FIV la Sibiu (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

tamys,nu ma mai uit dupa semne de data.Sper sa fie acolo...Daca anul trecut au fost reusite in iulie-august,poate ca anul acesta e randul nostru
adinutapop,lelu,anca_alin,popif,illary,urmati si voi curand!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

popif,concediu placut!Am scris in acelasi timp mesajele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Lorelei, Tamys , multumim pt aprecieri!
Va tin pumnii.
Tamys, cam asa am inceput si eu anul trecut stimularea. Am facut 13 zile, ca am raspuns greu si am avut punctia pe 29 iulie iar transferul pe 2 august. La transfer am stat in salon cu o alta colega de forum (pup Gabi, daca citesti ). La ea nu a reusit din prima, dar a reusit prin FET putin mai tarziu.
De-aia zic, stimularile din perioada asta dau rezultate bune.
Fetelor, mergeti la piata si luati afine daca gasiti. Sunt excelente pt organism, mai ales in perioada stimularii.

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

alina, pupici lui Luca! Sa te auda Dumnezeu cu perioada asta propice, poate reusim si noi...

Mariss, o sa-ti placa Dr.I, o sa vezi,e un Dr.care se implica in tot ceea ce face.
Tamys, iubita mea, ce a trecut timpul!...incepi deja stimularea, apoi punctia.. apoi ET si gata in august esti o proaspata graviduta care, impreuna cu Lorelei o sa ne trageti dupa voi si o sa va urmam cat de curand si noi,celelalte.

fetelor va pup si 'vorbim' cand ajung acasa ca ma dau astia afara din hotel daca mai stau mult in fata calculatorului. E foarte aglomerat si desi are vreo 13 nivele, e full hotelul.

Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Buna dimineata fete dragi!
Alina sa-ti traiasca minunatia de baiat Luca, sa fie sanatos si sa aiba parte de tot binele din lume
Fetelor dupa cum a zis si Alina, anul trecut pe vremea asta eram amandoua in focuri. Eu am avut 17 ovocite cu care 8 am ajuns la blasto. Acum mai am la ei 4 embrioni congelati pt ca nu am reusit din prima ci cu FET. Deci se poate si sa stiti ca anul acesta fac si 38 de ani. Deci nu prea mai conteaza varsta daca Dumnezeu vrea sa se intample. Sa nu va pierdeti deloc speranta si sa aveti incredere in cei de la Polisano ca sunt niste profesionisti.
Eu astazi implinesc 37 de saptamani si in curand o sa-mi tin si eu in brate minunatia.
Alina ai aflat ceva de banii de congelare. Ne contacteaza ei sau noi trebuie sa ne interesam? Te rog sa ma tii si pe mine la curent, mai cu seama ca in acea perioada voi si naste si nu vreau sa uit.
Pupici pt toate fetele mele dragi

37+ Teodora

MULTUMESC DOAMNE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Gabi, te pup cu drag. Imi pare rau ca nu am mai vorbit, dar bebeul imi umple tot timpul. Am sa te sun intr-o seara cand iesim la plimbare. Abia astept vestile de la tine si stai linistita, te anunt eu ce si cum cu banii pt embrioni.

Si vestile bune de la toate fetele de aici .

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

gabri-ela,merci fain pentru postare!Nastere usoara si sa te bucuri de fetita ta!Te vom urma si noi curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuripica spune:

Buna, fetelor,
eu sunt mai veche pe aici, dar nu am mai scris de mult.felicit toate gravidutele si toate proaspetele mamici.
Am avut si eu un fiv si un et nereusite, anul trecut.
Am mai asteptat sa ma refac fizic si financiar cand am auzit de programul fiv/et gratuit.
Cele care ati depus dosar la Polisano, va rog sa imi spuneti ce ati pus in dosar si daca v-a fost aprobat cat ati asteptat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariss spune:

Va multumesc fetelor pentru incurajari, maine va fi prima intalnire cu dr. I. Dumnezeu sa fie cu voi si sa va implineasca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

Gabi si Alina sunteti adevarate terapii pentru noi sa stiti. Ne fac foarte mult bine postarile voastre!
Gabi, nastere usoara!...si eu am tot 38 de ani si sa stii ca am avut momente cand mi-am pierdut speranta, dar uite ca mi-am revenit si o iau de la capat.

Fetelor, am ajuns acasa, despachetez si intre timp am sunat si la clinica sa ma programeze pentru histero.Au spus ca ma suna ei.

Mergi la inceput