumos si-ti doresc din toata inima acelasi lucru!
Lorelei, parca as face eu testul peste 6 zile, asa de emotionata sunt. Stai cumintica si gandeste pozitiv.Tu o sa dai startul reusitelor de "vara-toamna 2011"

LA MULTI ANI!..celor care isi serbeaza ziua numelui astazi...

Mergi la inceput